Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Iz svijeta zdravstva

Pogledajte sve objavljene članke

Podržavate li osnivanje višestaleškog neovisnog tijela pri Medicinskom fakultetu koje bi ravnopravno sudjelovalo u rješavanju sporova u kojima su u sukobu interesi liječnika i pacijenata? Više

Da, u rješavanju problema moraju sudjelovati i liječnici i predstavnici neovisnih tijela
Ne, sadašnji način rješavanja problema je korektan
Pogledaj rezultate anketa
www.hrvatski-prijatelji.com.hr/index.php/hrvatski-prijatelji/kako-postati-donator
Udruga hrvatskih pacijenata - Marijo Drlje
Najsestra.com

Najnoviji komentari

Noviji komentari
Komentirani doktor: Sanja Lisica

Dr Sanja Lisica je odlična liječnica i dijagnostičar. Svojim pristupom i pozornim slušanjem pacijenta o njegovim zdravstvenim problemima, ništa ne prepušta slučaju već nastoji što
je moguće bolje i brže riješiti problem. Veliki broj zadovoljnih pacijenata uveliko potvrđuje
da je ona izvrsna liječnica, koju samo poželjeti možete i nadati se da će se i mlade generacije ugledati na nju.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Suzana Kumbrija

Čitam komentare za Prim.Suzanu Kumbriju, i čini mi se kao da ne mislimo na istu doktoricu. Ja imam posve drukčije iskustvo, tata je bio teško bolestan (karcinom pluća), mama je više od dvadeset godina kronični bolesnik(dijabetes, bez jednog bubrega itd.), nema mjeseca da ne treba obaviti kontrole, bila je na nekoliko operacija.Nikada nitko od nas nije doživio niti nervozu, a kamoli vikanje od doktorice prema nama.Kad god sam došla sa zdravstvenim problemom, doktorica me saslušala i razmišljala što ćemo poduzeti da se otkrije razlog, i kako da problem saniramo.Uputnicu svaki puta dobijemo.Što se sestre tiče, mislim da je jako opterećena, ali ne bih rekla da je bezobrazna.Zna pogriješiti kod uputnica, ali nikada tako da se ne da riješiti. Mislim da im nije lako što se tiče stalnog mijenjanja pravila oko uputnica, izdavanja recepata i sl., isto tako sam čula da je doktorica svjesno pomogla pacijentu, bez obzira na pravila, i tako bila novčano kažnjena.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Željka Blaževac Vlainić

Dugodisnja sam pacijentica doktorice i za nju imam samo rijeci hvale. Velik covjek, izrazito strucna, profesionalna i posvecena pacijentu. Temeljita u uzimanju anemneze, sagledava cjelokupnu sliku, cak i van van svoje sepecijalizacije, trudi se pomoci pacijentu, niste joj samo broj u nizu, sto je danas rijetkost. Najbolji ginekolog kod kojeg sam bila.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Suzana Čović

Odlična i kvalitetna doktorica-vodila mi je sina dok se stvar nije malo zakomplicirala i preuzela ga je dr Erceg mada je moje mišljenje da su te 2 doktorice se i profesionalno savjetovale samo da pacijentu pruže najbolju moguću dijagnozu, lječenje i njegu. Jednostavno toliko korektna, profesionalna, strpljiva a iskreno topla osoba - nijedno pitanje nije bilo "blesavo" i nikad joj nije bilo teško detaljno objasniti sve što me zanimalo! Jako pedantna i odgovorna u svom poslu. Svaka čast, jer doktorica Čović je voljela djecu i svoj posao, a mi roditelji koji smo svoju djecu tu dovodili smo to mogli osjetiti- sada kada imam 2 djece i sjetim se samo kakva sam i blesava pitanja znala postavljati..ona je uvijek imala razumijevanja i nije joj bilo teško objasniti sve što ju se pitalo: od bronhitisa, hranjenja i savjeta oko oblačenja bebe do savjeta kako da beba što bezbolnije prođe cijepljenje i da se u ordinaciji ugodno osjeća..Dosta sam stvari tako naučila i zato doktorice Suzana od srca vam hvala na svemu, a posebno što znam da iako više ne živim tamo bez problema mogu nazvati i pitati za savjet. Takve stvari se uvijek pamte!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ankica Erceg

-već sam napisala roman samo nisam se prijavila pa je pod imenom "Gosta". Ali ta doktorica je jednostavno preedivna..

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Preporučeni i popularni doktori