Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Profil korisnika: Lagos

 • Prosječna ocjena dodjeljena doktorima: 3,96666
 • Datum registracije: 17. Siječanj, 2018 u 12:31
 • Posljednja aktivnost: 23. Ožujak, 2018 u 08:44
Noviji komentari
Komentirani doktor: Maja Čorak

(Komentar: nije mi jasno kako u ocjeni prethodnog pacijenta verbalna ocjena “odličan” odstupa od numeričke ocjene 3).
Moja ocjena dr Čorak, temeljem nekoliko dosadašnjih kontrolnih pregleda, je ODLIČAN. Vrlo je temeljita, strpljiva I profesionalna, te je u najboljem mogućem smislu preporučujem. Čekanje na pregled se značajno produžilo od kada se kod nje kontroliram . Prije je pacijent dolazio na red za 2-3 tjedna, danas (23. ožujka 2018.) sam termin dobila za 9 mjeseci (!), tj. u prosincu. Varijabla “čekanje na pregled” ne bi trebala ulaziti u ocjenu kvalitete liječnika na ovom portalu, jer liječnik nema utjecaja na nju, a dobija nižu ocjenu ako se duže čeka, dok je dugo čekanje rezultat zadovoljstva/“navale” pacijenata, kod liječnika čiji rad pacijenti cijene (pa bi za dugo čekanje liječnici trebali dobiti dobru ocjenu). No dugo čekanje je I pitanje organizacije cjelokupnog zdravstvenog sustava.
Varijabla “uslužnost osoblja” također nema veze s kvalitetom rada liječnika (liječnik na nju ne utječe), čiji se stručni rad na ovom portalu ocjenjuje. Najčešće je uloga medicinsko-tehničkog osoblja sasvim neutralna, pa niti ta varijabla ne bi trebala ulaziti u ocjenu rada liječnika.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ljiljana Fodor

Dr Fodor vrlo temeljito analizira anamnezu pacijenta i posvećuje mu izuzetnu pažnju i vrijeme. Preporučuče sve dodatne pretrage koje smatra potrebnim i objašnjava zašto to čini. Također obavještava pacijenta što ne bi savjetovala i na taj ga način zdravstveno obrazuje, što kod nje posebno cijenim. Ustanovljuje potrebnu učestalost kontrolnih pregleda, pa se u njezinim "rukama" osjećate odlično zbrinuti. Pri svemu je srdačna i komunikativna. Preporučujem je najiskrenije.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Josip Bago

Gastroenterološku dijagnostiku ili terapiju ne bih više nikada povjerila dr Bagi.
OBRAZLOŽENJE
USKRATA BILO KAKVIH INFORMACIJA- IGNORIRANJE PACIJENTA : Dr Bago mi je ordinirao petodnevnu hospitalizaciju (9.-13.6. 2014.),. a da nije priopćio njezin cilj i domet u smislu dijagnostike koja će se raditi, kao ni bilo što drugo u vezi pojedinih dg pretraga, kojih je u pet dana učinjen mali broj (KKS, EKG, UZV I MSCT abdomena i RTG pluća. UZV I CT abdomena sam radila i prije te hospitalizacije (zadnji MSCT s IV kontrastom u svibnju 2013; UZV abdomena u siječnju, rujnu i studenom 2013.), pa njihovo ponavljanje nije donijelo ništa novo u dijagnostici tvorbe na mjestu odstranjene slezene. Pretpostavljala sam da će se tijekom hospitalizacije obaviti biopsija predmetnog tkiva, radi postavljanja definitivne dijagnoze, što bi opravdalo hospitalizaciju. Dakle, nisam ni konzultirana oko hospitalizacije, slaganja ili ne oko njezinih ciljeva i dometa. Time su pre kršeni čl 6 I 8. Zakona ozaštiti prava pacijenata.
Dr Bago mi je u bolnici rekao da će raditi (samo) UZV I MSCT abdomena.
U popodnevnoj smjeni mi je medicinski brat ili laborant, dakle osoba sa SSS, koji je došao uzeti uzorak krvi rekao, bez ikakvih komentara, što i nije dužan niti ovlašten dati, da ću ići i na RTG pluća i na gastroskopiju. Ovo predstavlja kršenje čl 9 Zakona o zaštiti prava pacijenata da ovakve obavijesti mogu dati samo osobe s VSS medicinske struke).
Dr Bago nije tražio moj pristanak za RTG pluća, niti mi objasnio zašto ću tom pretragom, uz MSCT abdomena,biti iz ložena dodatnom ionizirajućem zračenju, izloženost kojoj imam pravo kontrolirati. Ovim je prekršio čl 6.,8. I 16 Zakona o zaštiti prava pacienata. Biopsiju tvorbe na mjestu slezene, koja bi opravdala RTG pluća I EKG, nije radio. Ako je sumnjao na metastaze na plućima, pa zato tržio njihov RTG, nije jasno zašto je u otpusnom pismu zatražio da se tumorski biljezi naprave nakon hospitalizacije.
Ni za usput “dodanu” gastroskopiju od mene nije zatražen ni usmeni, ni pisani pristanak. Dr Bago mi nije odgovorio na izričito pitanje koje indicije kod mene zahtijevaju da se ona obavi. Njegov odovor na viziti “To svima radimo rutinski. Naš tim koji to radi je vrlo dobar” za mene nije predstavljao odgovor na pitanje zašto bi se radila u mom konkretnom slučaju. Stoga sam odustala od gastroskopije kada su je na meni počeli obavljati. Nisu tražili da potpišem ni izjavu o odustajanju (= kršenje čl 6 Zakona o zaštiti prava pacijenata).U otpusnom pismu opis mog odustajanja uvrijedljivo sugerira neuračunljivost “Bolesnica čupa aparat i odustaje od pretrage”. Ne poštuje se moje pravo da od pretrage odustanem.

BAHATOST, VRIJEĐANJE, NEETIČNOST
• Na UZV pretrazi je dr Bago više puta, ne obraćajući se nijednom riječju meni, svom suradniku pogrdno govorio da se “nisam očistila” i “puna sam …..”, apsolutno nesvjestan da tu nema moje krivnje, jer mi nitko od njegovog pomoćnog medicinskog osoblja prethodnog dana nije rekao da se kod njih (izuzetno, za razliku od drugih ustanova I ambulanti) UZV abdomena obavlja uz prethodno čišćenje, kao za kolonoskopiju, niti mi je itko od osoblja donio sredstvo za takvo čišćenje, već samo čaj.
• Kao da to kinjenje nije bilo dovoljno ponižavajuće na samom UZV pregledu, a neskrivljeno s moje strane, te su se pogrdne kostatacije o “utrobi punoj……” našle čak i u krajnje uvrjedljivom otpusnom pismu i to ispisane TISKANIM SLOVIMA.
• od prijema do otpusta ordinirajući liječnik dr Bago NIJEDNOM NIJE SAMNOM RAZGOVARAO. Pri otpustu sam dobila otpusno pismo, a on se nije ni pojavio da bi se osvrnuo na ciljeve i ishod hospitalizacije, rekao nešto o dojmovima I što mi preporučuje, što mogu očekivati.
Spomenutim postupcima dr Bago je prekršio :
1. Konvenciju o ljudskim pravima i biomedicini, 1997. čl. 1. temeljnih odredbi - o jamčenju poštovanja svakom pacijentu
2. Zakon o liječništvu (2003) Čl 2. ad3. O poštivanju prava pacijenata, kao načelu obavljanja liječničke djelatnosti);
3. Kodeks lječničke etike I deontologije, HLK (2006.) čl. 2. st.4. ……o poštivanju prava pacijenta da obaviješten prihvati ili odbije pojedinog liječnika ili liječničku pomoć.
4. Zakon o zaštiti prava pacijenata (čl 6.,8.,9., 16 i 42) – o pravu pacijenata na informiranost I suodlučivanje o njegovom liječenju, davanju suglasnosti i odbijanju dijagnostičkog ili terapijskog postupka, obvezi da jedino osoba s VSS iz medicine može pacijentu priopćiti na koje će dg potupke ići itd.

Neorganizirana djelatnost Odjela interne :
1. Kada sam u petak, pred hospitalizaciju u ponedjeljak, došla pitati glavnu sestru na Odjelu kako se trebam spremiti za prijem, nije mi rekla da moram biti na tašte. To niti danas ne stoji na uputama Bolnice Sv Duh na njihovoj mrežnoj stranici s Uputama pacijentima za prijem u bolnicu (http://www.kbsd.hr/Opce-upute-za-pacijente). No, po prijemu u ponedjeljak su očekivali da sam na tašte, jer su htjeli odmah obaviti lab pretrage.
2. Niti glavna sestra, niti njezine kolegice nisu mi rekle rekle da njihov odjel traži “čišćenje” pacijenta pred UZV abdomena (to se ne traži niti u jednoj poliklinici, niti danas, niti sam se igdje, prije te hospitalizacije na Sv Duhu, za UZV abdomena trebala tako pripremiti, nego samo dijetnom prehranom), kao da se radi o kolonoskopiji. Što je još gore, nitko od njih mi na dan uoči UZV nije donio sredstvo za čišćenje (samo je čistačica donijela veliku posudu čaja I rekla da popijem što više), tako da se neprimjereni prijekor i prijezir dr Bage sasvim nezasluženo sručio na mene, kako sutradan na UZV-u, tako i u njegovoj sramotnoj formulaciji mog otpusnog pisma.
3. Nisu se držali rasporeda mojih pregleda. Radiološki odjel me nije primio na MSCT na dan kada je bio zakazan I ja uložila trud u pripremu (”čišćenje&rdquo nego slijedećeg dana, mada kod obavljanja pregleda bolnički pacijenti imaju prednost pred “vanjskim”.
4. U petak nisu vodili računa da me pravodobno otpuste. Čekala sam na otpusno pismo sve do 16h, mada je dr Bago bio u svojoj sobi, na Odjelu i povremeno izlazio I zadržavao se, sam, na hodniku, očigledno nezauzet.
5. Zakazali su i u prijavi HZZO-u da su me tog petka, 13. lipnja 2014. otpustili iz bolnice, pa me HZZO vodio kao “hospitaliziranu osobu” još godinu i pol dana. To je utvrdila med. sestra u ambulanti liječnice obiteljske medicine čiji sam pacijent, pa sam morala sama intervenirati kod HZZO-a.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zorka Zorić

Iz mog iskustva, dr. Zorić je izuzetno predana svom poslu I pruža maksimum pozornosti, kako anamnezi tako I tekućim problemima I nalazima svog pacijenta. Vrlo stručna, ljubazna i strpljiva.
Sistematično prelazi sve što bi moglo biti od interesa, no kao I kod svakog drugog specijaliste dobro je da I sami pripremite što sve želite reći. Pažljivo vas sluša, komentira I savjetuje. Spremno odgovara na sva pitanja pacijenta. Propisuje potrebne terapije I ritam potrebnih ambulantnih zahvata, šalje na dodatne rijetke pretrage, ako treba, na koje liječnici obiteljske medicine ponekad podižu obrve.

Pregled u najboljem mogućem smislu traje duže nego ste zamišljali.

Nikada nisam, kod dermatologa na ranijim pregledima doživjela da se, primjerice, kod praćenja izgleda madeža radi ranog otkrivanja njihovih sumnjivih promjena pregledavanju kože posvećuje toliko pomna pažnja, na mjestima koja nitko drugi nije pregledavao (vlasište, pozadina uški, tabani, područja između prstiju nogu I ruku, nokti. Upravo nevjerojatno.

Sve u svemu, kad ste pacijent dr Zorić, onda znate da ste u jako dobrim, stručnim rukama.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ljiljana Škrinjarić

U vremenu koje joj stoji na raspolaganju za pacijente koji dolaze na uputnicu HZZO-a i normu koju HZZO nameće psihijatrima, dinamičnoj dr Škrinjarić zaista ne ostaje dovoljno vremena da se posveti pacijentima koliko bi psihoterapija zahtijevala. Prosjek tretmana je 5-7 minuta, poneki pacijent iznimno se zadrži 10-12 minuta. Meni 5-7 minuta nije bilo dovoljno, pa nisam uspjela dublje obraditi nijedno područje. Šteta.

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Doktori po kriterijima

Bolje rangirani

Dijana Zadravec

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 1

5,00

Zorka Zorić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 1

5,00

Ljiljana Fodor

Specijalizacija: nefrolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 1

5,00

Ivo Gašparac

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 23, ukupno ocjena: 1

5,00

Tihana Mazalin

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 144, ukupno ocjena: 1

5,00
Lošije rangirani
Bolje rangirani

Dijana Zadravec

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 1

5,00

Zorka Zorić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 1

5,00

Ljiljana Fodor

Specijalizacija: nefrolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 1

5,00

Ivo Gašparac

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 23, ukupno ocjena: 1

5,00

Tihana Mazalin

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 144, ukupno ocjena: 1

5,00
Lošije rangirani
Bolje rangirani

Dijana Zadravec

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 1

5,00

Ljiljana Škrinjarić

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 20, ukupno ocjena: 1

5,00

Zorka Zorić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 1

5,00

Ivo Gašparac

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 23, ukupno ocjena: 1

5,00

Tihana Mazalin

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 144, ukupno ocjena: 1

5,00
Lošije rangirani
Bolje rangirani

Dijana Zadravec

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 1

5,00

Zorka Zorić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 1

5,00

Ljiljana Fodor

Specijalizacija: nefrolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 1

5,00

Ivo Gašparac

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 23, ukupno ocjena: 1

5,00

Tihana Mazalin

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 144, ukupno ocjena: 1

5,00
Lošije rangirani
Bolje rangirani

Dijana Zadravec

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 1

100

Ljiljana Škrinjarić

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 20, ukupno ocjena: 1

100

Zorka Zorić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 1

100

Vlasta Štalekar

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 2, ukupno ocjena: 1

100

Ljiljana Fodor

Specijalizacija: nefrolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 1

100
Lošije rangirani