Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Martina Žigmund (ginekolog) Grad Zagreb / Peščenica-Žitnjak / Dom Zdravlja Adresa: Zdeslava Turića 1 Radno vrijeme: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite radno vrijeme Vaše ordinacije. Telefon: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite telefon Vaše ordinacije.

Prijavi pogrešne/nepotpune podatke

 • Razina pomoći: 3,14 (14)
 • Ljubaznost: 3,77 (13)
 • Vrijeme čekanja: 2,31 (13)
 • Osoblje: 2,69 (13)
 • Zakonitost i etičnost: 75% (12)
3,18
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Komentari

Noviji komentari
Komentirani doktor: Martina Žigmund

Dobro, a što je s nama koji smo bili pacijenti dr Žigmund? Čiji smo sad pacijenti?

Komentirani doktor: Martina Žigmund

Dr.Žigmund sad radi u poliklinici Sveti Rok. Bila sam na sistemastskom kod nje, namjerno nisam rekla probleme koje imam (2 ciste na lijevom jajniku) , večinom doktori samo prepričaju stare nalaze, pa sam htjela da čujem njeno mišljenje i dijagnozu. Napomenula sam samo da sam prije 7 godina imala operaciju ciste na jajniku i da sam sad kolko znam zdrava. Ultrazvuk doktorice je trajao niti pola minute, ovulacija na desnom jajniku i nekakva sjena na lijevom, kaže možda opet cista ili ožiljak od operacije. To si kontrolirajte, kaže ona. ??? Zar jedan doktor nebi trebao prepoznati cistu?? Pregled sam platila , u nadi za dodatnim mišljenjem i kontrolom , a sad vidim da sam bezveze bacila novac. Doktorica me sigurno neće više vidjeti!!!

Komentirani doktor: Martina Žigmund

Hvala Vam što ste napisale da dr. Žigmund više ne radi. Jer u siječnju sam odustala od nje. Sama pomisao na odlazak u ordinaciju i na sestru stvarala mi je tjeskobu. Nadam se da je i sestru sa sobom povela. Pardon, imala sam prilike puno medicinskih sestara upoznati, al ta gospođa to nikako nije.

Komentirani doktor: Martina Žigmund

Dr Lenija Pavic radi za stalno na mjestu dr Zigmund. Broj tel je 6131077, do 4.8. je dr bila na GO pa se nitko nije javljao. Za razliku od prijasnje sestre ova je fenomenalna,javlja se uvijek na tel i toliko ljubazna i pristupacna ma super rade pon i sri podne, uto, cet i petak jutro.

Komentirani doktor: Martina Žigmund

Gost 7478 :

znate li radi li ordinacija dr. Pavic koja je sada umjesto dr. Zigmund i sada u 7 mj. ili je na godisnjem? morat cu tamo hitno sutra u pon,a ne bi htjela naici na zatvorena vrata. Pokusat cu mnaravno prije kontaktirati telefonski, medutim znam koja je vjerojatnost dobiti ih na telefon... hvala unaprijed na odgovoru.

Evo, ja ih pokušavam dobiti već danima, ali nitko se ne javlja na telefon. Ni od ordinacije niti od doma zdravlja.

Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

Koliko je 7 + 5?

Akcije

 • Specijalistički pregled fizijatra

  9563_poliklinika-logo_-_2.jpg
 • Metal keramička krunica

  3084_ordinacija_radujkovic.png
 • Ultrazvuk abdomena

  27152_Svecnjak_-_ultrazvuk_abdomena.png
Pogledajte sve objavljene akcije

Možda će vas zanimati:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com