Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Aida Jelaska (obiteljska medicina)

Grad Zagreb / Donji Grad / Dom Zdravlja Adresa: Bartula Kašića 6 Radno vrijeme: Parni datumi poslijepodne; neparni datumi prijepodne Telefon: 01/4604-164 Radno vrijeme i telefon prijavili su korisnici portala.
Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
 • Razina pomoći: 4,9 (91)
 • Ljubaznost: 4,89 (90)
 • Vrijeme čekanja: 4,6 (92)
 • Osoblje: 4,95 (91)
 • Zakonitost i etičnost: 98,9% (91)
4,86
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
Noviji komentari
Komentirani doktor: Aida Jelaska

Doktorica kod koje sam od malih nogu, svaku dijagnostiku mi je točno odredila i brinula se da ozdravim. Nasreću nikada nisam imao nikakve ozbiljne probleme, ali doktorica je odlična.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Aida Jelaska

Doktorica je izrazito susretljiva, ljubazna i topla u pristupu pacijentu, aktivno sluša što govorite iz čega proizilazi da postavlja kirurški precizne dijagnoze u vrlo kratkom vremenu. Iako obzirom na svoju reputaciju ima veliki broj pacijenata, nikada to nećete osjetiti, kako u ordinaciji, tako niti u čekaonici, sve teče "glatko" i profesionalno, brzo i bezbolno, te najvažnije-uz toplu ljudsku riječ i kvalitetne savjete "out of the box", koje vrlo vjerojatno doktorica nije dužna dati. Vrijeme čekanja, što također nije zanemarivo je izrazito kratko, a tehničarka stručna, nasmijana, izrazito ljubazna. Ukratko, zbog humanog načina rada gubite onaj kruti dojam da ste došli kod " bijelih kuta", što je meni osobno veoma bitno jer nisam ljubiteljica odlazaka k doktoru, čak bih rekla da imam svojevrsni strah od istoga. Ova ordinacija je pravi melem i otkriće. Naše zdravstvo bi trebalo učiti iz ovog primjera. Sve pohvale!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Aida Jelaska

Kao višegodišnji pacijent dr. Jelaske doživio sam različita iskustva u kontaktu s njom. U više navrata bila je relativno ljubazna i susretljiva, no nažalost bilo je i situacija kada je ignorirala moje probleme i simptome te sam za medicinske probleme morao potražiti pomoć drugdje. Nažalost u tim situacijama znala je biti i izrazito neljubazna, pa i arogantna, odavala je dojam da ju se nepotrebno zamara, a to ne želite doživjeti od liječnika kada ste (s razlogom) zabrinuti za svoje zdravlje. Ipak, stvari su krenule nabolje otkako se doktorica vratila sa specijalizacije.
Također, nije mi jasno zašto je udio radnog vremena za izravan "rad sa strankama" tako mali. Naime, knjižice se primaju do 11 u jutarnjoj smjeni i do 17.30 u popodnevnoj, a u tom periodu ide još i pauza od pola sata. To je recimo problem za radno aktivne pacijente koji rade od rana jutra do iza 18, moramo radi pregleda izlaziti ranije s posla ili uzeti slobodan dan. Ne znam doduše kak je drugdje.
Sve u svemu, prosječna usluga, solidna trojka.

 • 0
 • 3
 • -3
Komentirani doktor: Aida Jelaska

Na ovaj komentar sam se odlučila nakon što sam pročitala na jednom portalu da je doktorica proglašena za Naj doktora u 2015. godini. Moje iskustvo je drugačije od tog "proglašenja" i osjećala sam se pozvanom ocijeniti rad doktorice.
Moje negativne ocjene posljedica su pogreške doktorice u 3 slučaja. Kada sam čitala negativne komentare na ovom internetskom portalu prepoznala sam svoju situaciju u više njih. Malo mi je čudno da drugi pacijenti "brane" doktoricu od negativnih komentara, pa moje iskustvo je moje. Moja ocjena je moja ocjena. Super mi je što ima i pozitivnih komentara. Mislim tome i služi doktorica - da dobro liječi ljude. Meni čak niti nije problem to što je očito više koncentrirana na sebe nego na zdravlje ljudi, nego to što je u mojim dijagnozama pogriješila 3 puta. Nije mi problem ni što me usred svoje pogreške žicala za poklon. Moj problem je što nije bila stručna. Ja izbjegavam otići kod nje jer nisam sigurna da li će mi pomoći.
Doktorice, ako ovo čitate i želite znati tko sam ja slobodno prođite svoje kartone i tražite 3 krive dijagnoze. Vidimo se uskoro kada ću se preseliti kod drugog doktora koji je napokon došao u vašu ordinaciju koja je dugo radila samo u jednoj smjeni.

 • 1
 • 1
 • 0
Komentirani doktor: Aida Jelaska

Ove godine sam često morao do doktorice Jelaske. Svaki put je napravila dijagnostički pregled i tamo gdje nije mogla sama pomoći, izdala je uputnicu za bolnički pregled i liječenje (koljeno). Nakon pola godine, tri bolnička pregleda i fizikalnih terapija, koljeno je puno bolje, a doktorica je pratila moj oporavak i pitala da joj pokažem ortopedovu dijagnozu nakon svakog bolničkog pregleda. U proteklih 30 dana imao sam uklještenje živca u leđima, nakon čega je uslijedila i angina. Doktorica mi je dala nekoliko savjeta (što izbjegavati, kako se čuvati nove ozlijede) i vježbe za istezanje koje pomažu. Za anginu je odmah "s vrata" napravila dijagnozu i dala mi par savjeta kako da ublažim tegobe što više (npr. što i kako jesti).
Nova sestra je odlična, u potpunosti posvećena osobi koja ulazi u ordinaciju. Ljubazna i topla, uvijek nasmijana i nježna s injekcijama.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan radom cijele ordinacije, znam da ću kod doktorice dobiti brzu i točnu dijagnozu te ako mi propiše neki lijek da nije bilo druge opcije. Svaki put mi pojasni moje stanje, što mi se dogodilo, koji su (mogući) uzroci i kako se čuvati u budućnosti. Posebno mi je to koristilo u periodima kad sam imao neobične alergijeske reakcije u različita godišnja doba.
U čekaonici nikad nema gužve, niti jednom nisam dugo čekao da me prime na pregled i ne treba se najavljivati unaprijed za preled.
Od malih nogu sam kod doktorice Jelaske, čak i sada kada sam se preselio skroz na drugi kraj grada. To dovoljno govori koliko imam povjerenja u nju te cijenim njezinu stručnost i učinkovitost. Nadam se da se sada ipak neko vrijeme nećemo vidjeti.
Hvala za sve!

 • 3
 • 0
 • 3
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2017. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu