Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Alenka Akšamija (ginekolog)

Grad Zagreb / Trešnjevka - jug / Poliklinika - Moderna Dijagnostika Adresa: Palinovečka 45 Radno vrijeme: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite radno vrijeme Vaše ordinacije. Telefon: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite telefon Vaše ordinacije. Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
  • Razina pomoći: 3,5 (4)
  • Ljubaznost: 4 (4)
  • Vrijeme čekanja: 3,67 (3)
  • Osoblje: 3,25 (4)
  • Zakonitost i etičnost: 75% (4)
3,68
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Alenka Akšamija

..Pratila me u obje trudnoće..porodila..
Mislim da bi svi doktori trebali biti poput nje..sve pohvale..i toplo preporučam svima..
M.T.

Komentirani doktor: Alenka Akšamija

iskustvo mjesec dana ležanja u bolnici sv.duh pod njezinim nadzorom. draga, spremno odgovara na sva pitanja, djeluje stručna, ljubazna, prisustvoala na porodu, sve5!

Komentirani doktor: Alenka Akšamija

Iskustvo iz trudničke ambulante na Sv. Duhu - doktorica je super ljubazna, pregled je nevjerojatno ugodan, brine se da ti je udobno, sve je dobro predvidjela (skoro pogodila dan poroda, a pogodila kakav će porod biti). Toplo preporučam!

Komentirani doktor: Alenka Akšamija

Ja imam iskustvo sa Sv.duha iz 2012 a koliko vidim više nije tamo...dakle ne mogu reći da je bila loša ali nije imala strpljenja objasniti mi koje i koliko ljekova moram piti i zašto nego je zvala šefa da to obavi umjesto nje.to je bio moj jedini doticaj s doktoricom i nekako mi je drago jer joj nakon toga nisam vjerovala

Komentirani doktor: Alenka Akšamija

Doktorica je stručna, pažljiva, pristupačna i ljubazna. S obzirom na iskustvo jednog traumatičnog događaja mogu reći i vrlo empatična prema meni kao pacijentu (ovo je iskustvo sa Sv. Duha).

Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 8 - 5?

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com