Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Andrija Stanimirović (dermatovenerolog)

Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Dermatološka ordinacija dr. Stanimirović Adresa: Badalićeva 26 Radno vrijeme: Pošaljite nam informaciju o radnom vremenu ordinacije. Telefon: 01/3820-077 Radno vrijeme i telefon prijavili su korisnici portala.
Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
 • Razina pomoći: 4,5 (10)
 • Ljubaznost: 4,6 (10)
 • Vrijeme čekanja: 4,2 (10)
 • Osoblje: 4,6 (10)
 • Zakonitost i etičnost: 80% (10)
4,42
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Andrija Stanimirović

Sve najgore imam za reći.
1. Ne pere ruke prije nego što Vam pipa lice i ranu.
2. Naplati neovisno o cjeniku (više).
3. Inzistira na privatnoj ljekarni u koju Vas uputi.
4. I sam ima ožiljke od akni (ako želite zbog toga ići kod njega).
5. Mrzi ljude iz Srbije. Neovisno o hrvatskom prezimenu.

OPŠIRNIJE:

2. Pitala sam ga par pitanja, rekao je: "Pitajte me još." ili "Još pitanja?" kada sam šutjela. 100% je bila riječ "pitanje" u nekom kontekstu podupiranja. Odgovarao je veoma površno.
Pored izvještaja je na papirić koji je otkinuo napisao moje ime, prezime i 500. Pitala sam ga što je 500. Rekao je kako toliko trebam platiti. Rekla sam mu kako mi je sestra rekla 300 (1. pregled je u pitanju), on je rekao kako je ovo bio dulji pregled, kako sam imala više pitanja. Kada sam dala sestri papirić, nije znala što znači pa je otišla njemu i napravila račun na kojem piše: Misljenje 400 i kratka konzultacija 100 kn. Naravno, pitao me je čime se bavim. Nisam ni u srednjoj ekonomskoj klasi.

3. Za sve 3 stvari mi je dao "njemačke kreme" i to je maksimalni stručni opis svake kreme kojih ima ukupno 4. Napisao mi je u koju ljekarnu otići (Ćurković, Pokornoga 7). Pitala sam ga je li ima i u nekoj drugoj, inzistirao je na ovoj jer tu sigurno imaju. Iz povjerljivih izvora znam kako oni dobijaju svašta (laptop, putovanja...) kada dođete u ljekarnu s njihovim potpisom.

5. Došla sam dobiti drugo mišljenje. Pitao me je kod koga sam bila prije, ja sam rekla kako ne bih imenovala dr. jer mi je to ružno (nisam htjela okaljati nekom ime ako nisam sigurna je li lo&scaron. Rekao je kako mora znati povijest, rekla sam mu kako znam svu napamet i kako mu mogu naknadno dostaviti papire kao dokaz (rekao je kako ne mogu povijest samo reći, zato sam ponudila). Na to je rekao kako on ovako ne može ništa. Nisam 100% sigurna je li u 1 trenu rekao "onda idite". Nadala sam se kako ima loš dan i uvrijedio se jer je nesiguran. Nakon toga me je pitao odakle sam jer čuje po naglasku. Napominjem kako u čekaoni ima zastavu Hr. a ja sam iz Srbije i nikada do sada, osim s jednim taxistom, nisam imala loše iskustvo. Pitala sam kakve to veze ima. Rekao je zbog načina liječenja. Sve je govorio svađalačkim tonom. Uputila sam ga kako sam se liječila u Hr.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Andrija Stanimirović

Doktor mi je pomogao s hormonalnim aknama koje su se dogodile kao posljedica kotnracepcijskih pilula. Vrlo ugodan i profesionalan, preporučio mi je 2 kreme koje su koštale ukupno 200 kn te dao savjete za prehranu i nakon mjesec dana sve je bilo riješeno. Za svaku preporuku!

 • 0
 • 3
 • -3
Komentirani doktor: Andrija Stanimirović

Ja iskreno nisam zadovoljna ovim dermatologom...bila sam na pregledu, jer me svrbilo lice, ruke i pregibi, prepisao mi je neke kreme koje nisu bas jeftine i rekao da koristim dva tjedna i da ga nakon dva tjedna nazovem...nazvala sam ga i rekla da mi se nista nije povuklo, rekao mi je napamet MOŽDA je bakterija, pocni piti klavocin...kako sam sklona gljivicama, prvo sam otisla uzeti bris kože da se vidi da li je stvarno bakterija, nalazi su pokazali da nije, i dalje se borim sa svojim svrbežom...bacila sam 1000 kn u vjetar...

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Andrija Stanimirović

Doktor je jako ljubazan i stručan. Odmah je prepoznao alegiju na cigarete na mojim rukama koju imam već oko 4 godine bez prestanka. Pušila sam sve manje (oko 2-3 cigarete dnevno) i razvila mi se kožna alergija za koju nisam znača da postoji jer nema o tome na internetu (samo o respiratornim smetnjama i alergijama).
Dao mi je terapiju koju sam koristila i prestala u potpunosti sa cigaretama. Prvi puta nakon 4 godine nemam alegiju na rukama (a znalo je biti da mi koža ispuca do krvi i jako svrbilo).
Hvala doktoru i svaka preporuka!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Andrija Stanimirović

Super mi je ovaj dermatolog! Ozbiljan, pristupačan, ljubazan i spreman sve fino objasniti. Dajem mu dodatni plus što umjesto kontracepcije predlaže biljnu opciju: evine kapi. Nakon prethodnog lošeg iskustva kod najpoznatije i najskuplje dermatologice..sa sigurnošću mogu konstatirati da je Andrija Stanimirović kao dermatolog bar par stotina svjetlosnih milja otišao dalje po pitanju kvalitete. Srdačan pozdrav šaljem.

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Najbolji liječnici u 2017. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu