Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: anesteziolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Bojan Rode

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Burim Muhaxhiri

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 6, ukupno ocjena: 20

5,00

Hrvoje Černohorski

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Željko Ivanec

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Goran Sačer

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Janko Franković

Znači, nakon 2 mjeseca čekanja na termin za pregled za ambulantu za bol, dočeka me ovaj doktor, a nakon ovog iskustva, svaki čovjek može očigledno bit "doktor". Nije me pozdravio, niti pogledao. Nakon šta sam ga sačekala da prosurfa malo po internetu (to mi je bio prvi znak za uzbunu da ga boli briga za pacijenta), prozvao me krivim imenom. Cijeli "pregled" se sastojao od toga da je prepisivao moje starije nalaze, fizikalni pregled naravno ne postoji. Obzirom na kompleksnost mog slučaja koji traži multidisciplinarni pristup, dr Janko mi umjesto medicinske pomoći u vidu nekakvih daljnjih pretraga i liječenja priča o stanovitoj biljci travi ivi kao da sam dosla kod travara a ne u medicinsku ustanovu, točnije u ambulantu za bol. Bilo je nešto govora da bi mogli probat sa akupunkturom ali nažlost, primaju predbilježbe za 2020. godinu. Rekoh OK. Veli nek vam sestra da termin. Kad je dovršio nalaz, nagli preokret --- na nalazu piše laser terapija umjesto akupunktura, na što ga ja pitam zašto sad to? On meni opet govori da na to mogu tek 2020 i da je on tako odlucio i da neću ja njemu naređivat što će napisat. Bacio je nalaz na stol kod sestre koje nije bilo i rekao mi da pricekam sestru van s papirima. Ja ne znam kako ova sirovina od "doktora" ima liječničku licencu i Hipokratovu zakletvu. Cijeli slučaj ću prijaviti Ministarstvu zdravstva. Ovo nije ambulanta za liječenje boli, ovo je ambulanta za umiranje. Ali ne možeš ni umrijeti kad ti hoćeš i dostojanstveno, nego moraš pričekati minimalno godinu dana. Biti čovjek, nadasve čovjek, a tek onda doktor, gdje je to nestalo? Moja topla preporuka - zaobiđite ovog nečovjeka i poštedite si živce.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Sonja Krofak

Liječnica radi koje mi se vratilo povjerenje u naše zdravstvo. Doima se jako mlado ali kroz razgovor se vidi da je stručna i da puno zna, sve objašnjava na jednostavan i prijateljski način i baš se vidi da joj je stalo do pacijenata. Zahvaljujući njoj rodila sam ko carica, dala mi je epiduralnu da nisam ni osjetila, odmarala sam skoro do kraja poroda, ona je cijelo vrijeme bila tamo negdje ali nas je sve obilazila i pazila (taj dan im je bila baš gužva velika), super se zezala ali je bila profesionalna. Baš osvježenje u trenutku kad se o liječnicima priča svašta i nije vam svejedno.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sanja Toljan

Simpatična, stručna i iskusna doktorica, nemam negativno iskustvo, jedina zamjerka duže čekanje.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Matija Jurjević

Profesionalan, kulturan, uljuđen, spreman pomoći. Svako mu dobro i hvala mu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Rajka Gabelica

Divna doktorica, u ratu i u miru, vrhunska stručjakinja, prekrasna osoba, ma sve u svemu vrh vrhova

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu