Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: anesteziolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Bojan Rode

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Burim Muhaxhiri

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 6, ukupno ocjena: 20

5,00

Hrvoje Černohorski

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Željko Ivanec

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 6, ukupno ocjena: 20

5,00

Marin Lozić

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Elvira Grizelj-Stojčić

Na intenzivnoj nam je ležao otac u vrlo lošem stanju. Liječnica nam je izbjegavala davati informacije o njegovom stanju, a kada smo je napokon uspjeli kontaktirati izrazito hladno i nezainteresirano nam je dala neke informacije. Odavala je dojam potpuno smušene osobe i bojimo se kakvo je to liječenje zapravo bilo. Otac je preminuo. Ova osoba je dokaz da svatko može biti liječnik.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Željko Ivanec

Liječnik za kojeg mogu reći da je poput anđela čuvara. Nakon užasnog iskustva sa punkcijom u klinici za infektivne bolesti Dr.Fran Mihaljević, došla sam kod njega i toliko mi je lijepo objasnio sve, dao anesteziju( koju mi nisu dali u klinici) i nakon toga mi davao brdo puta epiduralne radi ozljede kralježnice i akupunkture. Uživala sam svaki put kada bi bila kod njega jer sam znala da ću izaći sa manje boli i manje brige.
Topla preporuka!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ana Horvat

Nažalost, imala sam se prilike susresti s ovom liječnicom jer mi se majka liječila na odjelu na kojem dotična liječnica radi. Tako mlada, a tako bahata, nekulturna, umišljena i neprofesionalna da stvara nelagodu i nepovjerenje prema liječnicima općenito. Prozivanje da nisam zainteresirana za stanje majke i to za vrijeme dok ju moja sestra pozorno sluša. Ali valjda dr. nije zadovoljna ako sva pažnja nije usmjerena na nju dok govori. Zatim komentar, citiram: "...dali smo joj antibiotik iako nije trebalo, mislim ja nisam za da joj se da antibiotik..." Toliko o profesionalnosti i timskom radu Odjela za liječenje boli u KBC Sestara Milosrdnica. Zatim njezino držanje prodika...vrlo neprofesionalno za jednu mladu liječnicu koja gradi karijeru...

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Marinko Vučić

Dr. Marinko Vučić je svakako osoba koja će mi zauvijek ostati u sjećanju, nažalost ne po dobrom. Naime, moja majka je ležala na njegovom odjelu, smrtno bolesna ali potpuno pri svijesti i zdravog razuma. I tako dolazi dr. Marinko Vučić pokraj kreveta moje umiruće majke i izgovara ove riječi: "…u mojoj se karijeri ni jedan s tim nije izvukao pa tako neće ni ona. Treba vam čudo koje se neće dogoditi, a ne mogu ja živu ženu natjerati da umre... što, da joj isključim aparate i čekam da umre, zato mi sad radimo sve, kao da će ona trčati utakmicu, znate ono kad se priprema igrača za utakmicu, a svi znamo da neće potrčati, to vam neće završiti dobro, kad vam kažem. Neće to biti sad, može za mjesec, dva, tri, ne mogu živu ženu natjerati da umre…“
I sad sam kao i onda bila u potpunoj nevjerici da jedan liječnik, koji je usput rečeno i predstojnik Odjela za liječenje boli mogao tako nešto izgovoriti pred ženom koja je prikovana za krevet potpuno zdrave pameti ali u nemogućnosti da išta kaže zbog traheostome i preda mnom kao kćeri koja je svjesna svega ali naravno da očekuje sućut, humanost i profesionalnost, a ne posve neprimjeren rječnik jednog visokoobrazovanog čovjeka. O bahatosti, neprofesionalnosti (tu mislim i da kao predstojnik takvog odjela treba paziti na sterilnost koja je na samom dnu jer se po tom pitanju doslovno maltretiraju samo posjetitelji bolesnika, dok svi drugi šeću kao na kolodvoru), povišenim tonovima, slanju pripavnika da nas izvještava o stanju majke dok on uvrijeđen ne želi s nama komunicirati i sličnim situacijama uopće ni ne želim. Na dotičnog liječnika sam se požalila svim institucijama očekujući tek potvrdu da se tako nešto više nikome neće dogoditi, no liječnički lobi je toliko jak da previše štite jedni druge i to na svoju a ponajprije štetu onih od kojih žive. Svakako se nadam da je dr. Vučić barem u dubini duše promislio o svojim postupcima i da radi na sebi i kao liječnik i kao čovjek.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Marin Lozić

Doktor je za mene čudo! Brzi rezultati rada, pristupačan je i posveti se pacijentu.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu