Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: anesteziolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Sanja Toljan

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 7, ukupno ocjena: 20

5,00

Bojan Rode

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Hrvoje Černohorski

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Burim Muhaxhiri

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Željko Ivanec

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Mladen Širanović

Primarijus Širanović je liječnik kojega krase sve osobine vrhunskog liječnika i posebno dobrog čovjeka. Stručan, profesionalan i uporan u liječenju vrlo teških stanja. Ova bolnica s punim pravom može biti ponosna na prim. Širanovića.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ana Horvat

Kao laik ne mogu komentirati razinu stručnosti ove doktorice, nju vjerojatno znaju njeni pretpostavljeni. Nažalos, ovu mladu doktoricu ne krasi ljubaznost i profesionalnost u radu. Definitivno najslabija karika ovog inače izvrsnog tima JIL-e.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Danica Bošnjak

Doktorica Bošnjak je uz to što je anesteziolog i voditelj odjela intenzivne njege u KB Dubrava i tu sam je imao priliku upoznati nakon teške operacije aneurizme u mozgu, koja nije prošla baš idealno, pa sam na odjelu intenzivne njege imao prvi postoperativni oporavak i tek na tom odjelu prvi put došao k svijesti i ugledao vedro lice dktorice Bošnjak, koja je za mene osobno učinila jako puno u rješavanju dodatnih komplikacija moga zdravlja nakon povratka na odjel neurokirurgije.
Doktorica Bošnjak je prema mom iskustvu jako brižna i pažljiva osoba, koja uvijek nađe toplu riječ i način da razvedri pacijenta neovisno o tome u kako lošem stanju se isti nalazi.
Jednako tako imam samo sve pohvale za osoblje intenzivne njege KB DubravaObzirom da sam nakon boravka na tom odjelu proveo podosta vremena u više bolnica i rehabilitacijskih centara, mislim da objektivno mogu reći da na takav standard odnosa osoblja prema pacijentima, nažalost više nisam naišao. Kada sam u blizini ponekad odem posjetiti KB Dubrava i odjel intenzivne njege i jednom od tih prilika sam doktorici Bošnjak prokomentirao, kako me njeno osoblje razmazilo i postavilo moja očekivanja od bolničkog osoblja na razinu, koju više nikada kasnije nisam imao prilike vidjeti

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ada Barić

Stručna, Ljudska,... Za sve pohvale

Poruka administratora, 26. Veljača, 2018. u 11:18 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 90 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Matijašević

‘Ponekad vam život donese čudne putanje, nove ili stare prepreke. No unatoč tome u tebi uvijek tinja nada i želja za boljim. I znaš da će se to dogoditi jer ne kaže se s razlogom da se čuda događaju. Čudo ste bili vi sa svojim djelima. Hvala na velikoj ljubaznosti, edukaciji i svakoj toploj rijeći upučenoj meni.
  "Pozdravite svu braću poljupcem svetim"!+

Veliko hvala!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu