Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Ante Radić (ginekolog)

Splitsko-dalmatinska županija / Grad Split / KBC - Split - Firule Adresa: Spinčićeva 1 Radno vrijeme: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite radno vrijeme Vaše ordinacije. Telefon: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite telefon Vaše ordinacije. Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
  • Razina pomoći: 4,13 (8)
  • Ljubaznost: 4,25 (8)
  • Vrijeme čekanja: 4,38 (8)
  • Osoblje: 3,5 (8)
  • Zakonitost i etičnost: 75% (8)
4,05
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Ante Radić

Divna osoba. Vodio prvu trudnocu skroz do kraja, porod uspio ucinit skroz ugodnim iskustvom bez imalo straha za prvorotkinju.
I evo sada vodi i drugu trudnocu
Super pozitivno iskustvo i preporucujem svima.

Komentirani doktor: Ante Radić

Neznam kakav je u svom poslu, ali citajuci komentare vidim da je profesionalna. S njim sam se imala prilike susresti u svom nedavnom boravku na gin. Onkologiji. Doktor kada bi dosao u vizitu bi me nasmijavao do suza toliko da sam mislila da ce mi svi punti popucati. Nije imao razilu izmedu mene 23godisnjakinje i bakica od 70 godina. Jako pristupacna i draga osoba. Vjerojatno ako neda Bog budem opet trebala ici u bolnicu bi njega izabrala za svog lijecnika. Veliki pozdav najboljem doktoru <3

Komentirani doktor: Ante Radić

DR.radić je kralj!!!!!!!!!!!!!!! čovik od naroda, nema one uobičajene doktorske bahatosti, sve ti lipo objasni i smiri te, i savjetuje!Kako sriće da je na svakon odjelu po jedan dr.Radić!!!!!
Jednon riječju, on je u pravon smislu riči ČOVIK!!! Preporučujem , svakako!

Komentirani doktor: Ante Radić

Kamo sreće da je vise ovakvih liječnika u bolnici.Profesionalan,ugodan,sklon humoru,opusti pacijenticu i kod najružnijih dijagnoza.Objasni situaciju jednostavnim,narodskim rječnikom.Pohvale i njemu i cjeloj ekipi petog kata,te ginekološke intenzivne.

Komentirani doktor: Ante Radić

Kolege ginekolozi ga hvale, nezgrapan u humoru, ali vjerujem iz pozitivnih pobuda, srčan i stručan - a to je ipak najvažnije.

Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 7 - 7?

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com