Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Branko Potočnik (psihijatar) Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Privatna ordinacija Adresa: Crikvenička 55

  • Razina pomoći: 5 (4)
  • Ljubaznost: 5 (4)
  • Vrijeme čekanja: 4,75 (4)
  • Osoblje: 5 (4)
  • Zakonitost i etičnost: 100% (4)
4,95
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
  • Telefon: 01/302-4971
  • Radno vrijeme: Sri, Pet: 8-12h, Uto, Čet: 14-19h
  • Ugovor s HZZO-om: Ne
  • Email: branko dot potocnik1 at zg dot t-com dot hr

Karakteristike paničnog poremećaja Glavno obilježje paničnog poremećaja je prisutnost kratkotrajnih razdoblja intenzivnog straha. Napad najčešće ne traje duže od 10 min i praćen je osjećajem bliske smrti, strahom od gubitka kontr...

Svi smo ponekad tužni, nesretni, umorni, bez energije, pogotovo nakon gubitka i stresnih događaja. To je normalni dio života. Za razliku od toga depresija je mnogo više i znači gubitak životne radosti, volje, gubitak smisla postojanja, ...

Komentari

Noviji komentari
Komentirani doktor: Branko Potočnik

Kad sam bila mala počela sam se panično bojati pauka. Vremenom se broj mojih strahova povećavao (lift, neograđeni prostor, avion, puno ljudi, kad sam bila sama na cesti&hellip. U razgovoru u društvu su mi preporučili doktora Potočnika, jer je uspješno izliječio njihovu kćer od strahova. Nakon uvodnog razgovora (vrlo ugodnog) i terapije, već sam se nakon nekoliko tjedana počela osjećati manje panično. Danas sam na 10% mojih nekadašnjih strahova (čak se vozim i avionom), sve zahvaljujući doktoru Potočniku. Stvarno mislim da je izvrstan psihijatar, moje preporuke.

Komentirani doktor: Branko Potočnik

Ne mogu dovoljno nahvaliti dr. Potočnika, doslovno me je spasio.
Došla sam kod njega prije tri mjeseca zbog nesanice i anksioznosti, strpljivo me saslušao i ordinirao terpaiju koja je bila pun pogodak, anksioznosti ni traga.
Veliki, veliki stručnjak što se tiče farmakologije s velikim radnim iskustvom, uvijek dostupan na telefon za podršku ili savijet oko bilo kakvih nejasnoća, spreman prihvatiti i sugestije pacijenta po pitanju farmakoterpaije, nije jedan od onih zatucanih doktora koji misli da je najpametniji.
Tople preporuke.

Komentirani doktor: Branko Potočnik

Prije vise godina sam dosla sasvim slucajno, na preporuku susjede kod dr.Potocnika, totalno van sebe, lutajuci od doktora do doktora i ne vjerujuci niti jednome, stalno se vrteci u krug.
Kod njega, nakon 1.razgovora, i povece lijecnicke dokumentacije apsolutno urednih nalaza, prvi put sam shvatila i prihvatila od cega bolujem, zahvaljujuci njegovoj sigurnosti i znanju.
Dobila sam terapiju koja me vratila u normalan zivot. I dalje mi se ponekad vrate simptomi u blazem obliku, ali sad znam prepoznati i identificirati racionalno svoje stanje.

Komentirani doktor: Branko Potočnik

Dugogodišnji sam pacijent dr. Potočnika.
Vrlo brzo mi je postavio dijagnozu i što je najvažnije, objasnio mi odmah što se sa mnom dešava, koji su procesi nastupili i zašto. Zatim mi je objasnio koje su sve metode liječenja moguće, što on preporučuje i zašto preporučuje baš tu metodu i taj njegov izbor liječenja. Objasnio mi je kako djeluju lijekovi koji su mi prepisani i što se sve može pojaviti kao ev. nusposljedice (a to je rijetko kod doktora).
Na početku me pratio često (i telefonom), a kad mi se stanje stabiliziralo (vratilo u normalu), javljam se samo na kontrolu gdje popričamo ili me on povremeno nazove i pita za "junačko zdravlje".
U razgovorima sam shvatio da ne samo da poznaje struku, već je i ispred nje. Čini mi se da su njegove metode ipak ispred klasične psihijatrije (osudio bi se reći da je znanstvenik, a ne smo doktor).
Po iskustvima drugih kojima sam preporučio dr. Potočnika, svi su apsolutno zadovoljni.
Sve se to dešava u vrlo ugodnoj atmosferi ordinacije, opušteno i smireno.
Dr. Potočnik – hvala Vam!

Komentirani doktor: Branko Potočnik

Gost1704 :

Najtoplije preporuke za doktora. Neizmjerno sam mu zahvalan na svoj pomoći. Izvrstan doktor, ljubazan, opuštena atmosfera, pažljivo sasluša pacijenta, sve detaljno objasni kako će se provoditi terapija te čemu služi koji lijek, izlazi u susret, uvijek dostupan za bilo kakve nejasnoće i pitanja, izrazito stručan, a prije svega čovjek. Uvijek ću ga preporučiti svima. Domagoj

Vrhunski psihijatar ,čovjek koji uvijek izlazi u susret njegov san pacijent već 10 god i nikad ružnu riječ nisam čuo od tog prvenstvenocovjeka,djelatnik sam zg.holdinga ali bez njega sumnjam da bi uspio .inače bolujem od depresije neurozica i terapija mi je prozac 20 ujutro 5 mg te leksaurinom koji postepeno umanjujem .VELIKO HVALA VELIKI STE ZNANSTVENIK ALI I ČOVJEK.ALEN

Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

Koliko je 10 - 5?

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com