Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Branko Potočnik (psihijatar)

Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Privatna ordinacija Adresa: Crikvenička 55
  • Razina pomoći: 5 (4)
  • Ljubaznost: 5 (4)
  • Vrijeme čekanja: 4,75 (4)
  • Osoblje: 5 (4)
  • Zakonitost i etičnost: 100% (4)
4,95
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
  • Telefon: 01/302-4971
  • Radno vrijeme: Sri, Pet: 8-12h, Uto, Čet: 14-19h
  • Ugovor s HZZO-om: Ne
  • Email: branko dot potocnik1 at zg dot t-com dot hr

Karakteristike paničnog poremećaja Glavno obilježje paničnog poremećaja je prisutnost kratkotrajnih razdoblja intenzivnog straha. Napad najčešće ne traje duže od 10 min i praćen je osjećajem bliske smrti, strahom od gubitka kontr...

Svi smo ponekad tužni, nesretni, umorni, bez energije, pogotovo nakon gubitka i stresnih događaja. To je normalni dio života. Za razliku od toga depresija je mnogo više i znači gubitak životne radosti, volje, gubitak smisla postojanja, ...

Noviji komentari
Komentirani doktor: Branko Potočnik

A koja je cijena Dr. Potočnika?

Komentirani doktor: Branko Potočnik

Ako zelite psihijatra iz filmova, koji naplacuje po satu vremena kojem puno pricate, a on vas gotovo pa ne slusa, zaobidjite doktora Potocnika. Ako se zelite osjecati bolje, dobiti prave informacije i provesti u ordinaciji svega 10 min, onda je to psihijatar za vas!
Samo rijeci hvale za ovog veoma pazljivog i usredotocenog strucnjaka!

Komentirani doktor: Branko Potočnik

Kad sam bila mala počela sam se panično bojati pauka. Vremenom se broj mojih strahova povećavao (lift, neograđeni prostor, avion, puno ljudi, kad sam bila sama na cesti&hellip. U razgovoru u društvu su mi preporučili doktora Potočnika, jer je uspješno izliječio njihovu kćer od strahova. Nakon uvodnog razgovora (vrlo ugodnog) i terapije, već sam se nakon nekoliko tjedana počela osjećati manje panično. Danas sam na 10% mojih nekadašnjih strahova (čak se vozim i avionom), sve zahvaljujući doktoru Potočniku. Stvarno mislim da je izvrstan psihijatar, moje preporuke.

Komentirani doktor: Branko Potočnik

Ne mogu dovoljno nahvaliti dr. Potočnika, doslovno me je spasio.
Došla sam kod njega prije tri mjeseca zbog nesanice i anksioznosti, strpljivo me saslušao i ordinirao terpaiju koja je bila pun pogodak, anksioznosti ni traga.
Veliki, veliki stručnjak što se tiče farmakologije s velikim radnim iskustvom, uvijek dostupan na telefon za podršku ili savijet oko bilo kakvih nejasnoća, spreman prihvatiti i sugestije pacijenta po pitanju farmakoterpaije, nije jedan od onih zatucanih doktora koji misli da je najpametniji.
Tople preporuke.

Komentirani doktor: Branko Potočnik

Prije vise godina sam dosla sasvim slucajno, na preporuku susjede kod dr.Potocnika, totalno van sebe, lutajuci od doktora do doktora i ne vjerujuci niti jednome, stalno se vrteci u krug.
Kod njega, nakon 1.razgovora, i povece lijecnicke dokumentacije apsolutno urednih nalaza, prvi put sam shvatila i prihvatila od cega bolujem, zahvaljujuci njegovoj sigurnosti i znanju.
Dobila sam terapiju koja me vratila u normalan zivot. I dalje mi se ponekad vrate simptomi u blazem obliku, ali sad znam prepoznati i identificirati racionalno svoje stanje.

Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

Koliko je 10 + 5?

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com