Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Centar dentalne medicine Štimac

Prikaži:
Bolje rangirani

Filip Štimac

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 22, ukupno ocjena: 104

4,99

Maja Štimac-Jagodić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 88, ukupno ocjena: 285

4,75
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Filip Štimac

Doktor Filip mi je implantat ugradio u doslovno 15 minuta. Stručno znanje, mirne ruke i prijateljski odnos su karakteristike koje su me najviše oduševile kod doktora. Prije ugradnje doktor mi je detaljno objasnio sav postupak, a ugradnja implantata je prošla i bolje nego što sam očekivao, nisam ni na trenutak osjetio bol, što je meni stvarno bilo najvažnije!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Nakon što sam dogovorila termin za prvi pregled kod doktorice, prilikom dolaska iznenadila sam se uređenim prostorom i ljubaznošću osoblja na recepciji koje me uputilo do doktorice Štimac. Ulaskom u njezinu ordinaciju osjetila sam pozitivnu energiju kojom zrače i doktorica i njena med. sestra. Nakon što mi je pogledala usnu šupljinu popričale smo o tretmanima koji bi bili potrebni u mom slučaju. Nakon konzultacija dogovorila sam termin početka radova i sada nakon završetka radova mogu reći da sam vrlo zadovoljna rezultatom.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Moj prvi susret s doktoricom bio je izrazito ugodan. Pregled je trajao 10-ak minuta što je možda malo kratko no sasvim dovoljno da porazgovaramo o mojim zubima i koje rješenje bi bilo adekvatno. Doktorica je rekla svoje mišljenje i pokazala mi na ortopanu sve što bi se trebalo raditi. Nakon pregleda njezina asistentica Snježana mi je pripremila ponude s cijenama i objasnila razlike među njima. Sve u svemu, vrlo ugodan susret, dovoljno informacija i prihvatljiva cijena s obzirom na radove koji su mi potrebni.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Gost 5333 :

Slažem se sa većinom komentara. Doktorica je snob i gleda pacijente s visoka iako od njih živi. Ono što je spasilo uopće moj dojam o njenoj ordinaciji jest njezin sin stomatolog kojem me je prepustila . Radi, šuti i trudi se osigurati kvalitetnu uslugu. Ne očekujem prijateljske odnose sa svojim lječnicima već samo profesionalan pristup . Strah me je pomisliti što bi doktorica da ne radi privatno gdje ipak na kraju priče osigura sebi zadovoljavajuće prihode.

sto pluseva za ovaj komentar, sin je bolji od mame, po mom mišljenju.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

mariroki :

Nakon što sam prešla prije više od 10 godina kod dok. Štimac i njene ekipe izgubila sam strah od zubara, doslovno u trenutku. Nažalost, to je njena jedina prednost.Stomatologija je danas unosan biznis a ona je to vrlo rano shvatila pogotovo od kada se intenzivno bavi ugradnjom implantanata. Ono što je prvotni posao stomatologa- pokušati popraviti zube-kod nje je izgubio značaj. Događaji poput (iz vlastitog iskustva i iskustva njenih pacijenata) da "ne primijeti" zub potpuno zakrčen karijesom, da na ortopanu "ne vidi" da je zub za liječenje, sa ciljem potpunog propadanja zuba i krajnjeg cilja-sugestije za ugradnju implantanta za koje svi znamo koja im je cijena-njena su svakodnevica. Tko voli nek izvoli, ja hvala bogu više nisam tako naivna!

a vi niste mogli otići kod drugog stomatologa (jeftinijeg!) ako vas je zub toliko dugo bolio da je propao od karijesa? vaša priča mi nema smisla !

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu