Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Centar dentalne medicine Štimac

Prikaži:
Bolje rangirani

Filip Štimac

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 30, ukupno ocjena: 144

4,99

Maja Štimac-Jagodić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 94, ukupno ocjena: 330

4,75
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Filip Štimac

Presretna sam jer sam od nedavno postala pacijentica doktora Štimca. Želim se zahvaliti doktoru na empatiji, strpljivosti i stručnosti. Vadila sam dva umnjaka i ne mogu vjerovati da me ništa nije bolilo! Želim se zahvaliti i sestri koja je imala iste vrline! Super ste!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Doktorica spasila zube koji su drugi htjeli vaditi! Jako pristupačna, uzela je malo više svog vremena i posvetila mi više pažnje kako bi mi detaljnije objasnila svaki zahvat posebno, bilo je dosta posla ali baš se isplatilo

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Filip Štimac

U ovu ordinaciju sam došla sasvim slučajno i ugodno sam se iznenadila Strašno me bolio zub koji se upalio te sam kao hitan pacijent otišla kod dr. Štimca koji je, ne samo da je izliječio zub, već ga je i spasio, makar su mi dva prethodna stomatologa rekli da mu nema pomoći i da se mora izvaditi!! Jako sam sretna jer sam našla kvalitetnog zubara kod kojeg i u budućnosti namjeravam ići

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktorica je bila ljubazna i svaki tretman mi je detaljno pojasnila. Ovdje sam došla na preporuku prijateljice koja je dugogodišnja pacijentica doktorice Maje, a sada su dobili još jednog stalnog pacijenta, mene! Hvala vam!!!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Jelena :

Od danas sam bivša pacijentica dr. Štimac koju smatram profesionalnom samo kada je veliki novac u pitanju. Minimalno pažnje posvećuje pacijentima koji preventivno dolaze na preglede (redoviti) održavajući svoje zdravlje. Ovaj tjedan sam došla sa neizdrživim bolovima, napravljen mi je ortopan, nakon čega dijagnosticirana paradentoza. KRIVA DIJAGNOZA! Doktorica je nonšalantno samo konstatirala da je paradentoza, savjetovala me da si masiram zube do lagane sukrvice jer da ću na taj način otvoriti džepove. Naravno, propisala mi je 2 vrste antibiotika koje sam potpuno nepotrebno pila. Pregled je trajao 10 minuta. Čekanje prije toga sa narčenim terminom 40 minuta bez pacijenta unutra prije mene. Na stomatološkom fakultetu su mi otkrili da mi rastu 2 umnjaka (osmice) što se sa ortopana jako dobro vidi kojeg je dr. Štimac napravila - samo za nju se umnjaci riješavaju antibioticima. Također savjet koji je dala za masiranje desnih do sukrvice je potpuno pogrešan jer niti imam džepove sa začepljenjem, niti imam paradentozu. Potpuno kriva dijagnoza, potpuno krivi pristup lječenju, potpuno neprofesionalan tim u cijelosti, skupa sa vječito namrgođenim djevojkama na recepciji. Užas. Ako nemate stvarne probleme gdje će vam spomenuta uzeti velike novce, nemojte ići jer ste u tom slučaju za nju samo broj.

Poštovani,

Navedena pacijentica koja je ostavila komentar je bila na pregledu, naša je dugogodišnja HZZO pacijentica i upravo ponovno gledamo na njen ortopan. Razlog njene boli s kojom je došla u ordinaciju kao hitan pacijent nisu umnjaci jer ne može boliti cijelo zubno meso radi umnjaka. Pacijentica je u ordinaciju došla s izrazito otečenim zubnim mesom, nije spominjana parodontoza, već otečeno zubno meso koje je potrebno bolje četkati (četkati na način da zubno meso lagano krvari). Pacijentici je dijagnosticirana upala zubnog mesa i poslana je na parodontologiju kako bi se dalje tretirali zubni džepovi koji su također vidljivi na panoramskoj snimci (ortopanu). Prema svakom pacijentu se doktorica Maja Jagodić-Štimac odnosi jednako, radi li se o HZZO ili privatnom pacijentu, postupa se prema hipokratovoj zakletvi i prema pravilima struke. U ovom slučaju ne možemo govoriti o krivoj dijagnozi jer je dijagnoza postavljena ispravno i to je potvrdilo naknadno i više stručnjaka dentalne medicine.

Lijepi pozdrav,
ŠTIMAC CENTAR DENTALNE MEDICINE

 • 1
 • 2
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu