Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Centar dentalne medicine Štimac

Prikaži:
Bolje rangirani

Filip Štimac

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 20, ukupno ocjena: 94

4,99

Maja Štimac-Jagodić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 83, ukupno ocjena: 270

4,74
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Filip Štimac

Živim u Austriji, ali redovito dolazim u ordinaciju Štimac otkada sam ugradila implantate prije 2 mjeseca kako bi čuvala svoje zube. Doktor Štimac je izuzetno simpatičan mladi doktor koji svoj posao radi na profesionalnoj razini. Svaka čast doktoru Filipu i cijelom njegovom timu.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Nakon što sam prešla prije više od 10 godina kod dok. Štimac i njene ekipe izgubila sam strah od zubara, doslovno u trenutku. Nažalost, to je njena jedina prednost.Stomatologija je danas unosan biznis a ona je to vrlo rano shvatila pogotovo od kada se intenzivno bavi ugradnjom implantanata. Ono što je prvotni posao stomatologa- pokušati popraviti zube-kod nje je izgubio značaj. Događaji poput (iz vlastitog iskustva i iskustva njenih pacijenata) da "ne primijeti" zub potpuno zakrčen karijesom, da na ortopanu "ne vidi" da je zub za liječenje, sa ciljem potpunog propadanja zuba i krajnjeg cilja-sugestije za ugradnju implantanta za koje svi znamo koja im je cijena-njena su svakodnevica. Tko voli nek izvoli, ja hvala bogu više nisam tako naivna!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Rijetko kada hvalim i ostavljam komentare na ovakvim stranicama, ali moram pohvaliti doktoricu Maju i njezinu sestru Snježanu. Imam stvarno velik strah od zubara, ali radi svoga zdravlja, odlučila sam otići kod doktorice Maje nakon što sam ovdje o njoj čitala pozitivne komentare. Stvarno sam se uvjerila u njezinu ljubaznost i stručnost i riješila sam svoj problem u par dolazaka.
Prilikom prvog pregleda doktorica mi je preporučila tretmane i rekla o kojoj cijeni je riječ. Nakon pregleda sam otišla bez da sam se odlučila jer sam htjela još jedno mišljenje no na kraju sam se ipak odlučila za ordinaciju Štimac koju svima toplo preporučam.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Podijelit ću svoje iskustvo kako bih potencijalnom pacijentu pomogla u izboru budućeg stomatologa. Napominjem da sam pacijent dr. Štimac Jagodić od djetinjstva, odlazila sam na redovite preglede i na potrebne stomatološke zahvate. Prije nekog vremena mi se upalilo zubno meso oko rastućeg umnjaka. Bol je postala neizdrživa do te mjere da sam trebala koristiti lijekove protiv bolova. Naravno, kontaktirala sam ordinaciju kako bih dogovorila hitni pregled. Oni su mi ponudili termin za tjedan dana. Nakon što sam im lijepo objasnila da ne mogu spavati po noći, ljubazno su prebacili termin 2 dana prije tj. za pet dana. Istu noć sam otišla na hitnu,u 5 minuta su me pregledali i napisali recept za antibiotik i preporučili vađenje umnjaka. Sutradan sam bila kao nova.
Nedavno sam bila na rutinskom pregledu kod dr. Štimac Jagodić osobno, i tijekom 4 minutnog pregleda (od kojeg je pregled trajao svega 30 sekundi – bacila je doslovce pogled na zube, a ostale 3 minute je pričala na mobitel) spomenula sam da imam problema s umnjakom i da su mi preporučili vađenje. Ona je rekla da ona ne bi, ali da možemo napraviti ortopan. Nakon ortopana i 300 kn manje u džepu, iako je bila zamjetno ljubaznija - zaključila je da ne treba ništa dirati i još za kraj izreklamirala estetske zahvate. I eto, nije ni prošlo 2 tjedna, umnjak boli toliko da ne mogu jesti. Nazvala sam ordinaciju, ovaj put drugu na preporuku (čovjek uči na greškama) i sutra u 8 ujutro imam dogovor. Napomenimo da su bookirani do 4.mjeseca, ali eto našlo se 5 minuta.
Moj zaključak je sljedeći. Ukoliko tražite nekoga za estetske oralne zahvate, kozmetički salon dr. Štimac je iznad prosjeka. Ordinacija je lijepa i opremljena, a djevojke na šalteru ljubazne. Možda ugrabite i koji popust ili čak besplatni make over. Ali ako tražite pravog zubara, i vodite se za onim „bolje spriječiti nego liječiti“, nastavite dalje tražiti.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Filip Štimac

Moram se i ovdje zahvaliti dr. Štimac koji mi je nakon detaljnog pregleda uočio cistu između gornje jedinice i dvojke. Nakon razgovora i detaljno objašnjenog postupka, učinjena mi je cistektomija kojom se moj problem riješio. Nakon toga odlučila sam i cijelu estetiku zubi uraditi i prezadovoljna sam krajnjim rezultatom! Veliko hvalaa!!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu