Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Centar dentalne medicine Štimac

Prikaži:
Bolje rangirani

Elena Štimac

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Filip Štimac

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 35, ukupno ocjena: 169

4,99

Maja Štimac-Jagodić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 100, ukupno ocjena: 360

4,78
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Nemam riječi kojima bi se zahvalila doktorici Maji jer konačno imam predivan osmjeh! Meni je njen pristup od početka ulijevao ogromno povjerenje i baš sam se zato odlučila za dr. Maju. Svaki razgovor je uvijek ugodan i doktorica je uvijek raspoložena za svako moje pitanje, ma kako god ono bezazleno bilo. Imam osjećaj da doktorica svakog pacijenta gleda kao osobu a ne samo kao „broj“ te je spremna pomoći u svakakvim situacijama kako god one teško izgledale. Meni je moja situacija izgledala kao da nema rješenja ali uz pomoć divne doktorice i ostalih divnih doktora u ordinaciji našli smo rješenje i za mene Radila sam kombinaciju ljuskica i krunica koje su bile brzo napravljene ali i bezbolno što me veoma ugodno iznenadilo!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Elena Štimac

Doktorica Elena mi je stavljala ljuskice za zube kojima sam oduševljena jer izgledaju prirodno i prekrasno! Nisam mogla vjerovati da zubi mogu toliko promijeniti izgled, a sada prema vlastitom iskustvu mogu reći da me novi osmijeh preporodio. Za doktoricu imam samo riječi hvale i rado ju preporučujem svojim prijateljima i kolegama jer sam uvjerena u njenu stručnost i kvalitetu njenog rada. Hvala još jednom!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Filip Štimac

Vrlo drag doktor koji jako dobro, stručno i profesionalno radi svoj posao. Prije 2 mjeseca sam sa suprugom prvi puta došao na pregled i to kod dr. Filipa vezano uz implantate i ugodno sam se iznenadio cijelim centrom. Velika organizacija cijelog centra, ljubazni i nasmiješeni djelatnici, profesionalnost osoblja i poštivanje zakazanog termina, bez ikakvog čekanja. Nisam ni mogao vjerovao da će ugradnja implantata trajati tako kratko i proći potpuno bezbolno! Trenutno čekam nastavak svojih radova, te se potpuno prepuštam u ruke dr. Filipa. Hvala na svemu i vidimo se ponovo!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Doktorica Maja gleda svaku osobu prvenstveno kao čovjeka a tek onda kao pacijenta. Živimo u Njemačkoj ali se uvijek vraćamo našoj doktorici Maji koja nam je podarila prekrasne osmijehe, suprugu i meni, te nas oslobodila od straha prema stomatolozima. Nježna, ljubazna, srdačna doktorica koja zna svoj posao i radi ga pedantno i sa ljubavlju. Termini su uvijek fleksibilni i prilagođeni nama, a čekanja u ordinaciji nema. Tretmani su bezbolni i brzi. Imamo samo riječi hvale prema našoj doktorici Maji i cijeloj ordinaciji. Lijepi pozdrav iz Frankfurta!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Elena Štimac

Svaka pohvala za doktoricu Elenu! Vrlo šarmantna, draga i stručna doktorica koja mi je uklonila strah prema stomatolozima i pokazala da posjeti stomatolozima mogu biti bezbolni i ugodni. Doktorica mi je radila ljuskice na gornjoj i donjoj čeljusti kojima sam izrazito zadovoljna Svi me pitaju gdje sam ih radila a ja im vrlo rado preporučujem doktoricu Elenu!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu