Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Črnomerec

Prikaži:
Bolje rangirani

Milan Pavlović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 13, ukupno ocjena: 20

5,00

Ivana Golubić Bago

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 8, ukupno ocjena: 20

5,00

Milan Milošević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 16, ukupno ocjena: 20

5,00

Miroslav Harjaček

Specijalizacija: reumatolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 11, ukupno ocjena: 20

5,00

Ivka Djaković

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Alan Pegan

Pristupacan, ljubazan i pozitivan, zahvalna sam mu na svemu, posebno na pozitivnoj energiji nakon operacije i kroz cijeli period boravka u bolnici, a samim time mi je pomogao da se osjecam bolje i da vjerujem u dobre rezultate nakon svega.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jelena Dorešić-Petrinović

Dok je primarijus Dorešić Petrinović vrlo nježna i strpljiva prilikom pregledu djece te ima dovoljno iskustva u jednostavnim operativnim postupcima rješavanja strabizma ili suznih kanala, KATASTROFALNO NEISKUSNA je u operacijama dječjih mrena. Napravili smo tragičnu grešku i odlučili se da nam ona operira dijete. Bebu od 5 mjeseci s kongenitalnom mrenom. Ono što je ona napravila zgromilo je oftalmogloge u Hrvatskoj, Sloveniji i Belgiji kod kojih smo išli spašavati oko. Da parafraziram, pitali su nas da li smo dijete dali seoskom liječniku da se vježba. Ne samo da je traljavo i loše izvela operaciju, već je 3 dana nakon operacije išla pregledati dijete u anesteziji za koju je rekla da će trajati 10 minuta, vratila se nakon 45 minuta i dez da je priznala kako je radila dodatne zahvate BEZ IKAKVIH KONZULTACIJA I DOPUŠTENJA nas roditelja. Rekla je samo da je izvadila jedan šav, kasnije se ispostavila da je pokušavala čistiti vitreus.
Nakon što je dijete razvilo zbog loše operacije sekundarni glaukom, ona ga nije bila u stanju dijagnosticirati. Prošlo je gotovo 6 mjeseci od te operacije, moje dijete je imalo još 2 operacije spašavanja oka, i sve to zahvaljujući toj primarijusici. Mi smo sretni da je oko uopće u glavi, o funkcionalnosti oka ne usudim se ni sanjati.
Mi elemente za tužbu imamo i svakako ćemo poduzeti sve pravne korake ta se ta žena više nikad ne usudi nekom drugom djetetu uništiti vid. Njeni postupci su krajnje neetični.
APELIRAM NA SVE RODITELJE, doooobro razmislite ako morate operirati djecu da li je Dorešić najbolji izbor. Mom djetetu je uništila šansu za normalan život, osakatila mi je dijete bez imalo pretjerivanja. Pokušavam biti fer, pa joj priznajem činjenicu da je nježna i da ju klinci vole, pregled vida, čitanje slova s ploče, praćene dioptrije, to je sve ok. No na operacije se nemojte usuditi kod nje ni u kom slučaju.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Milan Milošević

Najbolji doktor na svijetu Prošlo ljeto radili smo zatezanje kože na nogama koje je bilo poprilično, i sad nakon godinu dana noge izgledaju savršeno I danas smo korigirali borice na čelu također savršeni razultati već u par sati Defitnitivno kod doktora Miloševića uvijek!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Marija Marušić

Svojim krajnje profesionalnim i strucnim radom, znanjem i zalaganjem ulijeva apsolutno povjerenje koje je tako pozeljno u trenucima dijagnosticke obrade kao i iscekivanje nalaza. Njena toplina daje snage izdrzati sve nedace koje su se nadvile u zivotu pacijenta, stoga joj veliko i neizmjerno hvala. Anja C.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Dr Klapan je stručan, kompetentan i susretljiv. Došla sam kod njega nakon što sam pročitala pozitivne komentare na internetu. Imala sam višegodišnje probleme s prohodnošću nosa. Dr Klapan je nakon pregleda i nalaza CT-a ustanovio da je potrebna operacija nosnog septuma. Operacija je obavljena mjesec dana nakon prvog pregleda. I operaciju i postoperativni tijek uvelike su mi olakšali i dr Klapan ,dr anesteziolog i medicinske sestre koji su svi izuzetno ljubazni i pristupili su mi s puno ljudske topline. Nakon operacije ponovno sam prodisala na nos i jako sam zadovoljna.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu