Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Darko Marčinko (psihijatar)

Grad Zagreb / Maksimir / KBC Zagreb - Rebro Adresa: Kišpatićeva 12 Radno vrijeme: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite radno vrijeme Vaše ordinacije. Telefon: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite telefon Vaše ordinacije. Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
  • Razina pomoći: 5 (1)
  • Ljubaznost: 5 (1)
  • Vrijeme čekanja: 3 (1)
  • Osoblje: 4 (1)
  • Zakonitost i etičnost: 100% (1)
4,4
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Darko Marčinko

kroki0007 :

susretljiv, dobar, elokventan, razumije narav poremećaja i problematiku! Jedina negativnost je što se puno čeka na red.... Ali kad se kod njega dođe na red, svakako pokazuje svoju stručnost. Poseban je ekspert u radu s mladima.... To svakako priznajem! Psihoterapeut je dobar, psihofarmakolog- jedan od najboljih u državi...

susretljiv i pun razumijevanja

Komentirani doktor: Darko Marčinko

susretljiv profesionalan

Komentirani doktor: Darko Marčinko

Meni osobno vrlo dragocjeno i pozitivno iskustvo je to što sam upoznao dr.Marčinka kod kojeg još uvijek vrlo rado dolazim na terapije u obliki razgovora nakon kojih uvijek 100% bolje volje odlazim kući i lakše živim a neživim baš blizu Zg-ja.Vrlo dobar čovjek na "svom" mjestu a itekako vrlo kompetentan i susretljiv liječnik koji mi je zasad učinio stvari za koje mu mogu samo isreno reći veliko HVALA dr.Darko i svako dobro! Pozdrav D.

Komentirani doktor: Darko Marčinko

Gost 1688 :

Odličan. Ljubazan, vrlo stručan. Jedan od najboljih, po apsolutno svemu.

PRI PRVOM SUSRETU LJUBAZAN

Komentirani doktor: Darko Marčinko

Jedan od najboljih psihijatara,u prvom redu ko strucnjak pa covjek ,ratni invalid sam bio zarobljen ,mnogo mi je pomogo za razliku od psihijatra u varazdinu koji me ismijavao za neke moje price,doktor marcinko je veliki covjek strucnjak kad prica svama djeluje ko da mi je u prbom redu veliki prijatelj a tek onda doktor,doktore da barem ima vise takvih ko vi,zivio mi sto godina pozdrav od vukovarskog logorasa damira.

Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

Koliko je 10 - 6?

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com