Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Darko Marčinko (psihijatar) Grad Zagreb / Maksimir / KBC Zagreb - Rebro Adresa: Kišpatićeva 12 Radno vrijeme: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite radno vrijeme Vaše ordinacije. Telefon: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite telefon Vaše ordinacije.

Prijavi pogrešne/nepotpune podatke

 • Razina pomoći: 5 (1)
 • Ljubaznost: 5 (1)
 • Vrijeme čekanja: 3 (1)
 • Osoblje: 4 (1)
 • Zakonitost i etičnost: 100% (1)
4,4
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Komentari

Noviji komentari
Komentirani doktor: Darko Marčinko

Gost 1688 :

Odličan. Ljubazan, vrlo stručan. Jedan od najboljih, po apsolutno svemu.

PRI PRVOM SUSRETU LJUBAZAN

Komentirani doktor: Darko Marčinko

Jedan od najboljih psihijatara,u prvom redu ko strucnjak pa covjek ,ratni invalid sam bio zarobljen ,mnogo mi je pomogo za razliku od psihijatra u varazdinu koji me ismijavao za neke moje price,doktor marcinko je veliki covjek strucnjak kad prica svama djeluje ko da mi je u prbom redu veliki prijatelj a tek onda doktor,doktore da barem ima vise takvih ko vi,zivio mi sto godina pozdrav od vukovarskog logorasa damira.

Komentirani doktor: Darko Marčinko

susretljiv, dobar, elokventan, razumije narav poremećaja i problematiku! Jedina negativnost je što se puno čeka na red.... Ali kad se kod njega dođe na red, svakako pokazuje svoju stručnost. Poseban je ekspert u radu s mladima.... To svakako priznajem! Psihoterapeut je dobar, psihofarmakolog- jedan od najboljih u državi...

Komentirani doktor: Darko Marčinko

Stručan, susretljiv, profesionalan. Zaslužuje sve pohvale!

Komentirani doktor: Darko Marčinko

Profesionalan, susretljiv,voli svoje zvanje skoro ekspert! Sve naj. A sad da ga malo i pokudim(što je i bit komentara). Docent, psihijatar, vjerujem da je imao mnoge petice na faksu i zaslužio je ovo mjesto u KBC(ne zbog oca). Dakle, postoje psihički poremečaji uzrokovani fizičkim oboljenjima(u zdravom tijelu zdrav duh) kojima se pristupa istim protokolima kao i čisto psiho oboljenjima. Tako da ću možda nešto bolje spavati ali ću sutradan opet biti nesposoban za obitelj i posao. Meni to nije od nikakove velike pomoći jer problemi ne nestaju, ne privređujem a sva se plaća. Tako da je doista teško pomoći čovjeku u takovim situacijama. I bilo bi najpoštenije reći- ne mogu ti pomoći i to je to. Ili odi Ivančiću pa to njemu reci za 2 tjedna. To su teme bez pravog odgovora i bilo bi u redu da i psihijatar kaže da je bespomoćan. Ili neki suvisli odgovor koji doista ne znam kakav bi trebao bit, jer ga jednostavno nema( anoreksičarki se može reći da jede, ali oboljenju mozga ili kralješnice ne možemo zapovijedit da se izliječi).

Stariji komentari

Unesi komentar (molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara):

Negativni komentari obavezno moraju biti popraćeni što detaljnijim opisom događaja.
Poželjno je da se registrirate ako ostavljate negativan komentar kako bi, u slučaju potrebe, mogli detaljnije pojasniti o kakvom problemu se radilo. Ciljevi su da i doktori shvate što njihove pacijente muči te da se suzbiju zlonamjerni komentari.
Ukoliko želite biti vjerodostojni ostavite Vaše ime i prezime.

Koliko je 8 + 6?

Akcije

 • Šest tretmana aquadetoksikacije tijela

  990_poliklinika-logo.jpg
 • Vađenje zuba

  32620_vadjenje-zuba-dr-borisov-akcija--.png
 • Ugradnja Nobel Biocare dentalnog implantata

  22119_doblanovic-akcija.png
Pogledajte sve objavljene akcije

Možda će vas zanimati:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com