Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: dermatovenerolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Jolanda Kanižaj-Rajković

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 24, ukupno ocjena: 115

5,00

Ivana Hlevnjak

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 12, ukupno ocjena: 44

5,00

Snježana Komadina-Bauer

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 22, ukupno ocjena: 40

5,00

Sandra Marinović-Kulišić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Lucija Vanjaka-Rogošić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Katica Vanjaka

Doktoricu sam posjetio dva puta u zadnje tri godine. Drugi put cak iz Sibenika jer nisam bio zadovoljan ni jednim blizim dermatologom. U oba je navrata Dr. Vanjaka ostavila dojam prirodno ljubazne i pristupacne osobe. Temeljitom obradom, ispravnom dijagnozom i ucinkovitom terapijom opravdala je sve pohvale i preporuke koje sam za nju dobio.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jadranka Sokol

Korektna doktorica. Jos idem na neke tretmane, pa ne mogu reci vise o konacnim rezultatima. U svakom slucaju ljubazna je, i cini se da ima visoku dozu empatije prema pacijentima. Zeli saslusati i pomoci koliko je to u njenoj moci. Cijene su OK i nisu prenapuhane kao kod ostalih dermatologa.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zorka Zorić

Iz mog iskustva, dr. Zorić je izuzetno predana svom poslu I pruža maksimum pozornosti, kako anamnezi tako I tekućim problemima I nalazima svog pacijenta. Vrlo stručna, ljubazna i strpljiva.
Sistematično prelazi sve što bi moglo biti od interesa, no kao I kod svakog drugog specijaliste dobro je da I sami pripremite što sve želite reći. Pažljivo vas sluša, komentira I savjetuje. Spremno odgovara na sva pitanja pacijenta. Propisuje potrebne terapije I ritam potrebnih ambulantnih zahvata, šalje na dodatne rijetke pretrage, ako treba, na koje liječnici obiteljske medicine ponekad podižu obrve.

Pregled u najboljem mogućem smislu traje duže nego ste zamišljali.

Nikada nisam, kod dermatologa na ranijim pregledima doživjela da se, primjerice, kod praćenja izgleda madeža radi ranog otkrivanja njihovih sumnjivih promjena pregledavanju kože posvećuje toliko pomna pažnja, na mjestima koja nitko drugi nije pregledavao (vlasište, pozadina uški, tabani, područja između prstiju nogu I ruku, nokti. Upravo nevjerojatno.

Sve u svemu, kad ste pacijent dr Zorić, onda znate da ste u jako dobrim, stručnim rukama.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zoran Suvaljko

Jednom riječju neprofesionalan i neljubazan. Samo tipka i daje pacijentu do znanja da je neželjen u ambulanti. Samo priča o svojoj ambulanti u Zagrebu. Najbolje da tamo i ostane i ne dolazi raditi u OB Vukovar.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sanja Gregurić

Kada bi postojala ocjena 10 ovoj bih doktorica dala 11. Naravno da su svi u njenoj ordinaciji ljubazni i susretljivi, ali ono što je najvažnije- ova doktorica završetkom školovanja nije prestala učiti, nego se usavršavala kroz život.
Nakon dvadesetak ordinacija koje sam posjetila tražeći uzrok svojih zdravstvenih tegoba, napokon sam otkrila nju - dr. House u Hrvatskoj
Dobila sam dijagnozu, smjernice za liječenje i napokon zdravlje.
Doktorice Gregurić - hvala što postojite!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu