Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: dermatovenerolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Krešimir Kostović

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 15, ukupno ocjena: 45

5,00

Sandra Marinović-Kulišić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Lucija Vanjaka-Rogošić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00

Snježana Komadina-Bauer

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 14, ukupno ocjena: 15

5,00

Vlatka Čavka

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Željka Čižmešija

Užas! Katastrofa od dermatologa! Ne zna razliku između fibroma i virusne bradavice! Hladna, nepristupačna, i ona i medicinska sestra! Ovo je najveće razočarenje koja sam doživjela u jednoj medicinskoj ustanovi! Prestrašno!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Leo Čabrijan

Možda ljubazan ali ne tako dobar dijagnostičar

Poruka administratora, 19. Veljača, 2017. u 06:03 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,

Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podjelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Željka Čižmešija

Ponukan iskustvom sa dr.med. Čižmešija-Čulo sam primoran ostaviti svoj prvi komentar na liječnika na ovoj stranici. U nastavku če biti napisano kratko iskustvo iz nešto stručnije perspektive (kolega) za prvi pregled madeža(cijelo tijelo).

Inzistiranje na uputnici A3 (dermatoskopija) umjesto uputnice A1 (prvi pregled dermatologa) nakon kojeg se ne obavi pregled dermatoskopom svih madeža je čisto pranje novaca od HZZO-a.

Čekanje na termin (iz razloga prepunjenosti) dok zjapi prazna čekaonica i čekate 15-30 minuta iako nema pacijenta u ordinaciji je no pasaran. (P.S. ako želite neku intervenciju sa plaćanjem možete doći na red u roku od 48h, što je također za ugovornog liječnika HZZO-a nedopustivo)

Prvi pregled ("dermatoskopski" ne može proći bez uzimanja anamneze (melanomi u obitelji, izlaganje suncu u mlađoj životnoj dobi, opekline od Sunca sa buloznim promjenama, etc.) i pregleda cijelog tijela (to podrazumijeva i pregled glave, vlasišta, tabana, etc.). Pregled nije letimičan pogled na predilekcijska mjesta (leđa, prsište, ruke) za određeni spol.

Osobni dojam je da je liječnica hladna i nepristupačna.

Stručno mišljenje o odstranjivanju madeža ne bih komentirao u negativnom tonu, jer je dermatološka praksa skidanje iole sumnjivih madeža.

Ukoliko imate drugih opcija, a pošto ste u Zagrebu znate da imate, preporučio bih da potražite svog dermatologa koji će Vas pratiti (jer je to posao primarnog dermatologa) drugdje. Ja znam da ja i moja obitelj hoćemo.

Lijep pozdrav i zapamtite da je zdravlje najbitnije.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Maja Ceković

Sasvim slučajno sam sreo dr. Daniela Ceković. Iako se prije toga nismo poznavali on mi je pristupio i pitao me da li može pogledati malu izraslinu na donjoj usnici. Isti trenutak mi je rekao da to nije za čekanje te da se obratim dr. Maji Ceković. Dao mi je broj telefona te sam je slijedeći dan nazvao. Na moje veliko iznenađenje dr.Maja mi je rekla da je već upoznata sa mojim problemom te da već taj dan dođem na pregled u ordinaciju. Naravno da sam se odazvao. Složila se sa mišljenjem svog sina Daniela te me za dva dana naručila kako bi riješili problem. Nakon izvršenog zahvata nisam mogao vjerovati da ima takvih liječnika. Neizmjerno sam zahvalan dr. Maji Ceković i dr. Danielu Ceković ali i osoblju u ordinaciji jer takav odnos prema pacijentu još nisam doživio. Hvala svima od srca!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivana Nola

Skidala madeže. Platila više od 1000 kn za jedan zajedno sa histološkim nalazom, strašno. Ali htjela sam da bude bolje obavljeno nego u javnim bolnicama. Rezultat je malo bolji, ali očekivala sam puno više uputa o postoperativnoj njezi, a ne nekakve ćakule o tome gdje živim i sl. Sestra mi kaže da mogu sama vaditi konce ako hoću s obzirom da nisam iz ZG. Rekoh nisam luda, doći ću ja da vi to obavite kako treba. Na kraju par dana nakon skidanja konaca vidim da mi sestra je sestra previdjela jednog, što je je naravno rezultiralo mrvicu dubljom rupom. Sve u svemu, teško razočarenje.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu