Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Đivo Ljubičić (pulmolog)

Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
  • Razina pomoći: 5 (1)
  • Ljubaznost: 5 (1)
  • Vrijeme čekanja: 4 (1)
  • Osoblje: 5 (1)
  • Zakonitost i etičnost: 100% (1)
4,8
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
Komentirani doktor: Đivo Ljubičić

Unatoč tome što se do sada nisam prečesto susretao sa doktorima specijalistima prevladavalo je općenito (krivo?) mišljenje da ću morati ili platiti specijalistički pregled i dobiti adekvatnu (dobru) uslugu ili ću morati imati dosta sreće da u jednoj od zagrebačkih bolnica, uz poludnevno čekanje, naiđem na dobrog (stručnog i ljubaznog) doktora.
Poslušavši doktoricu opće prakse i njenu preporuku za dr.Ljubičića odlučio sam se za ovo drugo – KBC Dubrava.
Prvi pregled: doktor me dočekao nasmješen, ljubazan. Pregledao je Povijest bolesti, RTG slike, postavio pitanja, prokomentirao odgovore, pojasnio svoje stručne riječi te uputio na novi RTG. Niti u jednom trenutku nije se žurio odnosno nisam stekao dojam kako moram napustiti ordinaciju što prije. Hvala!
Drugi pregled nakon 2 tjedna: doktor ponovo pozdravlja nasmješen i 2-3 sekunde „razmišlja“ gdje me u memoriju smjestiti. Vidjevši nalaz odmah se sjetio, a na moj komentar o RTG slikanju odnosno da nije učinjena usporedba sa starim RTG slikama, doktor Ljubičić je odreagirao na način kako bi volio da svatko odreagira u svojem poslu kada primjeti nepravilnosti. Iskomunicirao je sa voditeljem RTG odjela (razočaran, istovremeno ljut ali nadasve profesionalan dao je na znanje svojem kolegi kako određeni tehničari iz njegovog odjela nisu na razini koja se očekuje od stručnog osoblja u bolnici – na prvom mjestu je zdravlje ljudi.
Doktor je izašao iz svoje ordinacije, zaputio se sa mojim slikama prema RTG odjelu i nakon nekoliko minuta vratio se sa novim, odnosno dopunjenim nalazom. Dok sam ga čekao ispred ordinacije, razmišljao sam koliko takvih doktora ima u Hrvatskoj. Nadam se u dovoljnom (većinskom) broju!
Po povratku prokomentirao je novi/stari nalaz, preporučio CT snimanje te pitao me kada idem na godišnji (?!). Zašto? Naravno da uskladi moj godišnji sa ponovnim pregledom. Ponovno mi je prošlo kroz glavu „koliko ih ima u Hrvatskoj“?
Na kraju tog drugog pregleda, u kratkom neformalnom razgovoru prije odlaska, saznao sam da doktor odlično govori Danski i Švedski jezik. Nadam se da će i dalje njegov hrvatski biti jezik na kojem će obavljati posao.
SAŽETAK: odličan, profesionalan, ljubazan. Po razgovoru stekao sam dojam da je i izuzetno stručan. Jedino nešto slabija ocjena je Vrijeme čekanja, no naravno da na taj dio doktor Ljubičić nema utjecaja već je to problem na jednoj potpuno drugoj razini.

  • 1
  • 0
  • 1

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2018. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu