Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Donji Grad / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Dubravko Smokvina

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 1, ukupno ocjena: 1

5,00

Mladen Štritof

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

4,95

Kata Karačić

Specijalizacija: specijalist medicine rada i sporta

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

4,80

Štefanija Milinović

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 9, ukupno ocjena: 14

4,79

Kata Međugorac

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

4,60
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Štefanija Milinović

Doktorica Štefanija i sestra Ksenija su ČUDO u hrvatskom zdravstvu. Doktorica je baš maher za dijagnoze, i nije jedna od onih koji škrtare na terapiji i sugeriraju ti da se liječiš kamilicom/vodicom. Mi koji radimo u privatnom sektoru ni ne idemo kod doktora ako nam stvarno nije gadno, i očekujemo onda i takav pristup našoj situaciji, što doktorica jako dobro prepoznaje. Ujedno je i pravi psiholog. Baš se smiriš kad popričaš s njom. Uvijek je maksimalno posvećena pacijentu (mislim da je to razlog zašto se stvore gužve u čekaonici) jer stvarno sasluša sve i odgovori na sva pitanja. Ulijeva mi veliko povjerenje! Sestra Ksenija je isto super (ne znam kako nađe snage za sve nas koji dođemo živčani), pojednako ulijeva povjerenje znanjem medicine i ja se ne libim pitati ju za savjet/mišljenje, previjala mi je super rane od kirurških zahvata i stvarno sam zadovoljna. Super su tim!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jelena Ević

Stela20 :

Također neugodno iskustvo prilikom godišnjeg moje doktorice, neadekvatan pregled kao da se pacijenta samo želi što brže riješiti, sestra neugodna u odnosu na svoje pacijente možete doslovno vidjeti kompletnu promjenu na licu i odnosu, morala sam ponovno ići svojoj doktorici ispočetka sve jer nisam dobila niti ikakav korak za daljnju dijagnostiku pa niti ikakvu terapiju, dok sam isti tren bez ikakvog spominjanja toga kod svoje doktorice dobila uputnicu za vađenje krvi, biokemije, hormona, urina, stolice što odmah ukazuje na veliku razliku pri postojanju truda. Tako se ne smije raditi. Vjerujem da je bitna razlika između njenih i tuđih pacijenata i da je odlična prema svojima inače nema šanse da bi bilo toliko pozitivnih ocjena, ali jednog dana joj moze netko doći na godišnjem svoje doktorice s ozbiljnom ugrozavajucom boleti i neće poduzet ništa u vezi toga. Nadam se promjeni odnosa da bi se to izbjeglo. Sve najbolje doktorici.

Nažalost, ne postoji razlika u odnosu na njezine pacijente.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jelena Ević

Izuzetno nestručna i nezainteresirana. Upitno je i jesu li sterilizirana pomagala koja koristi pri pregledima. Antibiotike propisuje čak i za obične viroze. Nadam se da će inspekcija jednom temeljito ispitati njezin rad.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Ljubica Lazić-Vuletić

Doktorica Lazić Vuletić je izvrstan dijagnostičar. Cijela obitelj smo njezini pacijenti i svaki put kada trebamo otići u ambulantu osjećamo se kao da idemo dragom prijatelju.
Uvijek objasni na što sumnja, objasni što će dobiti od pojedine pretrage.Želimo da još dugo godina bude naš doktor na radost cijele obitelji.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Renata Kučan

Komplimenti za izuzetnu profesionalnost, ugodne manire, pristup i uvid u simptome i terapiju!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu