Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Donji Grad / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Dubravka Trinki

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Amra Katana-Bzik

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

4,90

Vesna Matrapazovski-Sinti

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 3, ukupno ocjena: 9

4,89

Dunja Mihajlović

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,80

Sanja Župan Kovačić

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 12, ukupno ocjena: 15

4,73
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Đurđa Žigmundovac-Klaić

Doktorica mi je odlična. Brzo radi ali usput mi uspije sve objasniti što me muči. Iako možda piše nalaz ili radi nešto drugo,sluša i odgovara. Vrlo je kompletna jer odlično povezuje ginekologiju,endokrinologiju i ostalo što je vezano uz to. Kratak pogled na ultrazvuk ili nalaz hormona,zna što se događa. A to znam jer mnogo kasnije to saznam i od specijalista samo uz puno više pretraga. Kada mi PAPA nije bio u redu osobno me zvala i objasnila da se ne brinem jer nije strašno,što me umirilo da ne šizim dok dođem po nalaz. Čak je odmah rekla da sigurno nije ono što piše na PAPA nalazu ali želi provjeriti što je. Nadam se da će takva i ostati jer ih je malo. Sestra odlično radi "reda" u čekaoni i svakog pacijenta koji dođe posebno pozdravi. Preporučujem.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Đurđa Žigmundovac-Klaić

čekanje -klasika, doktorica je ok...ali meni se nije uvijek dogodilo da je sve bilo ok u konverzaciji sa njome..

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Stella Gačić

Danas sam bila prvi puta kod dok.Stelle i mogu reci sam sve najbolje. Sestra je jako ljubazna i draga isto kao i doktorica. Osjecala sam se ugodno tokom pregleda i sve mi je lijepo i sa osmijehom objasnjeno.. jako sam ugodno iznenadena..

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Đurđa Žigmundovac-Klaić

Doktoricu nažalost nisam imala prilike upoznati, ali zato jesam sestru. Još u 11. Mjesecu sam zvala i pitala primaju li nove pacijentice na što mi je sestra odgovorila da primaju, ali da se javim nakon Sv.tri kralja. Zadnja 3 dana sam konstantno zvala ambulantu, linija je uglavnom bila zauzeta (vjerojatno dignuta slušaluca jer kada sam došla u ambulantu telefon nije niti jednom zazvonio), a ako nije bilo zauzeto, nitko se nije javljao. Danas sam došla osobno u ambulantu jer naravno, želim što prije imati ginekologicu. Sestra je izašla pokupiti zdravstvene i prije nego joj se itko uspio obratiti, pozvala gospođu koja je došla zadnja unutra. S obzirom da se u čekaoni sve čuje, čula sam da je sestra upisala kćer te gospođe kao novu pacijenticu i nastavila s njom pričati o tome u koju školu njena kćer ide i slično. Nakon POLA SATA sestra opet izlazi i govori da se strpimo jer ima gužvu. Nakon 45 min sestra izlazi treći put. Mene, koja sam došla prva, pogledala je u oči i izignorirala kao da ne postojim, te pitala drugu gospođu što treba. Gospođa joj odgovara da se došla upisati (kao i ja) na što joj sestra odgovara da ne primaju nove pacijentice jer ne znaju ostaje li doktorica u ambulanti i da se javi za 2 tjedna, a i onako nema slobodnih termina prije sredine veljače. Znači nakon što je upisala kćer očito poznanice, nama govori da ne primaju nove pacijentice. Mene zanima tko je tu lud? Nažalost, doktoricu nisam niti upoznala i žao mi je zbog toga, ali definitivno tražim drugu doktoricu zbog ovakvog bezobrazluka sestre.

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Stella Gačić

marinazagreb :

Vrlo temeljita i stručna, a prije svega vrlo pristupačna u komunikaciji. Objasni svaki detalj koji vas zanima.

Dakle nisam jedina koja doktoricu smatra izuzeto neljubaznom.
I nisam jedina koju je zamolila da nade nivog ginekologa.

 • 0
 • 2
 • -2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu