Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trnje / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Slavica Karlušić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Ksenija Alar

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00

Petra Krhen

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Sandra Vukšić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Trnje

komentara: 8, ukupno ocjena: 35

4,86

Morana Ivičić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 8, ukupno ocjena: 20

4,85
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Wahid Mohamed Jehad

Po meni grozan doktor! Stanje ordinacije, bahata sestra i beskrajno čekanje sa strane - taj čovjek po meni nema nimalo ljudskosti u sebi. Prvu trudnoću vodila kod njega, kile su se gomilale a on ni riječ o tome, dok mi u bolnici pred porod na temelju nalaza nisu ustanovili gestacijski dijabetes! Nikakvih korisnih informacija od njega nisam dobila - samo mrmlja nešto nerazumljivo...
Ljuti se kada godišnji PAPA test radite kod privatnika - možda da se zapita malo zašto!
Početkom druge trudnoće mi je stvarno prekipilo. Imala loš nalaz PAPA testa od privatnika (radila sam PAPA testove uvijek privatno zato što mi je to 1 x godišnje plaćeno u okviru sistematskog od poslodavca) te CIN I i sumnju na CIN II, a na moje pitanje da li to ima kakav negativni učinak na trudnoću (zato što ja to ne znam i to me zabrinulo), on meni mrtvo hladno kaže da on neće komentirati nalaze privatnika te da mi bez konkretnih nalaza ne želi ništa reći. Od davno se nisam tako loše osjećala i rekla sam si da mi takvo što u trudnoći ali i općenito u životu ne treba. Sutradan sam se odjavila i pronašla ljubaznog doktora i sestru.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Helena Strizić

Odlična i profesionala mlada doktorica! Detaljna i spremna na razgovor (bilo osobno u ordinaciji ili telefonski).

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tajana Marinović-Remetić

Fantastično iskustvo, doktorica izuzetno stručna, sestra odlična obje vrlo ljubazne i simpatične.
Moje lice je bilo puno akni u katastrofalnom stanju, pomogle su mi u 6 mjeseci , ne trebam više ni korektor ni puder. Sve pohvale i doktorici i sestri. Preporučujem je svakome tko ima sličnih problema, na moj nagovor krenule su dvije prijateljice i obje su prezadovoljne.

 • 0
 • 2
 • -2
Komentirani doktor: Jadranka Puvačić-Solomun

Prvo sam mislila da je problem samo u izrazito nesposobnoj i neorganiziranoj sestri. Često mi je pisala krive uputnice, a na telefon sam je morala zvati 3 dana.
Onda me jednom prilikom otpremila doma jer primaju knjižice do 16.00 h... u popodnevnoj smjeni!!! Još bih shvatila da je bilo više od jedne pacijentice u čekaoni.
A zadnje saznanje je da uopče nemaju ultrazvuk, bar ne vaginalni... Doktorica na Sv. Duhu se čudila da postoji ginekološka ordinacija koja nema osnovni alat za rad - ultrazvuk. Ne znam kako ginekolog vodi trudnoće bez ultrazvuka.
Uglavnom, ova ordinacija je kriminalno loš izbor za sve kojima je bitno njihovo zdravlje jer i da je dr. vrhunski stručnjak (a u to ne ulazim), ovakav odnos prema radu je ispod svakog kriterija.
V.T.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tajana Marinović-Remetić

Izvrsna doktorica, stručna, jako sam zadovoljna. Malo je stroga pa to treba uzeti u obzir za one malo osjetljivije. Sestra jako ljubazna. Ne čeka se dugo. Treba obratiti pozornost da se ponese povijest bolesti.

 • 0
 • 2
 • -2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu