Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trnje / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Lucija Gabela-Roguljić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,80

Snježana Janušić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

4,60

Biljana Briški-Smiljanić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

4,53

Lidija Forster

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Trnje

komentara: 9, ukupno ocjena: 30

3,87

Katarina Mioč

Specijalizacija: specijalist medicine rada i sporta

Nalazi se u: Trnje

komentara: 6, ukupno ocjena: 10

3,20
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Amila Iličić

ne smeta me toliko čekanje koliko me smeta što ne mogu imati par minuta privatnosti dok govorim o svojoj bolesti jer doktorica drži otvorena vrata a ispred vrata,kod sestre u prostoriji, čekaju drugi pacijenti svoj red. Takvo ponašanje je neprihvatljivo i nigdje nisam dozivio da doktori drže širom otvorena vrata dok razgovara s pacijentom.. Doktorica je uvijek u nekim problemima i zaostacima koje onda rješava sa sestrom i preko telefona dok pacijent sjedi u ordinaciji i čeka svoje vrijeme. U ordinaciji je uvijek prisutna nervoza i doktorica očito ne zna svoj posao.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Amila Iličić

Moje iskustvo je lijepo - doktorica kao i sestra su mi bile od velike pomoći. ljubazne. Nakon što sam vidio kako se pojedini pacijenti odnose prema njima, postalo mi je jasan kruti stav koji tada može biti izražen. Za većinu vremena mogu reći samo hvala.

 • 1
 • 1
 • 0
Komentirani doktor: Lucija Gabela-Roguljić

Doktorica je vrlo ljubazna, spretna i profesionalna. Čeka se minimalno, a sestra je također ažurna i dostupna na telefon. Bez okolišanja upućuje kod specijalista kad prepozna veće probleme. Sve pohvale!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ksenija Miljević-Horvat

Danas pred utakmicu s Emglezima, moram ponovno na injekciju kod doktorice.
radujem se odlasku knjima ( i sestri), te ću im svakako malim znakom pažnje ( cvijet ili čokolada) zahvaliti na njihovom tretmanu prema meni.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ksenija Miljević-Horvat

Moje zapažanje o navedenoj doktorici i njenoj sestri ( neznam imena). Kontaktirao sam ju kao zamjenu moje doktorice Rogan Čuš koja je na GO. Načuo sam mnogo lošeg o navedenoj doktorici, te sam sa zebnjom se uputio ali sam morao.
Moja dijagnoza, jaki bolovi u donjem lumbalnom dijelu, zadnjici i kroz bedro odozada. Ishijalgija. Dolazak oko 18 sati, u čekaonici cca 7 pacijenata. Ima padobranaca za administrativni dio ( recepti strai, doznake za bolovaje itd.) To rješava sestra i to mi nije posebno strašno, s obzirom da sestra sve kuži, al ja čekam pregled kod doktorice i zato moram još čekati. I to mi je OK. Iako spadam u nestrpljive i volim se proguravati. Nakon 15 min. zove me sestra i upučuje doktorici. Kontakt vrlo ljubazan, obavila pregled u stojećem i ležećem polažaju i pomogla mi pri podizanju s krevete s obzirom na bol. Nastavila je isti tereapiju injekcijom po prepouci moje doktorice. Sve vrlo ljubazno i stvarno s laganim osmijehom. Sestra mi daje injekciju, vrlo nježno skoro bez osjeta uboda. Pitaju me obje dali želim možda struju na bolno mjesto (TENS), pitam koliko to košta, ne košta ništa. Prtihvačam. kako je već kraj radnog vremena, nema više pacijenata, sestra zbraja broj pacijena redovnih i sa zamjene, + telefonski pozivi. Čujem broj 107. Nevjerovatno. I još su na kraju dana ljubazne i stručne. Pa štp više se može od toga.
Na odlasku napominjem da nemogu doći idući dan zbog službenog puta. Sestra mi piše papirić za obraćanje bilo kojoj drugoj zdrastvenoj ustanovi, pakira mi injekciju, šprice i igle da se mogu javiti u bilo koju ambulantu na putu.
Moj dojam : Vrhunski pristup, stručni pregled, odgovarajuća terapija, sestra preljubazna i stručna. Samo komplimenti.

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu