Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Peščenica-Žitnjak / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Branka Maslać

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 9, ukupno ocjena: 10

5,00

Pavle Picek

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 6, ukupno ocjena: 5

5,00

Branka Uccellini

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Marinka Tošić-Penezić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Ivan Dolušić

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

4,80
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Darko Birkić

Meni nije jasno kako doticni dr radi i da nitko ne reagira!!!! Osobno nije moj ginekolog ali je mjenjao moga i priustio mi horor dok nije dosao nalaz pape(naravno koji sam platila i nisam dobila rn). A zasto sam ga platila?! Zato sto je doticni nastupio kao da cu za tri dana umrijeti,da iz prilozenog materijala vidi da "ovo nije dobro" a sad vi kako hocete,cekajte 6tj ili platite 150kn pa ce bit gotov kroz par dana!!!! I bez obzira sto sam mu rekla da sam prebolila zlocudnu bolest i da mi je i odlazak zubaru stresan,zanemario je sve i ponio se krajnje neljudski. Dala bi i 500kn samo da nisam morala prolazit ovo dok sam iscekivala nalaz. Bogu hvala papa mi je potpuno uredna(bez obzira na njegov komentar da nece biti dobar i sta sam toliko dugo cekala). Ma mrs!!!! Kako te nije sram tako se igrati s ljudima za pisljivih 150kn!!! Znas li ti da sam ja radi tih tvojih 150kn 7 dana umirala i razmisljala sta ce bit s mojom djecicom jer si me onako "zabrinuto" pitao koliko imam djece i godina i da cemo kod tebe u Ivanicgradskoj na UZV vidjeti sta cemo dalje. Srami se!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Branka Maslać

Ne znam je li doktorica još uvijek dobra kao i prije, ali iz mog dječjeg doba, ostale su mi samo najbolje uspomene i uvijek je dobro odredila kata treba dati hitnu uputnicu i gdje me treba poslati. Izuzetno je bila simpatična i pristupačna. Mislim da je dovoljan pokazatelj njene kvalitete činjenica da se, pokraj takve osobe, dijete ne boji doktora (barem u mom slučaju). Same pohvale!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jadranka Grbić

Odlična doktorica. Igrom slučaja sam dva puta završila kod nje, umjesto kod svoje doktorice i u ta dva puta mi je pomogla više nego svi prijašnji posjeti mojoj doktorici. Ljubaznost i slušanje pacijenta bih ocjenila s 10 da mogu, također dijagnosticiranje. Nažalost, doktorica je popunjena i ne prima više pacijenata, inače bih se prvom prilikom preselila kod nje. Nastoji uzeti u obzir sve opcije prije nego što pretpostavi dojagnozu (za razliku od nekih koji zaključuju bez ikakvih testova), te postavlja podpitanja za slučaj da je pacijent zaboravio nešto spomenuti ili ne zna da je bitno (opet, za razliku od nekih koji očekuju da mi imamo jednako znanje kao oni koji su završili medicinu). Nastoji riješiti stvar u korijenu, a ne maskiranjem simptoma. Kad sam se vratila kod svoje doktorice, samo je ignorirala neke stvari koje je dr. Grbić rekla da je bitno provjeriti, što mi je samo još više diglo poštovanje za dr. Grbić. Sestra je također izuzetno ljubazna i spremna pomoći, čak i preko telefona. Jedini minus je što znaju biti gužve zbog količine pacijenata, pa se čekanje zna odužiti, ali za takvu stručnost i ljubaznost se i više nego isplati.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Darko Birkić

Ne mogu vjerovati da je tako loše ocijenjen. Ja sam ga zamolila da me primi za pacijenta jer je prošla ginekologinja unazad 6g na bolovanju i svaki put me dočeka druga zamjena! Primio me, ponudio da papa test bude brže gotov, odbila sam, i nije s tim bilo problema. Napravio je PAPA test, ultrazvuk, bris, pregledao kukove jer sam prije 6 godina rodila i nitko nije primjetio da porod nije dobro prošao, i od tada imam bolove u kuku, Birkić je pregledao svi staru dokumentaciju. Dao mi sve lijekove i tražio kontrolu. Birkić se ponašao uljudno, obavio svoj posao.. Ja sam zadovoljna jer do sada nisam imala ni upola takvu uslugu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Darko Birkić

Potvrđujem ovo- i ja sam došla kod njega jer je mijenjao moju doktoricu. Odmah je inzistirao na papa testu - ako ga on radi košta 150 kn i rezultate dobijem za 3 dana, on zove na telefon! Automatski upućuje na bankomat preko puta na platou, ako slučajno nemate novaca kod sebe + novce donosite njemu kucajući na ured 22! On prodaje PRIVATNU USLUGU, koju i naplati u svoje NE PRIVATNO VRIJEME!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu