Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - jug / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Igor Srček

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 16, ukupno ocjena: 54

4,91

Radoslav Herman

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

4,90

Zdravka Međugorac

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

4,90

Duško Pall

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 79, ukupno ocjena: 230

4,32

Vlatka Nevistić

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 47, ukupno ocjena: 106

4,16
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Igor Srček

Od samog ulaska u prostoriju sestra nevjerovatno ljubazna. Doktor ima jako lijep pristup, osjecala sam se ugodno, bez nelagode, sve objasni. Prvo smo sjeli i popričali. Dao savjete i preporuke, izuzetno miran i staložen. Sam pregled prođe bez problema, ugodno brzo. Nikakav problem kod naručivanja.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Duško Pall

Kao što su komentirale određene pacijentice, isti je slučaj i kod mene: nisam se mogla naručiti kod liječnika jer svaki puta, kada zovem u vrijeme koje je predviđeno za naručivanje pacijenata, telefon zvoni, te nakon nekoliko trenutaka poziv bude prekinut. Kontrola mi je bila predviđena u veljači 2018., od tada se ne mogu naručiti, a velik dio tog vremena nisam bila u mogućnosti otići naručiti se osobno. Smatram da, ako već postoji mogućnost naručivanja preko telefona, onda bi se u tom predviđenom periodu za javljanje na telefon, zaista osoblje trebalo i javiti.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Branka Makalouš-Smuđ

Mar :

Doktorica je tek upisala sina kao pacijenta i dva puta je bio kod nje.prvi put je postavila dijagnozu "odoka" i citiram njene riječi" ovo je virusna upala i prepiše antibiotik"????Drugi put smo došli radi upaljenih grla i također bez vađenja krvi prepisala antibiotik. Nakon par dana došli na pregled i nastavili antibiotik.Mali je dobio i afte jer mu je buknula infekcija i bila je virusna,u Klaićevoj nas u čudu gledali kad smo rekli da je dijete bilo dvaput kod dr. Opće prakse u lošem stanju i samo nastavljala svoju terapiju bez vađenja krvi i utvrđivanja dijagnoze! Tražimo novog doktora za dijete,ima netko preporuku?

Jeste uspjeli naci novog doktora?

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Branka Makalouš-Smuđ

Kod doktorice sam vec dugo godina po inerciji jer rijetko ju trebam na svu srecu i osnovna kultura je biti ljubszan s onima od kojih zivis. Jedino pozitvno kod nje je sto se dugo ne ceka jer odmah cim udes te pita neljubazno sta trebas i pozitivna je sestra koja je simpaticna i expeditivna. A doktorica kada me kicma ukocila je rekla je da mi ne moze otvoriti bolovanje jer nema dijagnozu, i da sta ce meni magnetska rezonanca da je to za sportase te bezobrazno i rekla da se dovucem do nje kako god znam i umijem. Nakon sto sam se nekako jedva dovukla dala mi je injekcije koje nisu pomogle i ipak jedva otvorila bolovanje (inace ga nisam nikad prije otvarala) a kad je dosao nalaz magnetske bila je u cudu kako je ozbiljno stanje. A vrh mi je bio da zasto dojim dijete preko godinu dana, kazem ja pa to je preporuka Svjetske zdravstvene organizacije do 2 god dojiti a i dulje ako to odgovara majci i djetetu a kaze ona to je za Afriku?! Ono zeno daj se obrazuj, sramota da nema pojma osnove o dojenju a pametuje zenama o tome. Pedijatri ti se klanjaju kad dodes i kazes da dojis jer znaju koliko je to dobro za dijete. Tako da trazim drugog lijecnika i dijete ne mislim kod nje upisati jer zelim ljubaznog i informiranog doktora a ona se ponasa kao da je u pms-u svaki dan

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Duško Pall

Nemoguće dobiti termin, na telefon ne odgovaraju, a kada se dođe osobno čeka se satima.

Poruka administratora, 29. Prosinac, 2018. u 09:43 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu