Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - jug / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Igor Srček

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 15, ukupno ocjena: 49

4,92

Radoslav Herman

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

4,90

Zdravka Međugorac

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

4,90

Duško Pall

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 76, ukupno ocjena: 215

4,43

Vlatka Nevistić

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 46, ukupno ocjena: 106

4,16
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Igor Srček

HVALA DOKTORE!

Doktor Srček mi je vodio trudnoću i imam samo riječi hvale. Od dolaska kod njega u suzama i panici do osmijeha i sreće s bebačem Josipom.
Sve mi je uvijek smireno objasnio, nekad slao na dodatne pretrage, uvijek ide na što je sigurno je sigurno. Vrijeme čekanja je nikakvo s obzirom na uslugu i preporučila bih ga svakome.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vlatka Nevistić

Izuzetno sam zadovoljan stručnim radom Dr Nevistic kao i organizacijom rada u ambulanti te odnosom st. Mirjane prema pacijentima.dr Nevistic uvijek je spremna me saslušati i sve objasni na jednostavan način,vrlo detaljno obavi pregled i upucuje na obradu kad god mi je bilo potrebno. Radi brzo i ne troši vrijeme na nepotrebne razgovore. Svima preporucujem.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Duško Pall

Doktor je vrlo stručan, otvoren za komunikaciju i ima moderne, progresivne stavove zbog čega kod mene ima veliki plus. Sestra Slavica je uvijek u strci, ali zapravo je jako draga i dobra, s obzirom na opseg posla još i dobro funkcionira.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Duško Pall

DEF_18 :

Procitala sam komentar ABC_17 prije nego sto sam isla da doktor napise uputnicu i bila sam pod vecim strahom, tim prije sto je ginekolog iz privatnog sustava napisao da je operacija hitna. To je bilo prije posta lindy89.

Moja iskustva su potpuno suprotna slucajevima ABC_17 i lindy89. Imala sam nalaz i dijagnozu te preporuku za operaciju u bolnici od ginekologa iz privatnog sustava. Doktor i sestra su bili vrlo efikasni. Dobila sam uputnicu za bolnicu te antibiotik nakon operacije bez problema i vrlo brzo. Doktor se 100% slozio s misljenjem ginekologa iz privatnog sustava (kasnije i doktor u bolnici). Nisam razgovarala direktno s doktorom, ali je vrlo ljubazno pozdravio pri ulazu u prostor ordinacije, a cula sam da se slaze s misljenjem mog ginekologa iz privatnog sustava. Sestra je vrlo draga i atmosfera u ordinaciji (bila sam samo tri puta) je izvrsna i opustajuca.

Pretpostavljam da do problema dolazi ako se doktor ne slaze s misljenjem ginekologa iz privatnog sustava, a ipak mora potpisati nesto s cim se ne slaze. Npr. protiv je velike uporabe antibiotika, ili nesto slicno.

Problem je sto HZZO trazi od ABC_17, lindy89 i mene da idemo dva puta kod ginekologa. Ne vidim zbog cega ne priznaju uputnice za bolnice od doktora iz privatnog sustava koji cesto imaju bolje dijagnosticke uredjaje od nekih u HZZO sustavu, zavrsili su iste medicinske fakultete i bili na praksi u istim bolnicama. To samo nepotrebno opterecuje sestre i doktore iz sustava HZZO te stvara guzvu po cekaonicama. Napominjem da ja idem kod doktora u privatnom sustavu zbog prethodne operacije (nije ginekologija). U sustavu HZZO nisam mogla dobiti dva puta godisnje (i to za 5 godina) sve CT, magnetske rezonancije i uzv. koje je kirurg pri prethodnoj operaciji trazio i trazi. I u tom slucaju je moj doktor opce prakse morao napisati uputnicu za bolnicu i pored toga sto on nema uredjaje za dijagnostiku.

Tako bi trebalo biti u svakom slučaju jer svaka žena ima pravo izbora kod kojeg će doktora ići. Netko je imao sreće naići na super HZZO ginekologa s kojim je zadovoljan, a netko je bio primoran u potragu za privatnim doktorom iz nekog razloga (nezadovoljstva HZZO sustavom, boljom organizacijom i sustavom privatne ordinacije i sl.). U svakom slučaju činjenica je da ako si pronašla doktora/icu s kojim si zadovoljna i u kojeg si zadobila povjerenje da ćeš kod njega i ići i boli te briga( ako si u mogućnosti, naravno ) da li ćeš pregled platiti ili ne . Nažalost, primoreni smo svejedno radi uputnica,bolovanja,recepata ići kod primarnog hzzo ginekologa. Tu ja iskreno ne vidim nikakav problem zašto bi se stvarale neugodne situacije i zašto doktor po želji pacijentice odnosno preporuke nekog njenog privatnog ginekologa ne želi izdati recept,uputnicu i sl. jedan komad papira, dakle on nemora ulaziti u dubioze jer ne pregledava pacijenticu, treba joj izdati samo papir. Uz to dobiva naknadu sa hzzo za nju jer se vodi kao njegova pacijentica, a ne dolazi mu na preglede. Dakle, stvar je pacijenata da li žele ići privatno doktoru ili ne, u drugom pogledu hzzo doktorima olakšavaju posao jer smanjuju broj pacijenata. Drago mi je čuti DEF_18 pozitivno iskustvo i nadam se da će tako biti i u budućnosti.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Igor Srček

Vrlo ugodan liječnik, pristupačan i srdačan. Spreman objasniti dijagnostičke i terapijske postupke. Posvećuje dovoljno vremena pacijenticama. Pomalo "ziheraš", bez problema daje uputnice za dodatne pretrage. Pri pregledu profesionalan, brz i nježan. Sestra Nikolina jako ljubazna i organizirana, dostupna na telefon, nema dugog čekanja. Sve pohvale!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu