Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Ivanka Bradek-Bošnjak

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 14, ukupno ocjena: 30

4,33

Biserka Jankolija

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 24, ukupno ocjena: 61

4,07

Branka Jovančević

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 7, ukupno ocjena: 30

4,00

Ema Selimović-Boćan

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 16, ukupno ocjena: 69

3,51

Nataša Begović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 6, ukupno ocjena: 20

3,05
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Branka Jovančević

Ljubazna doktorica, ugodna ordinacija, susretljiva sestra. Imao sam odredjeni problem i uputila me je na pretrage na prava mjesta. Jako sam zadovoljan obavljenim.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ema Selimović-Boćan

Nažalost doktorica sa razlogom ima tako slabe ocjene. Nažalost jer je bilo jedino kod nje mjesta, svi ostali koje smo zvali su bili popunjeni.

Sestra neljubazna, doktorica nezainteresirana. Najbolji primjer zašto je hrvatsko zdravstvo na lošem glasu. Ne zna ništa objasniti, samo radi po špranci i tupi po svom, da sam joj dao vodokotlić popraviti očekivao bih veći angažman, više objašnjavanja što i kako, a kamoli malo dijete.

Ukoliko se ukaže prilika svakako ćemo se prebaciti kod drugog pedijatra.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Biserka Jankolija

ndoktor :

doktorica je NESTRUČNA, daje krive dijagnoze, NE ŽELI pisat uputnice i bolovanja i onda kad si JAKO bolestan. Njezina uzrečica je " ČAJA; MEDA I LIMUNA" ali nažalost nije uvijek djelotvorna. Konkretno boli me uho od 7og mj prošle godine doktorica mi prvo dala krivu terapiju pa u 11om mj prošle godine sam SLUČAJNO dobila uputnicu ( zato što je to predložio student koji je bio na obuci kod nje) za otorinolaringologa. Nakon terapije u 01om mj ove godine mi se opet vratio šum u uhu njezin je komentar bio "to je dječja bolest". Prebacila sam karton "novi " doktor je " nebo i zemlja" za razliku od ove doktorici. Dobila sam uputnicu kod specijaliste koji je odredio MR i Doppler vratnih žila. Zaključak je da treba biti prije svega DOKTOR jer nisam nikad tražila neke pretrage " prstom u nebo" a to što se doktorica nasmije sad mi se čini kao lažni smiješak. Smatram da me doktorica trebala na vrijeme poslat na pretrage a ne kalkulirat da dobije neke bonusi. Nikako ne bih preporučila ovu doktoricu.

Svaka na mjestu! U potpunosti ste opisali rad i "stručnost" doktorice. U potpunosti se se slažem da je nikome ne bi trebalo preporučiti! Jedino naglašavam da je sestra Sakiba svijetla točka ordinacije i zbog nje sam se i sama puno predugo zadržala kod ove kvazi doktorice.

 • 1
 • 1
 • 0
Komentirani doktor: Biserka Jankolija

ljubo :

Ljubazna, topla i humana osoba.

Ma di je to topla osoba? Sve mi se čini da joj kometare ostavljaju samo ovi koji vole odlazit na bolovanje a nikad nisu imali ozbiljniji zdravstveni problem

 • 1
 • 1
 • 0
Komentirani doktor: Biserka Jankolija

Krajnje neprofesionalna. Svaka bolest bi po istoj trebala proći sama od sebe... Vučem kroničnu upalu sinusa već godinama a ista me uvjerava kako moram biti uporna sa jednim te istim kostikosteroidima. Nikada me nije uputila specijalistu. Još i bezobrazna i ismijava se Vama i vašim bližnjima. Očito od napuštanja fakulteta nije pokušala obnavljat znanje a smatra se kompetentnom komentirat napredak djeteta od 6. mj. iako nije pedijatar i nije bila upitana za mišljenje. Smatram da je za oduzet joj radnu dozvolu!

 • 1
 • 1
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu