Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Zvonko Sever

Specijalizacija: specijalist medicine rada i sporta

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Boško Galiot

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 7, ukupno ocjena: 25

4,84

prim.prof.dr.sc. Milivoj Jovančević

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 57, ukupno ocjena: 135

4,68

Maja Novaković

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 6, ukupno ocjena: 25

4,64

Diana Puževski

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 36, ukupno ocjena: 89

4,62
Lošije rangirani
Noviji komentari

Za doktora Jovančevića vrijedi ona izreka da je čovjek sto je sposobniji i poznatiji - normalniji. Komunikacija među medicinskim osobljem je besprijekorna. Iznimno je ljubazan, posao obavlja etički i vrlo brzo, ali ima vremena za saslušati roditelja. Odličan pedijatar je neprocjenjiv, to znaju svi roditelji koji su imali problema sa zdravljem djeteta.

 • 0
 • 0
 • 0

Zadovoljan sam s uslugama prof.dr.sc Milivoja Jovančevića. Brz, temeljit.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Irena Rukavina

Kod dr.Rukavine sam bila više od 20 godina, no do nedavno ju zapravo nisam ni trebala. U zadnjih par godina počela sam primjećivati nemar, nervozu, puno govora o nečemu što nije imalo smisla, npr. da je helicobacter virus (!?) i da to što trebam ići na operaciju vezanu uz ginekološke probleme nju ne zanima niti kao informacija, te cijeli niz objašnjenja zašto mi ne da uputnicu za kolonoskopiju unatoč preporukama koje sam dobila od 2 internista.
A zadnja kap koja je prelila čašu - došla sam s temperaturom i upaljenim grlom. Poslala me doma rekavši da imam prehladu. Nije me poslala vaditi niti krv, niti bris grla. Nije u grlu primjetila bijele, gnojne toćkice i natečenu limfu na vratu (jer me nije ni opipala). Sama sam o svom trošku napravila bris grla (dodanih 100kn na sve ono što mjesečno od plaće dajemo za zdravstveno!). Pokazalo se da imam streptokok. Kad sam ju nazvala dala mi je sumamed. Ponovno sam ju zvala rekavši da nisam alergična na penicilin i da sumamed nije lijek za streptokok. tada mi je iz mog trećeg pokušaja i inzistiranja dala ispravan lijek.
Takav doktor po mom mišljenju ne bi trebao više raditi. Takav doktor, koji brzopleto, nepromišljeno i nemarno pregledava pacijente i daje im krive dijagnoze i lijekove nije dobar doktor. Smatram da je to nedopustivo i zbog toga sam ju promijenila.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Maja Novaković

Sve pohvale za doktoricu i sestru Vesnu. Stvarno su odličan tim.
Doktorica je stručna i temeljita, fokusirana na posao i rješavanje problema. Isto tako je jako susretljiva i pažljiva, draga osoba. Sa djecom je iznimno nježna i pažljiva tako da se moja djeca vesele kad idu na kontrolu. Za sestru Vesnu isto imam samo riječi hvale i zahvale.
Svaka im čast i hvala im za sve!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Igor Vrančić

Stomatolog Igor Vrančić je stručan, ljubazan i pedantan kao i njegova sestra Zvjezdana. Svaki put kada izađem iz ordinacije sam zadovoljna (kao i moj brat i sestra) jer uvijek napravi sve što je u njegovoj mogućnosti. Bila sam kod raznih privatnika zbog jednog zuba, a nitko mi nije napravio dobro kao doktor Igor. Za svaku pohvalu! Ordinacija je uvijek čista i prozračna!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu