Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Hermina Jaša

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 9, ukupno ocjena: 10

4,90

Mario Ćurić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 90, ukupno ocjena: 140

4,34

Zlatko Topalović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 77, ukupno ocjena: 148

4,26

Davor Franičević

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 99, ukupno ocjena: 155

3,14
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Davor Franičević

Najgore iskustvo u zivotu. Doktor koji donosi i postavlja dijagnozu bez pregleda, a nakon pregleda i nakon sto, naravno, njegova dijagnoza bude potpuno netocna, manjak svoje kompetencije nadoknaduje vrijedanjem, omalozavanjem i kritiziranjem pacijentice. Najgore od svega su potpuno neprimjereni i seksisticki komentari zbog cega ovaj doktor nikada, ali bas nikada ne bi smio raditi kao ginekolog. Osjecala sam se ponizeno i jos gore od toga. Izraz koji zelim upotrijebiti uopce nije primjeren za javnost. Nadlezne institucije bi radi zastite pacijenatica i njihovih prava trebale u sto kracem roku zabraniti ovom sociopatu bilo kakav medicinski rad!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Davor Franičević

Doktor je neprofesionalan i neljubazan. Postavlja se kao da je u poziciji moći (kao sve pacijentice su glupe) i to na vrlo grub način. Npr. na pitanje mogu li ga nešto kratko pitati odgovara mi: "nemam vremena"; na pitanje da li i krvarenje kao i crvenilo može upućivati da imam cin odgovara mi :"kada razdvojis te dvije stvari u glavi shvatit ces. Vi sami bez ikakvih temelja povezujete stvari u svojoj glavi i donosite krive zakljucke". U vise navrata je spomenuo kako zene same bleblecu gluposti i razmjenjujuci iskustva donose dijagnoze na pamet. Bilo je jos par takvih primjera, ukratko na nijedno pitanje nisam dobila jednostavan, suvisao odgovor. Doktor Franicevic ostavlja dojam kao da se ograduje od donosenja bilo kakvih zakljucaka. Kao secer na kraju, rekao mi je da on ne radi pregled, papu i ultrazvuk u jednom pregled već da se za UZV moram posebno naruciti (iako sam se ja narucila za cijeli pregled, odnosno i uzv i papu). Na to sam mu rekla da mi kasni menstruacija te ga zamolila da mi napravi UZV, a doktor mi odgovara: "UZV ti nece pomoci, lijepo odi u ljekarnu, kupi test i napravi ga doma". Treba li jos sto reci?!

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Davor Franičević

Željela bih upozoriti sadašnje i buduće klijente na ponašanje i pristup doktora koji je izrazito neljubazan i njeguje izrazito potcjenjivacki odnos prema pacijentu. Nesuvisao je u prenošenju informacija te djeluje s pozicije moći. Nikada mi se nije desilo, osim kod njega da napustim ordinaciju u suzama i da se osjećam poniženo.Način komunikacije govori da se radi o osobi koja nije spremna za rad s ljudima, koja je bahata i neprofesionalna. Umjesto pomoći dobila sam verbalno iživljavanje. Žalosno je da u našem zdravstvenom sustavu rade osobe tako oskudnih kompetencija.

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Mario Ćurić

Na prvi pogled nezainteresiran, ali u biti vrlo temeljit i izuzetno strucan i savjestan doktor. Odlican dijagnosticar. A sestra je najbrza, najljubaznija i najsimpaticnija od svih sestara koje sam ikada srela.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Mario Ćurić

Odličan ginekolog koji mi je jako pomogao onda kad je zaista bilo najpotrebnije (više krvarenja u ranoj trudnoći). Čini mi se vrlo detaljan i ne škrtari na nalazima. Sestra me u ovakvim hitnim slučajevima uvijek ugurala u ionako prenatrpan raspored. Također je vrlo ugodna i ljubazna te imam sve preporuke i za nju.
Sve u svemu, jako sam zadovoljna svojoj odlukom da se upišem baš kod ovog liječnika i svakom bih ga preporučila!

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu