Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Milan Žigić

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Hermina Jaša

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 11, ukupno ocjena: 15

4,93

Karla Ledić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 8, ukupno ocjena: 15

4,47

Sandra Novak

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 19, ukupno ocjena: 50

4,46

Mario Ćurić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 89, ukupno ocjena: 170

4,43
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Sandra Novak

Poštovane, imam jedno pitanje/nedoumicu. Nedavno sam dobila preporuku za dr. Novak i planiram se prebaciti kod nje. Međutim, već nekoliko tjedana pokušavam dobiti nekoga iz ordinacije na telefon samo da, za početak, upitam primaju li nove pacijentice - nitko mi se ne javlja. Vidim po komentarima da i druge žene imaju isti problem. Znate li vi ima li uopće mjesta za nove pacijentice? Planiram trudnoću i nisam sigurna želim li da mi ju vodi netko tko je ovako nedostupan, iako sam o stručnosti i profesionalnosti doktorice čula samo sve najbolje. Unaprijed hvala na pomoći!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zlatko Topalović

Doktor i sestra su nevjerojatno ljubazni, susretljivi i pristupacni. Doktor Topalovic je, po mom misljenju, veliki strucnjak koji izuzetno strpljivo i smireno odgovara na sve upite pacijenta i trudi se pojasniti sve sto pacijenta zanima. Sestra je uvijek vesela i nasmijana i mislim da odlicno obavlja svoj posao iako joj telefon neprekidno zvoni i cekaonica je cesto puna. Tesko ih je dobiti na telefon, ali treba biti uporan i nekada zvati uzastopno sve dok se sestra ne javi sto moze biti itekako frustrirajuce. Ipak, zadovoljna sam odabirom doktora i ne bih ga mijenjala ni u kom slucaju.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mario Ćurić

Ljubazna sestra, ljubazan doktor. Kad dolazim, čekam malo ili nimalo. Kad god trebam nekakvu informaciju ili objašnjenje, dobijem vrlo detaljno informiranje. Osjećam se sigurno u njihovim rukama i imam potpuno povjerenje u sve što rade i kako rade.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Karla Ledić

Doktorica me vec godinama prati i toliko je savjesna, strucna i ljubazna da sam imala potrebu da je pohvalim i toplo preporucim!
Ljubica H.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zlatko Topalović

Pohvale doktoru Topaloviću, vrlo nježan te objašnjava svaki postupak. Imala sam neugodna iskustva sa drugim ginekolozima, no za njega to ne mogu reći. U lošoj situaciji uvijek me ohrabrio te se posvetio pregledu i mom problemu i napravio sve moguće nalaze i promjenio sve moguće terapije kako bi osigurao da se moj problem riješi. Sestra je također simpatična, no kao što i ostali pišu, problem oko naručivanja je ogroman. Ne možeš ih dobiti skoro nikad, naručivanje samo prvog u mjesecu, a kada do tog datuma dođe nitko se ne javlja. Kada sam imala hitan problem, nakon stotog poziva sestra se javila i rekla da mogu doći bez obzira što je sredina mjeseca, ali preko one stvari. Preporučam svima ovog ginekologa, a što se tiče hitnih problema, preporučam da se samo pojavite i čekate koliko god treba dok ne dođete na red, jer je inače nemoguće doći na pregled. Sve u svemu, s obzirom na moje iskustvo, odlučila sam ostati kod dr. Topalovića jer je stvarno korektan i obziran te zna što radi.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu