Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Hermina Jaša

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 11, ukupno ocjena: 15

4,93

Mario Ćurić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 95, ukupno ocjena: 160

4,40

Karla Ledić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 6, ukupno ocjena: 10

4,40

Zlatko Topalović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 80, ukupno ocjena: 158

4,21

Sandra Novak

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 10, ukupno ocjena: 35

4,17
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Mario Ćurić

Znali netko da li je doktor promijenio broj telefona? Nikako ne mogu dobiti ordinaciju.

Hvala unaprijed.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Zlatko Topalović

Pacijentica sam kod dr. Topalovića nekoliko godina i mogu reći da je sam doktor korektan, doduše ne baš pričljiv, ali ima razumijevanja za pitanja i ljubazan je. Međutim, sadašnja sestra je sasvim druga priča. NEMOGUĆE ju je dobiti na telefon, znala sam u danu nazvati i po 15-20 puta i ne dobiti ju na telefon. Sustav naručivanja je izuzetno loš, narudžbe su samo prvog u mjesecu, a tada ih je pogotovo nemoguće dobiti, čak i za kratku informaciju. Šteta jer je doktor dobar, no uspjeti zakazati pregled kod njega je pravo umijeće.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sandra Novak

Odlicna doktorica . Pregled nimalo neugodan, njezina, stručna, objasni svaki postupak. Sestra Lea jos bolja, primjer izvrsne sestre i neka se sve ugledaju na nju. Bila narucena u 14:00, dosla na red do 14:20. Topla preporuka

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Sandra Novak

Kod doktorice vodim trudnoću koja se približila kraju i mogu reći da sam zadovoljna, u smislu da je doktorica korektna i djeluje stručno, ali ništa više od toga. Moje zamjerke su sljedeće.
Mogu se složiti s komentarom da je hladna, neempatična i pomalo odsutna, s obzirom na to da mi na pregledima kaže samo "sve je u redu" te vrlo šturo odgovara na pitanja. Meni osobno to i ne smeta previše, svjesna sam da svaki doktor ima svoj komunikacijski stil i dok god posao radi kako treba, ne bunim se, ali u zadnjih par navrata pregledi su zaista trajali vrlo vrlo kratko, uz napomenu da je kod mene ionako sve uvijek u redu. Istina je da imam laganu i neproblematičnu trudnoću, ali meni je zaista upitno može li doktorica u 28. tjednu trudnoće u minutu i pol na uzv-u uopće vidjeti ikakav problem (a svrha pregleda po meni u trudnoći i jest prevencija, a ne samo konstatacija), tako da sam išla i privatno na preglede jer jednostavno u takvim uvjetima rada nemam dovoljno povjerenja. Također, dijelom su za to razlog i velike gužve. Lijepo što doktorica ima puno pacijenata, ali u razgovoru s ostalim trudnicama sam saznala da je nekoliko trudnica istovremeno naručeno u isti sat i u istu minutu, što mi je neshvatljivo. Razumijem da je nekad gužva neplanirana, ali planirano naručiti ljude u isto vrijeme nije mi baš korektno. Obično čekam sat vremena, zadnji put dva sata, iako sam naručena.
Nadam se da će ove kritike biti shvaćene konstruktivno jer mi i doktorica i sestra djeluju kao stručnjakinje i kao savjesne, dobronamjerne osobe, te mislim da bi uz određene korekcije mogle imati jednu od cjenjenijih ambulanti u Zagrebu.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Sandra Novak

Doktorica je vrlo hladna i teško daje i osnovne informacije pacijentu. Nadalje djeluje nezainteresirano i odsutno na pregledima. Kao pacijent osjecala sam se jako neugodno, dolazila sam vise puta u kratkom periodu (primorana zbog dijagnoze) svaki puta s neizdrzivim bolovima a doktorica niti jedan put nije ostavila dojam brižnog lijecnika a na moja zabrinuta pitanja nije odgovarala. Kada ste pacijent u dijagnostickoj obradi, dakle jos uvijek ne znate uzrok vaseg poremecaja ili bolesti, jako se tesko nositi s lijecnikom koji tijekom pregleda suti, ne komentira, ne odgovara na pitanja i nakon toga bez rijeci gleda u racunalo. I tako svaki put. Racunalo je dobilo vise paznje nego ja nazalost. Ne mislim da bi lijecnik trebao biti moralni su vodic pacijentu ali nekakvo suosjecanje kod teskih slucajeva trebalo bi postojati. Sam pregled je korektan ali jako grub. Doktorica me jednom prilikom cak i grubo opomenula da se moram opustiti jer me ne moze pregledati a ja umirem od bolova. Dakle empatija nula bodova. Doktorica je sigurno skolski stručna i sigurno je mnogim zenama pomogla, no ja mogu govoriti samo o mom iskustvu. Kada se isti pristup ponavlja vise od 5 puta onda pretpostavljam da nisam samo slucajno potrefila "los dan". Nadam se da ce moje iskustvo pomoci novim pacijentima u procjeni.

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu