Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Hermina Jaša

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 9, ukupno ocjena: 10

4,90

Karla Ledić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 5

4,80

Mario Ćurić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 91, ukupno ocjena: 145

4,36

Zlatko Topalović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 77, ukupno ocjena: 148

4,26

Davor Franičević

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 100, ukupno ocjena: 160

3,16
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Karla Ledić

Profesionalna u svom poslu i ugodna u komunikaciji s pacijentom.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mario Ćurić

Moje mišljenje je da doktor samo djeluje pomalo nezainteresirano i hladno, a da je u biti izuzetno stručan i pouzdan. U skoro 20 godina koliko idem kod njega većinom je preglede odrađivao bez puno riječi i po kratkom postupku, ali kada sam imala relativno ozbiljan problem pristupio mu je s puno pažnje i objasnio mi sve što me zanimalo. Sve pohvale!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Davor Franičević

Citam negativne komentare, ali ja moram priznati kako je moj dojam bio ipak drukciji. Istina je da je nekako cudan, ali meni je u svemu tome bio prilicno simpatican, odgovarao je na sva moja pitanja te sam s pregleda odlazila s osmijehom na licu. Od dr. sam otisla zbog promjene mjesta stanovanja te dugog cekanja.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Davor Franičević

Najgore iskustvo u zivotu. Doktor koji donosi i postavlja dijagnozu bez pregleda, a nakon pregleda i nakon sto, naravno, njegova dijagnoza bude potpuno netocna, manjak svoje kompetencije nadoknaduje vrijedanjem, omalozavanjem i kritiziranjem pacijentice. Najgore od svega su potpuno neprimjereni i seksisticki komentari zbog cega ovaj doktor nikada, ali bas nikada ne bi smio raditi kao ginekolog. Osjecala sam se ponizeno i jos gore od toga. Izraz koji zelim upotrijebiti uopce nije primjeren za javnost. Nadlezne institucije bi radi zastite pacijenatica i njihovih prava trebale u sto kracem roku zabraniti ovom sociopatu bilo kakav medicinski rad!

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Davor Franičević

Doktor je neprofesionalan i neljubazan. Postavlja se kao da je u poziciji moći (kao sve pacijentice su glupe) i to na vrlo grub način. Npr. na pitanje mogu li ga nešto kratko pitati odgovara mi: "nemam vremena"; na pitanje da li i krvarenje kao i crvenilo može upućivati da imam cin odgovara mi :"kada razdvojis te dvije stvari u glavi shvatit ces. Vi sami bez ikakvih temelja povezujete stvari u svojoj glavi i donosite krive zakljucke". U vise navrata je spomenuo kako zene same bleblecu gluposti i razmjenjujuci iskustva donose dijagnoze na pamet. Bilo je jos par takvih primjera, ukratko na nijedno pitanje nisam dobila jednostavan, suvisao odgovor. Doktor Franicevic ostavlja dojam kao da se ograduje od donosenja bilo kakvih zakljucaka. Kao secer na kraju, rekao mi je da on ne radi pregled, papu i ultrazvuk u jednom pregled već da se za UZV moram posebno naruciti (iako sam se ja narucila za cijeli pregled, odnosno i uzv i papu). Na to sam mu rekla da mi kasni menstruacija te ga zamolila da mi napravi UZV, a doktor mi odgovara: "UZV ti nece pomoci, lijepo odi u ljekarnu, kupi test i napravi ga doma". Treba li jos sto reci?!

 • 4
 • 0
 • 4
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu