Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Črnomerec / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Dinka Diklić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Oskar Lučev

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 15, ukupno ocjena: 44

4,93

Dora Rebić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 6, ukupno ocjena: 20

4,90

Miljenka Lemac

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

4,87

Franka Čolak-Zadravec

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

4,80
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zvonimir Vujasić

Mozda pomogne mama i tatamo koji biraju pedijatra, ali birati ovakog pedijatra naša preporuka nije!
Svaka čast sestri koja Vas prima ljubazna žena, pristupacna, sve objasni i napravi kako treba, razgovara sa Vama i sa vasim djetetom.
Svaki pregled do sada smo morali pregledavati u klaicevoj ili privatnim klinikama, jel on nije bio "siguran". Da bi dosli i u klaicevu i u privatne klinike i rekli bi nam da je sve u redu da nema nikakvih naznaka za ništa sto je naš pedijatar naveo.
Smatram da doktor kao doktor (opcenito) treba znati svoje znanje a ne pretpostaviti nesto. Tako po njemu doktor moze biti bilo tko...
Mogu i ja sjest za njegov stol i pregledati dijete i poslati ga na jos jedan/dva ili vise pregleda jel nisam sigurna, cemu to? Ako nesto ne znas nemoj raditi taj posao
Sve u svemu jedno misljenje ljudima nije dovoljno pa ajde dobro ti dode jos jedno ili dva sastrane, u tom slucaju okej.
Kod zadnja dva pregleda koja smo imali kod njega, histericno pregledavanje dijeteta, guranje dijetetu metalnu špahtlicu u usta da mu pregleda grlo je svakom roditelju nocna mora. Prvi od ta dva zadnja pregleda moj muž mu je rekao da prestane da je to nenormalno, doktor je prestao i nije obavio vise nijedan pregled djetetu, niti nije poslusao pluca ni srce ni pregledao fontanelu ni sjedenje ni stajanje sto je zadnjih mjeseci prije toga sve radio, jel se na njemu vidilo da se uplasio i poceo biti zivcan.
Zadnji pregleda je bio i nas posljenji kod njega, užas nad uzasima ista stvar se desila i tada. Mozda je to nekome normalno ali nama nije. Zasto ne? Imali smo 3 pregleda van njegove klinike, jedna od tih je bila u Zadru gdje su djetetu najnormalnije pregledali grlo bez da je djete itko "vezao" za stol dijete se je smijalo
Njegov pristup prema pregledima je histerican, ne njegovim govorom nego njegovim stavom prema maloj bebi
Dijete polegne na stol da mu mi kao roditelji primimo i ruke i noge da bi on jednom rukom dijete primio za glavu a drugom gurao špahtlu u grlo da bi nakon 10 sekundi sto joj drzi to u grlu dijete se pocelo gusti. Zamislite sebe da vas netko tako "veze" za stol, mene bi osobno panika pocela hvatati a kamoli ne dijete od godinu i pol dana...
Pregled koji smo imali kada je malena bila 5 i pol mjeseci stara. Iskustvo nase prema njemu je od tada pocelo biti užasno!
Naveo nam je upitnim recenicama- da kako to dijete ne sijedi vec samo, gubi balans dok ga posjednemo, (navest cu da je moje dijete do 6mj imalo remencice za kukove od 0-24 i nije bilo u mogucnosti uciti hodati ili puzati) nakon toga poslani smo u klaicevu na pregled da bi nam tamo rekli da doktor nije "normalan" da dijete koje je em tako malo i toliko staro ne moze samo sjediti niti imati ikakav balans jel nosi remencice za kukove. Poslje toga smo isli traziti jos jedno misljenje jel me uplasilo to sto mi je dijete ne sjedi.
Otisli smo u privatnu kliniku di su nam isto rekli kao i u klaicevoj. Da bi dosli nazad kod doktora Vujasica da bi on rekao samo " uredu tako sam i mislio"
Pa ko tu kog voza okolo... ako nesto znas znas ako ne znas ne znas i bok!
Da mogu ocjenit sama ocjena bi bila -10...
Ne ocekujem nikakve navale komentara ko je zadovoljan s mojim navedenim a ko nije, samo sam iznjela svoje misljenje i iskustvo kod doktora, nekome mozda pomogne. Hvala

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Renata Obrad-Sabljak

Moja iskustva sa doktoricom također nisu prepozitivna. Žena jako malo toga objasni nakon što ju se priupita, a sestra Nada se nikad ne javlja na telefon.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ružica Orlović

Student za kojeg je zadužena "liječnica" Orlović nazove dotičnu u bolovima želeći se naručiti na pregled na što od izrazito nepristojne medicinske sestre dobije odgovor "MI NE LIJEČIMO, IDITE SVOM DOKTORU OPĆE MEDICINE." Uz napomenu da pacijent nije iz Zagreba, a trenutno se tu nalazi na studiju i jednostavno samo traži pomoć od jedine doktorice koja je "zadužena" za studente njegovog fakulteta. Dakle sramota i za doktoricu i za njezinu sekretaricu.......

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tamara Pikivača

Mlada, ljubazna doktorica koja ima vremena za poslušat pacijenta i uvijek nasmijana. Žao mi je što odlazi na specijalizaciju. Treba nam više ovakih liječnika poput nje.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Snježana Maslov

Njezinu stalnu frustraciju moze se tumaciti jedino nezadovoljstvom sto u medicini nije napravila vise nego je ostala lijecnik obiteljske medicine. Neljubazna i nekomunikativna, tko moze izbjeci, savjetujem u sirokom luku.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu