Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Podsused - Vrapče / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Snježana Kosi

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 5, ukupno ocjena: 9

4,78

Mirjana Čop-Katunar

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 11, ukupno ocjena: 25

4,72

Josip Buršić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

4,60

Sanja Peček-Milaković

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,60

Dunja Pitner

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

4,53
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Vesna Kolar

Kod dr Kolar bio sam dva puta u roku godine dana, jedanput zbog svojih problema, a jedanput zbog sinovih. Doista nisam primjetio ništa od svih ružnih komentara koji su ispisani kao ocjena njezinog rada.
Istina je da nema naručivanja, istina je da je pregled gotov isti dan. Istina je da je sestra ljubazna, odgovara na pitanja i molbe potpuno normalnom komunikacijom. Kad god sam zvao na telefon javila se. Zvao sam obično izmedju 8 i 8.30
Istina je i da se čeka, ali ako želite dijagnozu isti dan, morate biti malo mudriji da ne čekate, ili da čekate manje. Nitko ne ulazi preko reda. Potrudite se i razmislite.
Dr Kolar je stručna i savjesna, prema pacijentima se ophodi kulturno. Mala zamjerka s moje strane je da nema baš smisla za humor, siguran sam da to uopće nije bitno. Bitno je da smo traženu uslugu dobili isti dan, da nemam sumnje vjerovati u njezinu stručnost, jer je dijagnoza i liječenje nakon prve posjete proteklo OK. Ne znam što rade drugi doktori da zasluže puno višu ocjenu, da li se dodvoravaju pacijentima štoli?
Mislim da smo još uvije veliki samoupravljači, da se jednostavno ne želimo držati regula tj. reda u čekaonici i provoditi terapiju koja bi rezultirala izlječenjem, ili barem zalječenjem, pa smo spremni bacati drvlje i kamenje na one koji to poštuju I propisuju. Za one koji žele dijagnozu stručnjaka isti dan, BESPLATNO, bez velikih komplikacija, TOPLO PREPORUČAM.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vesna Kolar

Ordinacija dr. Kolar radi bez naručivanja već se dođe u ordinaciju i čeka red. Takav sustav meni odgovara, ako imam problema znam da već isti dan mogu znati što se događa. Uzmem knjigu i pričekam u čekaonici svoj red.
Čitajući ocjene na ovome portalu moram reći da sam bila blago nervozna zbog napisanih loših ocjena pa sam joj u ordinaciji uskakala u riječ i ispravljala ju no unatoč tome bila je izuzetno staložena i smirena te mi opetovano govorila da će mi sve objasniti - što i jest. Kad je vidjela kako mi je nelagodno, nasmiješila se. Uputila me točno što i kako trebam raditi.
Sestra je također bila pristojna i smirena cijelo vrijeme, bez problema je odgovarala na sva pitanja koja su pacijenti imali.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Anita Viduka

Super doktorica, stručna i profesionalna, uvijek nasmijana i vedra. Čak kad je sretnem van Doma zdravlja (jednom sam je srela u gradu) popričamo. Upućuje na sve potrebne pretrage, tako da je obrada detaljna. Malo se dulje čeka u čekaonici, iako mi se čini da se vrijeme čekanja u zadnje vrijeme smanjilo. No, isto tako mi se čini i da je puno pacijenata-u koje god doba dana dođem, najčešće je barem 5 pacijenata ispred. Sestra Blažica je isto super, nježna s djecom i brižna.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Snježana Kosi

Htjela bih pohvaliti dr. Snježanu Kosi i njenu medicinsku sestru,dvije vrlo drage i profesionalne osobe iz doma zdravlja Vrapče koje su uvijek bile ljubazne, pristupačne i spremne pomoći.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Mirjana Čop-Katunar

Dr.Mirjana Čop Katunar,je moja obiteljska liječnica več nekoliko godina,za svoju doktoricu imm sve riječi pohvale,jako je ljubazna,temeljita,u pregledu i kod svih mogučih nalaza objašnjava svaki detalj,kod telefonskog poziva ako je osobno trebam isto je sažeta u savjetu i daje sve upute koje su potrebne za pacijenta ako se radi o nečem da pacijent nemože doči do anbulante,ljubaznost i pomoć pacijentu je velika razina za moju obitelj i naše zdravlje.Daje doista sve od sebe da bude i ona zadovoljna i mi pacijenti,često se nađemo u situvaciji da se i našalimo pacijenti sa doktoricom kao i ona sa nama,a tu moram naglasit još nešto u njenoj ordinaciji radi i sestra silvija koja je jako ljubazna i srdačna sestra sa pacijentima i isto se često voli šalit.sve pohvale za dr.Čop i njenu sestru Silviju. pacijentica Snježana Hodak Hvala

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu