Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Podsused - Vrapče / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Anita Viduka

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 8, ukupno ocjena: 14

4,86

Mirjana Čop-Katunar

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 11, ukupno ocjena: 20

4,75

Snježana Kosi

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 5, ukupno ocjena: 4

4,75

Josip Buršić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

4,60

Sanja Peček-Milaković

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,60
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Lidija Turek

Doktorica Turek je iznimno neetična i nimalo stručna osoba. Imam više zdravstvenih problema koje je ona sve otpisala, primjerice imam krivu vratnu kralježnicu - rekla je "to je normalno", a za moj problem skolioze dala mi je broj svog muža koji se bavi takvim problemima PRIVATNO. Jedino što zna jest poslati vaditi krv, za svaki nalaz komentar je "sve je u redu" iako nalazi pokazuju na nekoliko mjesta previsoke ili preniske vrijednosti. Kad sam bila jako zabrinuta zbog svih svojih simptoma koji su toliko teški da mi narušavaju kvalitetu življenja - rekla mi je, citiram, "stanite malo na kočnicu", u smislu, prestanite se toliko brinuti. Nikad nisam otišla kod nje sa problemom i zaista taj problem riješila - dobra je jedino za pisanje uputnica, a za koje se trebate vraški potruditi da ih uopće dobijete. Rugala se i mojem fakultetu jednom prilikom, a na većinu mojih simptoma odmahuje rukom i kaže da je to sve normalno. Ukratko, UŽAS!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirjana Čop-Katunar

Dr. Čop-Katunar je sjajna dijagnostičarka, vrlo požrtvna u radu i posvećena pacijentu. Da, činjenica je da treba neko vrijeme čekati kada se stvore gužve jer ima puno pacijenata i raspored posjeta istih. No, nikad nisam zažalila čekanje jer mi je nebrojeno puta spasila život pravovremenim dijagnozama, isto kao i mojim ukućanima. Za takve stvari ima rješenja, ponesite knjigu za čitanje u čekaonicama. Čitanje zagarantirano poboljšava zdravlje: http://thebookinsider.com/5-ways-reading-improves-your-health/ Bojim se najviše njenog odlaska u mirovinu i stvarno se nadam dostojnoj zamjeni jednog dana. Također ima sjajnu sestru Silviju koja posao odrađuje lavovski i strpljivo sve svoje obaveze.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Lidija Turek

Medicinsko osoblje na koje sam imao primjedbe se poboljšalo

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirjana Ivanović

Dr. Ivanović nije naš izabrani pedijatar, ali smo zbog godišnjih odmora i zamjena završili kod nje. Prvo, nju nismo izabrali jer je liječila mene dok sam bila dijete i dugo sam imala traume od liječnika zbog nje, što nikako svojoj djeci nisam željela priuštitu. Drugo, doktorica je toliko hladna, nezainteresirana, puna sebe, ohola da se zaista pitam tko svjesno vodi svoju djecu k njoj i zašto ta žena već više od 20 godina radi u ovom domu zdravlja! Nedavno sam joj dovela sina od 2 mj, dijete koje je u ranim tjednima života prebolilo sepsu. Nitko, baš nitko nikada, niti moje starije dijete, niti ovo mlađe, nije toliko grubo primio i okrenuo. Beba je, prilikom okreta koji je doktorica izvela s njim, bubnula glavom po stolu za pregled. Doslovno ga je uhvatila i okrenula kao vreću krumpira! Dalje, s obzirom na raniju povijest bolesti, rekla je da je nazovem i da će zapamtiti moje dijete zbog sepse. U međuvremenu je beba ponovno završila u Klaićevoj, gdje je zbog početne upale uha i sklonosti infekcijama,.dobio antibiotik. Kada sam nazvala doktoricu odmah isti dan i podsjetila da smo mi oni sa sepsom i da li se sjeća, rekla je hladno da ne i da ju to uopće ne interesira, šta hoću od nje. Zbog tog pristupa poslala sam suprugak njoj, koji je inače smireniji tip osobe nego ja. Svejedno je gore prošao! Doktorica se izvikala na njega tko nam je preporučio antibiotik (otorinolaringolog iz Klaićeve -dakle specijalist za uho), da se to liječi samo fiziološkom i doslovno potjerala muža iz ordinacije. Nikome ne bih preporučila ovu doktoricu, a ukoliko me prepozna iz ovog osvrta, to je upravo ono što želim i bit će fascinantno vidjeti kako se sada svega sjeća, kad već ima problema s pamćenjem. Možda joj s pamćenjem prorade centri za kulturno ophođenje, empatiju, ljudskost i poniznost. U što ipak čisto sumnjam.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Mirjana Ivanović

Pacijenti smo dr. Ivanović već 9 g. i bila sam jako zadovoljna do unatrag 2 .5 g. Dotad su dijagnoze bile dosta točne, čekalo se uglavnom po sat, sat i pol. Ali je sve bilo odrađeno stručno, bez nekih neprimjerenih komentara, razgovarala je sa dečkima, objasnila što će im radiiti, sve 5.

Unatrag 2 i pol godine, sa 3.djetetom, to više nije ista liječnica. Neprimjereni komentari, izderavanja, urlanje na djecu u čekaonici jer plaču čpemu sam svjedočila u nekoliko navrata.

U vrtiću su me upozorili da mlađi sin ima problema sa govorom, nakon razgovora sa tetama i logopedicom ia vrtića, dobila sam savjet da odem pedijatrici po uputnicu za Suvag. Kada sam došla po uputnicu, bez da je dr.Ivanović pogledala dijete čula sam komentare kako sam ga ja jako razmazila,kada sam mu skinula pelenu (3 g. slijedilo je prevrtanje očima) i komentar da je zbog mene nezreo i treba li mi baš uputnica. Kada sam joj rekla da mi to svoje stručno mišljenje stavi na papir, dala mi je uputnicu, Nalaz iz Suvaga je pokazao da dijete uistinu ima poteškoća koje sad ispravljajmo.

Sa malenom sam završila na hitnoj 26.12.2014.gdje joj je liječnica dijagnosticirala upalu pluća, upućeni smo na kontrolu kod dr.Vidović (zamjena dr.Ivanović koja je to potvrdila) i onda smo došli na zadnju kontrolu kod dr.Ivanović. ONda sam čula da tko je meni rekao da mi dijete ima upalu pluća, kod koje sam dr.bila, da su to gluposti itd. Bez da je pročitala povijesti bolesti, bez da me je pitala u kakvom je stanju dijete bilo, je li tko u obitelji imao istu dijagnozu (a je) itd. Užasno sam se razočarala i ne bih je više nikome preporučila.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu