Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Podsused - Vrapče / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Snježana Kosi

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 5, ukupno ocjena: 9

4,78

Mirjana Čop-Katunar

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 11, ukupno ocjena: 25

4,72

Josip Buršić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

4,60

Sanja Peček-Milaković

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,60

Dunja Pitner

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

4,53
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Vesna Kolar

Ordinacija dr. Kolar radi bez naručivanja već se dođe u ordinaciju i čeka red. Takav sustav meni odgovara, ako imam problema znam da već isti dan mogu znati što se događa. Uzmem knjigu i pričekam u čekaonici svoj red.
Čitajući ocjene na ovome portalu moram reći da sam bila blago nervozna zbog napisanih loših ocjena pa sam joj u ordinaciji uskakala u riječ i ispravljala ju no unatoč tome bila je izuzetno staložena i smirena te mi opetovano govorila da će mi sve objasniti - što i jest. Kad je vidjela kako mi je nelagodno, nasmiješila se. Uputila me točno što i kako trebam raditi.
Sestra je također bila pristojna i smirena cijelo vrijeme, bez problema je odgovarala na sva pitanja koja su pacijenti imali.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Assad Jamal

U svom životu nisam bila na gorem pregledu. Kao prvo doktor je bio bezvoljan i neljubazan. Rekao mi je da moram uzet briseve i da moram na ultrazvuk jer imam užasnu upalu, također mi je rekao da imam policistične jajnike. Za taj pregled sam izkeširala 600 kn bez računa!!! iz oridinacije sam izišla u suzama i šoku. Tjedan dana nakon toga sam išla na pregled kod drugog ginekologa po drugo mišljenje. i gle čuda savršeno sam zdrava Nemam ni P od policističnih i nemam nikakvu upalu. Svi nalazi uredni. Da ne spominjem da oduvjek imam urednu menstruaciju i nemam nikakve tekobe ( zato mi je bilo čudno kad je doktor Jamal rekao da imam strašnu upalu i policistične). Ovakav pregled ne bi niti jednoj ženi poželjela!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Anita Viduka

Super doktorica, stručna i profesionalna, uvijek nasmijana i vedra. Čak kad je sretnem van Doma zdravlja (jednom sam je srela u gradu) popričamo. Upućuje na sve potrebne pretrage, tako da je obrada detaljna. Malo se dulje čeka u čekaonici, iako mi se čini da se vrijeme čekanja u zadnje vrijeme smanjilo. No, isto tako mi se čini i da je puno pacijenata-u koje god doba dana dođem, najčešće je barem 5 pacijenata ispred. Sestra Blažica je isto super, nježna s djecom i brižna.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Snježana Kosi

Htjela bih pohvaliti dr. Snježanu Kosi i njenu medicinsku sestru,dvije vrlo drage i profesionalne osobe iz doma zdravlja Vrapče koje su uvijek bile ljubazne, pristupačne i spremne pomoći.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirjana Čop-Katunar

Dr.Mirjana Čop Katunar,je moja obiteljska liječnica več nekoliko godina,za svoju doktoricu imm sve riječi pohvale,jako je ljubazna,temeljita,u pregledu i kod svih mogučih nalaza objašnjava svaki detalj,kod telefonskog poziva ako je osobno trebam isto je sažeta u savjetu i daje sve upute koje su potrebne za pacijenta ako se radi o nečem da pacijent nemože doči do anbulante,ljubaznost i pomoć pacijentu je velika razina za moju obitelj i naše zdravlje.Daje doista sve od sebe da bude i ona zadovoljna i mi pacijenti,često se nađemo u situvaciji da se i našalimo pacijenti sa doktoricom kao i ona sa nama,a tu moram naglasit još nešto u njenoj ordinaciji radi i sestra silvija koja je jako ljubazna i srdačna sestra sa pacijentima i isto se često voli šalit.sve pohvale za dr.Čop i njenu sestru Silviju. pacijentica Snježana Hodak Hvala

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu