Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Podsused - Vrapče / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Mirjana Čop-Katunar

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 11, ukupno ocjena: 20

4,75

Snježana Kosi

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 5, ukupno ocjena: 4

4,75

Josip Buršić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

4,60

Sanja Peček-Milaković

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,60

Dunja Pitner

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 8, ukupno ocjena: 15

4,53
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Jasna Rodbinić

Dr.Rodbinić je vrlo stručna doktorica ,a k tome još i vrhunska osoba ! Hvala Vam što postojite!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Vesna Kolar

Poštovanim čitateljima ovog zaista korisnog portala za procjenu i doktora i iskustava pacijenata sa njima, mogu samo reći "sve se vraća i sve se plaća jednom" ,figurativno naravno.
Evo igrom slučaja, baš mi kolega na kavi govori o iskustvu sa dotičnom gospođom Kolar.
Isprva nisam znao o kome govori, ali kad je spomenuo dermatologicu u domu zdravlja Vrapče, sve mi je bilo jasno.
S istom sam imao 3 brojkom ili ako Vam je draže tri-slovima neugodna iskustva.
Zadnje prije pola godine. Gospođa mi se prepotentno nametnula omalovažavajući i vrijeđajući 2 od ta moja 3 susreta s njom( jedan put mi se samo obraćala sa visoka i bahato me se riješila). Unatoč što mi je prijašnji dermatolog tražio dodatne briseve i pato-histološke) analize, Dotična se našla biti uvrijeđena na samo moje spominjanje neke dodatne pretrage.
Također moram naglasiti vrijeđanje na spolnoj osnovi što (iako sam hetero) i unatoč tomu što me inače takve stvari ne smetaju, ne očekujete da ćete doživjeti ponižavanje i omalovažavanje od strane specijaliste doktora dermatologije, koji bi vam trebao pomoći tretmanom, savjetom tj. preporukom, lijekom ili nekom dodatnom pretragom itd...
Umjesto svega navedenoga, doživio sam neugodnosti od strane doktorice, tako da mi je ostao gorak okus još dugo( a imao sam na žalost/sreću osip na splovilu tj.običnu fungu od pada imuniteta pa pretpostavljam da razumijete moju ljutnju i ogorčenje) .
Također ne trebam napominjati da je Dotična pogriješila i u terapiji isto.
Srećom sam otišao na Šalatu i u njihovoj dermatološkoj ambulanti dobio i pravu dijagnozu i lijek.
Jedan drugi prijatelj i njegova sestra su imali gotovo pa identične situacije sa istom doktoricom.
Danas kad sam čuo od kolege (koji od ranog jutra koristi rječnik i gestikulacije koje se ne uče u školi) o kojoj se doktorici radi, nisam mogao a da ne objavim ovaj post.
Nažalost kolega se nije osudio sam isto učiniti, ali zato postoji poetska pravda jer nikad nisam komentirao ni jednog doktora, a svakako sam mogao (baku i strica su mi pogrešno liječili i sa smrtnim ishodom), dok nisam čuo ovo od kolege, za što uopće i ne sumnjam s obzirom na neugodnost koju sam doživio.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Jasna Rodbinić

Doktorica sa profesionalnim i realnim pristupom, uvijek ljubazna i susretljiva kao i sestra koja vas doceka sa voljom i osmijehom. Savjeti doktorice uvijek jednostavni i shvatljivi.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Anita Viduka

Nažalist slično iskustvo kao sandricha. Čeka se predugo, a kada se dođe na red jedva deset minuta posveti pažnje. Naizmjence pregledava bolesnu i zdravu djecu i sve to radi ko na traci. Čitali samo pohvale ali ni jedno dobro iskustvo nemamo s njom. Bili prisiljeni platiti privatni pregled kod drugog doktora jer je jako neizanteresirana da malo više savjetuje i posveti svoje vrijeme djetetu. U potrazi za drugim doktorom!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mirjana Ivanović

Dr. Ivanović bila je naša izabrana pedijatrica jer je liječila mene dok sam bila dijete, i mama je bila zadovoljna s njome, pa zašto onda ne ići k njoj i sa svojim dijetetom. Međutim, sada mi je žao svake sekunde što sam navaljivala k njoj, jer su me razočarale.
Sestra hladna, i neljubazna, "živčana" kada dijete počne plakati, a što bi trebalo dijete od par mjeseci raditi nakon cijepljenja, ili bilo čega drugog, što mu smeta, sigurno se neće smijati!
Pod broj 1: Doktorica me iznenađuje svojim pokretima, kako dijete od 2 mjeseca okreće i vrti po stolu kao da je vreća krumpira i to sve izvodi s jednom rukom.
2. Imali smo nekih problema, kad sam došla sa dijetetom da pogleda, toliko nezainteresirano nas je primila, jest ona je to gledala, i pričala ali... dala kremice i da isprobamo koja će odgovarati, nakon mjesec dana ponovo dolazimo na pregled, sa i daljnjim simptomom a ona ni a ni b.
3. Stvar zbog koje smo poludili je prevlačenje kožice, dijetetu je koža popucala, sve mu crveno, upalilo se, naglo je potegnula da se mora čuti "puc", a gdje god čitam, pitam, kožica se lagano povuče dokle ide, i kod svakog kupanja tako...
No eto...Doživjeli smo užasno iskustvo, i zaista sam razočarana, nisam to očekivala od nekoga pogotovo od nekog radi sa dijecom.

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu