Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Podsused - Vrapče / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Mirjana Čop-Katunar

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 11, ukupno ocjena: 20

4,75

Snježana Kosi

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 5, ukupno ocjena: 4

4,75

Josip Buršić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

4,60

Sanja Peček-Milaković

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,60

Dunja Pitner

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 8, ukupno ocjena: 15

4,53
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Jasna Rodbinić

Doktorica sa profesionalnim i realnim pristupom, uvijek ljubazna i susretljiva kao i sestra koja vas doceka sa voljom i osmijehom. Savjeti doktorice uvijek jednostavni i shvatljivi.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Anita Viduka

Nažalist slično iskustvo kao sandricha. Čeka se predugo, a kada se dođe na red jedva deset minuta posveti pažnje. Naizmjence pregledava bolesnu i zdravu djecu i sve to radi ko na traci. Čitali samo pohvale ali ni jedno dobro iskustvo nemamo s njom. Bili prisiljeni platiti privatni pregled kod drugog doktora jer je jako neizanteresirana da malo više savjetuje i posveti svoje vrijeme djetetu. U potrazi za drugim doktorom!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mirjana Ivanović

Dr. Ivanović bila je naša izabrana pedijatrica jer je liječila mene dok sam bila dijete, i mama je bila zadovoljna s njome, pa zašto onda ne ići k njoj i sa svojim dijetetom. Međutim, sada mi je žao svake sekunde što sam navaljivala k njoj, jer su me razočarale.
Sestra hladna, i neljubazna, "živčana" kada dijete počne plakati, a što bi trebalo dijete od par mjeseci raditi nakon cijepljenja, ili bilo čega drugog, što mu smeta, sigurno se neće smijati!
Pod broj 1: Doktorica me iznenađuje svojim pokretima, kako dijete od 2 mjeseca okreće i vrti po stolu kao da je vreća krumpira i to sve izvodi s jednom rukom.
2. Imali smo nekih problema, kad sam došla sa dijetetom da pogleda, toliko nezainteresirano nas je primila, jest ona je to gledala, i pričala ali... dala kremice i da isprobamo koja će odgovarati, nakon mjesec dana ponovo dolazimo na pregled, sa i daljnjim simptomom a ona ni a ni b.
3. Stvar zbog koje smo poludili je prevlačenje kožice, dijetetu je koža popucala, sve mu crveno, upalilo se, naglo je potegnula da se mora čuti "puc", a gdje god čitam, pitam, kožica se lagano povuče dokle ide, i kod svakog kupanja tako...
No eto...Doživjeli smo užasno iskustvo, i zaista sam razočarana, nisam to očekivala od nekoga pogotovo od nekog radi sa dijecom.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Anita Viduka

Nikako nismo zadovoljni s doktoricom... pod br 1 ceka se po 2 sata, naizmjence radi i sa zdravom i sa bolesnom djecom iako ima napisano vrijeme kad su zdrava, a kad bolesna dijeca... imam osjecaj da bas ne zna puno jer me vmsvaki puta blijedo gleda kad ju nesto pitam... cijepila mi je na pola bolesno (prehladeno) dijete iako sam ja zamolila da odgodimo (receno da nema potrebe), a dijete nakon 3 dana zavrsilo na pedijatriji zbog komplikacija... obraduje 2 pacijenta prakticki istovremeno i ne posveti se u potpunosti djetetu koje pregledava... jako smo razocarani jer smo citali pozitivne recenzije, a u stvari je sasvim drugacije... mi mijenjamo pedijatra pod hitno

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Mirjana Ivanović

ovime bih htjela podijeliti svoje iskustvo vezano za doktoricu Mirjanu Ivanović.
Majka sam troje djece, odnosno tri dječaka u dobi od 7, 3 god i 11 mjeseci i svi se vode kod dr. Ivanović, s tim da najstarijega trebamo premjestiti kod obiteljskog liječnika iako bi najradije naravno da možemo ostali kd dr. Ivanović jer smo zaista zadovoljni.
Sva trijica dječaka su alergičari te su prošli kroz svakakve probleme vezane uz to, od kožnih promjena, astme ,različitih reakcija na ubode insekata i sl. da sada ne nabrajam sve.. time sam samo htjela istaknuti da smo bili i još uvijek jesmo česti "gosti" dr. Ivanović, i uvijek smo bili dočekani raširenih ruku. Htjela bih istaknuti da se s doktoricom može ljudski porazgovarati, znači ne samo kroz liječničke termine nego kao i laik možete uvijek pitati sve što vas zanima te ćete dobiti adekvatan odgovor. Također bih htjela reći da doktorica nikada nije bila lake ruke što se tiče antibiotika, odnosno stvarno bi ih propisala kada bi to zaista bilo potrebno, a ne za svaku sitnicu.
Znam da će sada neki od vas sigurno misliti da se ovdje radi o nekome tko je doktorici blizak ali to zaista nije tako, moja djeca su njeni zadovoljni pacijenti.
Znam da karakterno nismo svi isti, ima tu puno faktora koji utječu na našu percepciju drugih ljudi, ali što se mene osobno tiče, odnosno moga iskustva s dr. Ivanović, mogu reći samo riječi hvale, te bih je kao majka troje djece preporučila svakome kao odličnog pedijatra.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu