Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Međimurska županija / Grad Čakovec / Dom Zdravlja

Prikaži:
Bolje rangirani

Daniela Varga-Taradi

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Kristina Poljski

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00

Darin Žagar

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

4,90

Sanja Vrban

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

4,80

Ines Tizaj

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 8, ukupno ocjena: 29

3,14
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ines Tizaj

Pozdrav zenice...samo da Vam velim svoje danasnje iskustvo kod ginekologice Tizaj u Čakovcu...bolje receno sestre Tifani M. .. prije sve da velim da sam 2 i pol mjeseca trudna..dosla sam izvanredno prije termina jer su mi se javile gljivice prije 1tj te sam koristula vec vaginalete kkje nisu pomogle...i dosla traziti pomoc SVOJOJ GINEKOLOGICI.. medutim sestra koja je tsmo na zamjeni kolko sam cula se uzasno ponijela prema meni... prvo sam cekala od pol 2 do pol 4 ,poslala me u meduvremenu 3puta na wc..jedanput prije pregleda(kojeg nije bilo) ,dfugi put u casicu koju sam mmorala u wcu ostaviti... da bi me u pol 4 prozvala i pred svima u cekaoni rekla da me sad nemoze primiti nek dodem u 5 nazad... lijepo sam joj objasnila da nemam auto kasnije i da sam ga vec trebala vratiti no medutim sestra se tolko zderala na mene da ona ima svoje pacijentice prije,3trudnice i 3starije zene...i da mene nebude primila... samo sam ju pitala a ja nisam vasa pacijentica i nisam trudna??!! Na to se pocela odurno zderavati da nemam danas termin i tak gluposti... mogu reci ko moje iskustvo koja sam bila 2.put tamo...JAKO LOSE I NEBI PREPORUCILA NIKOME TU SESTRU ILI GINEKOLOGICU... I dr.prvi put nije bas bipa odusevljena jer sam imala malo vise pitanja nego insce kod gin.(sto se podrazumjeva jer sam 1.put trudna) ... rade cu placsti privatno nego da se neko tolko zderava na mene u tom krasnom i blazenom stanju..a pogotovi jedna takva balavica... zenice sretno... to je moje lose iskustvo.. pozz :**

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Darin Žagar

Dr. Žagar je najbolji doktor kojeg sam ikad srela u Čakovečkoj bolnici. Tijekom operacije vađenja umnjaka je cijelo vrijeme objašnjavao što se događa i što mogu očekivati da ću osjetiti i/ili čuti i zbilja mi je samu operaciju time učinio vrlo ugodnom te mi je dao vrlo korisne savjete za sam oporavak. A i na samom prvom pregledu i razgovoru je na sva moja pitanja odgovarao vrlo stručno i jasno i puno mi lakše nakon toga bilo odlučiti se za vađenje umnjaka. Osim toga sam zahvaljujući njemu dobila vrlo korisne savjete o zubu kojeg je moja zubarka htjela vaditi te sam sretna što sam zahvaljujući njemu uspjela i taj zub sačuvati. Zbilja mi je drago što sam imala priliku "naletjeti" na njega i na simpatičnu sestru koja tamo radi. Zbilja imaju puno posla i stalno im netko dolazi na vrata, a nikog ne odbijaju. Da je barem više takvih ljudi!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ines Tizaj

Dr.Tizaj_najgori ginekolog svih vremena,,vrlo bezobrazna,neprofesionalna,ne zainteresirana,nedaj Bože da naletim vise na takvu doktoricu...A sestra je jako ljubazna,,susretljiva i pomoci ce na bilo koji nacin..Nebi je preporučila ni najgorem prijatelju!!!

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Ines Tizaj

Ovak ja imam JAKO,JAKO,JAKO loše iskustvo sestrom, doktorica mi je čisto ok.. Sestra se ponaša jao bahato,bezobrazo.. Ne vidi nalaze pacijenta u kompjuteru. A nalaz jako bitan. Pacijentica je trebala hitan pregled a ona ju je htjela naručiti tek za 1 mj. Dobro da e doktorica došla i rekla joj nek ju prije naruči. Ja sam htjela naručiti pacijenticu jer sam bila baš tam a pregledu i nije htjela naručiti.A njezine prijateljice mogu naručiti bez problema. Evo nešto mal od mene. Mogla bi pisati još negativnih iskustva ..

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Daniela Varga-Taradi

pristupačna, objasni sve što pacijenticu zanima, pažljiva, stručna, osobno iskustvo uvijek dobro!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu