Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Donji Grad

Prikaži:
Bolje rangirani

Kristina Horvat

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 22, ukupno ocjena: 50

5,00

Davor Matković

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 26, ukupno ocjena: 35

5,00

Davor Ćurković

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 17, ukupno ocjena: 34

5,00

Jure Mirat

Specijalizacija: kardiolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 10, ukupno ocjena: 25

5,00

Ante Stjepan Vidović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 5, ukupno ocjena: 25

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Andro Gliha

Doktor Gliha je vrhunski stručnjak, izrazito dobar, ma odličan sa djecom, strpljiv, i uvijek nasmijan i smiren. Mogla bih nabrajati njegove odlike ali kratko rećeno strpljiv, otvoren i nježan sa djecom. Jako sam zadovoljna sa njim, djete ga obožava iako ga je vidjelo svega cca pet puta i stalo mu se prijetimo sa njim - sada ćemo ići Glihi

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Hrvoje Uremović

Tako sam sretna što vidim da moj slučaj s doktorom Uremovićem nije izoliran nego i ostali pacijenti su PREZADOVOLJNI. Nažalost nisam više njegov pacijent jer sam se odselila ali bih ga UVIJEK preporučila. Takvog liječnika se danas traži povečalom. Zbog određenih smjetnji nije mu nikada bilo problem me poslati na hrpu pregleda da se pronađe uzrok i rješnje te me je svaki put saslušao sa razumijevanjem i pomogao savjetom.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sanja Mehmedović

Dr Sanja Mehmedović je najbolja liječnica koju sam ikada upoznala: profesionalna je, ljubazna, susretljiva i uvijek spremna pomoći. Što god da je tražim pokušati će sve u njezinoj moći da pomogne. Doista sam zadovoljna. Teško je naći doktora koji će imati empatije prema vašim zdravstvenim problemima, a ona je strpljiva i saslušati će sve moje probleme i dati mi savjet. Čak će preporučiti i specijalista ako zna. Sestra Martina je također divna i strpljiva - dati će vam i svoj broj mobitela da naručite recepte za lijekove ako vam je hitno. Imam samo riječi hvale za njihovu ordinaciju. Svaka čast dr Mehmedović na ljudskosti i divnim kvalitetama dobrog čovjeka!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sanja Štefančić

Moje iskustvo s dr. Sanjom Štefančić je takvo da za nju mogu reći samo riječi hvale. Izuzetno ljubazna, stručna i profesionalna, radi svoj posao sa srcem. Za nju ne postoji nerješiv problem. Puno znači i njezina sestra Nediljka Topić koja je također uvijek ljubazna i susretljiva. S poštovanjem, Zvonimir Deković

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Stella Gačić

Trudnica sam kojoj trudnoću vodi dr.Gačić.Moji su dojmovi isključivo pozitivni, pažljiva je , ugodna,pedantna i uvijek spremna saslušati i dati odgovor.Žaloste me loši komentari , pogotovo trudnica i ako se smije primjetiti onih trudnica koje uopće ne vode trudnoću u toj ambulanti već privatno i dolaze samo po papire (i vjerojatno misle da su "posebne"Mišljenja sam da su to razmaženi i nerealni utisci.Doktorica je odlična,stručna i osjetljiva na potrebe trudnica i realna,zaista bih ju preporučila ako ju uspijete dobiti jer vodi ogroman broj pacijenata.Pozitivni su utisci i o sestri koja je susretljiva i radišna i nije joj lako udovoljiti svakakvim realnim i nerealnim prohtjevima pacijentica.
Doktorica je za odličnu preporuku .

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu