Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Donji Grad

Prikaži:
Bolje rangirani

Dinko Bagatin

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 40, ukupno ocjena: 124

5,00

Kristina Horvat

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 33, ukupno ocjena: 100

5,00

Davor Matković

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 29, ukupno ocjena: 40

5,00

Davor Ćurković

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 17, ukupno ocjena: 39

5,00

Iva Stasiow

Specijalizacija: psihoterapeut

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 16, ukupno ocjena: 35

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Tomica Bagatin

Kirurg Tomica Bagatin je vrhunski strucnjak u svom poslu, koji se maksimalno posveti pacijentu, te divan i topao covjek. Rezultat operacije je vise nego sto sam mogla i nadati se, prezadovoljna sam! Za svaku preporuku!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Hrvoje Plasaj

Otvorio sam ovdje račun samo da bih mogao ostaviti ovaj komentar. Doktor je iznimno ljubazan i stručan, obazriv na nas koji baš ne volimo ići kod zubara Uvodi pacijenta u postupak i cijelo vrijeme govori što će raditi i što možemo očekivati što je nažalost danas, po mojim iskustvima, poprilično rijetko kod liječnika, a vrlo bitno za pacijenta i bitno nam olakšava. Vadio mi je dva zuba u dva navrata koje "moja" stomatologinja nije mogla izvaditi, prošlo je potpuno bezbolno (čak i davanje anestezije, što inače ne boli jako ali kod njega začudo, uopće nisam niti osjetio), vrlo brzo je izveo vađenje, uz jasne naputke što dalje raditi. Sestra također za svaku pohvalu, u biti svo osoblje je vrlo susretljivo, stručno, humanog pristupa, za svaku pohvalu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: doc.dr.sc. Ivo Džepina

Došla sam na konzultacije doktoru za jednu operaciju,nakon sat vremena čekanja uletio je u ordinaciju bez pozdrava,pogledao me s daljine od 2 metra i rekao što treba operirati bez da me pregledao( riječ je o reviziji prijašnjih operacija te je stoga pregled bio poteeban jer se pregledom kod drugog stručnog doktora ispostavilo da operacija nije moguća radi manjka tkiva),sto znači da sam se pristala operirati kod njega, bila bi mi učinjena velika steta,srecom nakon ovakvog pristupa mi je sve bilo jasno i izbjegla sam katastrofu ovog doktora!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Martina Lauš-Šošić

Imao sam sreće po dolasku u Stomatološku polikliniku što sam upućen u parodontološku ambulantu doktorice Lauš-Šošić, gdje sam brzo vidio da u svom radu posjeduje i pokazuje izvrsnu kombinaciju visoke profesionalnosti, etičnosti i prisnosti u radu i komuniciranju s pacijentima. Dopalo mi se kako mi je predstavila više mogućih rješenja i pomogla mi da zajednički odaberemo ono koje je najbolje za mene. Pored toga, cijenim i njenu predanost kvalitetno obavljenom poslu, koja teži perfekcionizmu u pozitivnom smislu. Ona ništa ne prepušta slučaju, iako kaže da je "svako liječenje ipak samo pokušaj liječenja". Mada je moje liječenje bilo dugotrajno i složeno, opet bih u slučaju potrebe izabrao doktoricu Lauš-Šošić, vedru i optimističnu osobu koja ima sva potrebna znanja i vještine.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sanja Štefančić

Doktorica Štefančić u svom radu posjeduje i pokazuje izvrsnu kombinaciju visoke profesionalnosti, etičnosti i prisnosti u radu i komuniciranju s pacijentima. Dopalo mi se kako mi je predstavila više mogućnosti mogućih rješenja i pomogla mi da zajednički odaberemo ono koje je najbolje za mene. Pored toga, cijenim i njenu predanost dobro obavljenom poslu, pa i kad se to odnosi na manje bitne detalje, kao npr. nijansa boje zuba.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu