Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Donji Grad

Prikaži:
Bolje rangirani

Dinko Bagatin

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 40, ukupno ocjena: 124

5,00

Univ.mag.med.dent. Kristina Horvat

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 33, ukupno ocjena: 100

5,00

dr. Davor Matković

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 30, ukupno ocjena: 45

5,00

dr.med. Iva Stasiow

Specijalizacija: psihoterapeut

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 17, ukupno ocjena: 40

5,00

Davor Ćurković

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 17, ukupno ocjena: 39

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Jadranka Labura

Izuzetno ljubazna, susretljiva, doktorica kakvu pacijent moze poželjeti. Njezin pristup svakom pacijentu bazira se prema dijagnozi i liječenju, pa samim time posvećeno vrijeme i ljudsko pristupačno objašnjenje o mogućnostima liječenja. Takva je i sestra. Jako draga, pažljiva, i što je najvažnije temeljita.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr.med. Sanja Toljan

Bila sam jednom na pregledu kod nje i promijenila mi je kompletno način lječenja te sam puno brže ozdravila...Ljubazna liječnica, uz terapiju ili preporuku daje i korisne savjete za samopomoć ili ublažavanje tegoba. Trebalo bi biti vise takvih doktora da im se možeš sa povjerenjem obratiti kad ih trebaš!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Alajbeg

Sve najljepše o profesoru Alajbegu. Veliki čovjek i stručnjak. Iznimno temeljit i profesionalan, za svaku pohavalu i preporuku!
Ema

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Davor Bojić

Upućeni smo kod Dr.Bojića zbog djetetova hoda na prstima. Stanje sinovih stopala je bilo jako loše. Mislila sam da se neće moči ispraviti. Srećom bila sam u krivu. Dr.Bojić je svojim znanjem i stručnošću uspio nešto što je bilo skoro nemoguće. Poboljšao je kvalitetu života mom sinu za 100℅
Dr. je uvijek spreman za razgovor kako s roditeljima tako i s djecom.Profesionalan i susretljiv. Što god vas zanima sve će objasniti tako da nemate nikakvih upitnika nad glavom što smatram jako bitnim jer ipak je riječ o vašem djetetu.
Sada nas čeka još jedna operacija ali ovaj puta nisam u strahu jer znam da je moje dijete u sigurnim rukama!

Martina Tarabić

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Alenka Gagro

Od mog iskustva kod doktorice prošlo je ako se ne varam najmanje devet godina. Prvi dojam draga i simpatična, ali posljednji dojam je ono što se pamti. Oboljela sam s 11 godina, a dijagnozu juvenilnog artritisa sam dobila tek s 13. Zatim je počelo neuspješno liječenje lijekovima za koje nikada nisam saznala ni kako se zovu. Znam samo da sam svakih 6 mjeseci dobivala injekciju tog lijeka u koljeno jer je 6 mjeseci razdoblje u kojem je taj lijek djelovao. Ipak ona nije odustajala od terapije iako je vidjela da mi ne pomaže.Bila je draga i djelovala suosjećajno i samouvjereno i dijete kao dijete vjerovala sam joj. Promjenu terapije sam dobila tek nakon nekoliko godina kada je rekla da će mi zglob biti potpuno uništen ako mi još jednom ubrizgaju taj lijek. Stavila me na kortikosteroide i methotrexate što bi bila ispravna odluka da ona i njezina asistentica (Agneza ako se ne varam) nisu uprskale stvar i prepisale pogrešnu dozu. Dobila sam više nego duplo veću dozu kortikosteroida od potrebne. Kada je mama (nekoliko puta) pitala treba li kortikosteroide postupno smanjivati kao što je navedeno u uputi o lijeku, obje su složno rekle da ne treba. VELIKA NEISTINA! Umjesto početnih 25 mg koji se postupno smanjuju ja sam svaki dan uzimala 80 mg kortikosteroida sve dok nakon tri mjeseca uzimanja doslovno preko noći nisam dobila desetak groznih nuspojava, ali o njima sada neću. Idući dan ravno u klaićevu da bi se tamo svi obrušili na moju majku. Tvrdili su da to nije njihova greška i da smo mi svi krivo shvatili njihove upute. Kako da ne. Zaboravili su da smo ih nekoliko puta pitali jesmo li ih dobro shvatili.Od straha da ih ne prijavimo, zaprijetili su nama socijalnom službom. Što više reći?
Ipak, prijeđemo mi i preko toga da bi doktorica počela obećavati biološku terapiju. Naravno predstavljajući ju kao nešto čudotvorno i bez nuspojava što također nije istina.
Tu nam puca film i po preporuci prelazimo kod doktora Harjačeka na Srebrnjak (doktor sada radi u Vinogradskoj). On nam otvara oči o svim greškama dotične doktorice i napokon daje uspješnu terapiju u ispravnim dozama. Zahvaljujući njemu ja ću uskoro navršiti 22 godine, a u remisiji sam posljednjih 4. Da sam ostala kod dr. Gagro, priča bi vjerojatno bila posve drugačija, s obzirom da mi je otpočetka dijagnoze branila kretanje do te mjere da su mi mišići skoro potpuno atrofirali i pitanje je što bi uopće bilo od mog hodanja danas. Dr. Harjaček sve preporuke, dr. Gagro-ne, hvala.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu