Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Dubrovačko-neretvanska županija

Prikaži:
Bolje rangirani

Nikša Bukvić

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Dubrovnik

komentara: 6, ukupno ocjena: 16

5,00

Robert Selmani

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Grad Dubrovnik

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Damir Šimunović

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Grad Dubrovnik

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00

Vlado Krmek

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Metković

komentara: 6, ukupno ocjena: 10

5,00

Damir Čokljat

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Grad Dubrovnik

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Nina Lale-Jurić

Iznimno ljubazna, kako doktorica, tako i sestre (prosla sestra i nova sestra), uvijek nasmijane i pristupacne. Iako se termini za pregled cekaju malo duze, kad se dode na dogovoreni pregled, ne ceka se dugo, mozda 10ak minuta.
Sve u svemu, najbolji ginekoloski tim kod kojeg sam dosad bila, sto god da mi je trebalo, uvijek su mi izasli u susret!
Toplo preporucam svima

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mario Čurlin

Pohvale doktoru i njegovom timu. Sve odrade brzo i profesionalno. Stručnost doktora i sestre je na visokoj razini. Što se tiče vremena čekanja ono nije dugo zbog odlične organizacije!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dubravko Jurišić

Ovaj mesar mi je htio vaditi umnjak pod zestokom upalom, koji nije niti napola izrastao. Nisam htjela od muke, a da sam imala ista pojma o tome nisam. Kasnije kada sam se odlucila na to, pravi oralni kirurg mi je objasnio moguće posljedice, da sam to obavila tada kod doticnog. Nadalje, moju majku je oderao za 45 000 kn za zubnu protezu, a evo je sada, bez zuba i bez proteze. Moja majka ima istrosenu kost gornje vilice, kako joj je doktor lijepo objasnio, no nije joj to objasnio prije kada joj je stavljao implantante (koje vilica ne moze izdrzati) imala je 5 puta zahvat, jer bi ili ispao implantat, ili pukao, u tih 5 puta morala je mjesecima hodati bez zuba, dok otok i savovi ne prođu.. Više mu se nije dalo ispravljati svoju grešku, pa joj je tada lijepo objasnio kako situacija stoji, što je mogao odmah reći na početku i ne raditi ništa, al ne bitno je pokupiti novac. On ju je u početku čak nagovarao na skuplju opciju, 4 komada implantata za 100 000 kn. Koji bi također ispali, jer je kost istrošena.. Na kraju, protezu je zadrzala i lijepi je ljepilom kada izlazi u javnost, posto ne drzi ljepilo, po doma hoda krezuba, a doktor je pokupio novac i implantate od titana od 7000 kn sebi zadrzao, i zavrsiti ce u necijoj vilici, sudeci po ostalim pricama koje sam cula od ovom ''doktoru'', nazalost prekasno.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Lovro Krstulović

Preeee dobar

Poruka administratora, 10. Ožujak, 2018. u 10:34 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 90 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Diego Varela

Dubrovačka bolnica zaista može biti ponosna na dr. Varelu. Bila sam pacijentica koju je operirao i moram reći da toliku količinu ljubaznosti, profesionalnosti nisam imala prilike doživjeti. Želim se zahvaliti na ljubaznim riječima i angažiranosti prema pacijentu. Sve pohvale doktore i sve najbolje!!!

 • 1
 • 2
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu