Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Đurđa Žigmundovac-Klaić (ginekolog)

Grad Zagreb / Donji Grad / Dom Zdravlja Adresa: Grgura Ninskog 3 Radno vrijeme: Neparni - poslijepodne; Parni - prijepodne Telefon: 01/3782-828 Radno vrijeme i telefon prijavili su korisnici portala.
Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
 • Razina pomoći: 4,78 (18)
 • Ljubaznost: 4,72 (18)
 • Vrijeme čekanja: 3,88 (17)
 • Osoblje: 4,06 (17)
 • Zakonitost i etičnost: 94,45% (18)
4,44
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Đurđa Žigmundovac-Klaić

Na žalost ,malo je doktora poput doktorice Žigmundovac-Klaić. Spremna je pomoći u svakom trenutku i drago mi je da gleda ''širu sliku''. Kod doktorice sam došla sa mnogo ginekoloških problema, ulila mi je nadu i krenule smo ih riješavati jedan po jedan. Bez obzira na sve dijagnoze koje sam čula, ona mi ih je olakšala na sve moguće načine. Jasno je da ovaj posao radi iz ljubavi, i drago mi je da mogu reći kako se u njenoj ordinaciji ne osjećam samo kao broj. Njena pacjentica sam već dvije godine i moram priznati da me malo žaloste neki komentari koje sam vidjela, vezano za ''bezobrazluk sestre Vesne'' i čekanje u ordinaciji. Istina je da da se na kontrolu zna čekati duže vrijeme, no to ne znači ukoliko se stvore ozbiljniji problemi i tegobe kod pacijenta, da ga neće primiti ranije. Također znam da je nekada teže dobiti sestru na telefon, no vjerujem da je razlog tome konstantna gužva u ordinaciji, koje ne bi ni bilo da doktorica Klaić i sestra Vesna nisu tako savršen mali tim Došla sam kod doktorice Klaić na preporuku svoje prijateljice, i sretna sam da sam se uspjela upisati kod nje. Istina je da se ne zna koliko će dugo ostati u ambulanti,i vjerujem da to saznanje žalosti mnoge njene pacijente.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Đurđa Žigmundovac-Klaić

Doktorica mi je odlična. Brzo radi ali usput mi uspije sve objasniti što me muči. Iako možda piše nalaz ili radi nešto drugo,sluša i odgovara. Vrlo je kompletna jer odlično povezuje ginekologiju,endokrinologiju i ostalo što je vezano uz to. Kratak pogled na ultrazvuk ili nalaz hormona,zna što se događa. A to znam jer mnogo kasnije to saznam i od specijalista samo uz puno više pretraga. Kada mi PAPA nije bio u redu osobno me zvala i objasnila da se ne brinem jer nije strašno,što me umirilo da ne šizim dok dođem po nalaz. Čak je odmah rekla da sigurno nije ono što piše na PAPA nalazu ali želi provjeriti što je. Nadam se da će takva i ostati jer ih je malo. Sestra odlično radi "reda" u čekaoni i svakog pacijenta koji dođe posebno pozdravi. Preporučujem.

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Đurđa Žigmundovac-Klaić

čekanje -klasika, doktorica je ok...ali meni se nije uvijek dogodilo da je sve bilo ok u konverzaciji sa njome..

 • 0
 • 2
 • -2
Komentirani doktor: Đurđa Žigmundovac-Klaić

Doktoricu nažalost nisam imala prilike upoznati, ali zato jesam sestru. Još u 11. Mjesecu sam zvala i pitala primaju li nove pacijentice na što mi je sestra odgovorila da primaju, ali da se javim nakon Sv.tri kralja. Zadnja 3 dana sam konstantno zvala ambulantu, linija je uglavnom bila zauzeta (vjerojatno dignuta slušaluca jer kada sam došla u ambulantu telefon nije niti jednom zazvonio), a ako nije bilo zauzeto, nitko se nije javljao. Danas sam došla osobno u ambulantu jer naravno, želim što prije imati ginekologicu. Sestra je izašla pokupiti zdravstvene i prije nego joj se itko uspio obratiti, pozvala gospođu koja je došla zadnja unutra. S obzirom da se u čekaoni sve čuje, čula sam da je sestra upisala kćer te gospođe kao novu pacijenticu i nastavila s njom pričati o tome u koju školu njena kćer ide i slično. Nakon POLA SATA sestra opet izlazi i govori da se strpimo jer ima gužvu. Nakon 45 min sestra izlazi treći put. Mene, koja sam došla prva, pogledala je u oči i izignorirala kao da ne postojim, te pitala drugu gospođu što treba. Gospođa joj odgovara da se došla upisati (kao i ja) na što joj sestra odgovara da ne primaju nove pacijentice jer ne znaju ostaje li doktorica u ambulanti i da se javi za 2 tjedna, a i onako nema slobodnih termina prije sredine veljače. Znači nakon što je upisala kćer očito poznanice, nama govori da ne primaju nove pacijentice. Mene zanima tko je tu lud? Nažalost, doktoricu nisam niti upoznala i žao mi je zbog toga, ali definitivno tražim drugu doktoricu zbog ovakvog bezobrazluka sestre.

 • 3
 • 1
 • 2
Komentirani doktor: Đurđa Žigmundovac-Klaić

Jednostavno sam morala ostaviti svoj komentar o utiscima iz ordinacije dr Žigmundovac Klaić. Kao prvo, to je najstručnija i najsposobnija doktorica koju poznajem. Ima ogromno iskustvo i znanje i spremna je pomoći u svakom trenutku. Kao njena pacijentica imam veliko povjerenje u nju. Prema pacijenticama je uvijek ljubazna i spremna odgovoriti na sva pitanja. Uvijek ima vremena dati savjet i preporuku. Za vrijeme trudnoće dala mi je svoj broj mobitela da je mogu nazvati kad god je trebam. Nakon poroda mi je pisala kako bi pitala za mene i bebu. U toj ordinaciji se uvijek osjećam kao čovjek, a ne kao jedan od brojeva u nizu. Doktorice, najbolja ste! Sestri Vesni također pohvale, ta žena radi 15 stvari odjednom i sve uspješno!

 • 2
 • 1
 • 1
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Najbolji liječnici u 2016. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu