Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: fizijatar

Prikaži:
Bolje rangirani

Vladimir Knež

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Varaždinske Toplice

komentara: 5, ukupno ocjena: 25

5,00

Mirna Tomašković

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

dr.sc. Svetislav Polovina

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Podsljeme

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00

Saša Moslavac

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Varaždinske Toplice

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Asja Rota-Čeprnja

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 3, ukupno ocjena: 13

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Vladimir Knež

Nakon susreta s dr..Vladimir Knež zaključio sam da se radi o vrlo jednostavnom ,pažljivom liječniku koji pomno sasluša svog pacijenta te lijepo sve objasni da bi svaki laik mogao razumjeti sve rečeno. Njegov pristup mi je dao snagu i volju da izvršim sve postavljene izazove, ostvarim zacrtane ciljeve.Posebne emocije ima nama stradalima u ratu (branitelj sam bez desne ruke i desne noge).Osim same rehabilitacije to je liječnik koji se osvrće na sve teškoće s kojima se mi svakodnevno nosimo.Svojim pristupom i razumijevanjem prema svakom pacijentu,mogu reći da sam se odmah na samom početku rehabilitacije osjećao rasterećen svakoga bola i tegoba. Za kraj dr.Kneža želim opisati u tri riječi; PRIJATELJ, ČOVJEK I LIJEČNIK ! L.p

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sonja Milanović

Arogantna,ponižava pacijenta,izuzetno gruba kod pregleda.Sramotno da takva osoba uopće radi u sustavu,a još više da vodi cijeli odjel.Ocijene pacijenata sve govore.Od mene,čista jedinica.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vladimir Knež

U svijetu izopačenosti i nemorala mediji nas svakodnevno zasipaju vijestima korupcije, kriminala, politikom, mitom, ubijanjem... a malo se piše o malim tzv. ljudima ali VELIKIM po svojim karakteristikama, stručnosti, humanosti, sposobnosti, osim svega navedenog ima u sebi nešto što je nama pacijentima jako bitno, a to je ljudskost i ophodenje prema pa ijentima. Čovijek koji zasluzuje da ga se spomene je dr. med. Vladimir Knež specijalist za fizikalnu medicinu o rehabilitaciju u Var. toplicama. PONOSAN sam sto sam s vama podijelio teške trenutke u životu, jedno divno iskustvo koje sam doživio, temeljitu profesijonalnost, stručnost, efikasnost, te izuzetnu ljubaznost i strpljivost. Veliko mi je zadovoljstvo da sam bio vaš pacijent i da cu ponovno biti, hvala vam sto ste mi pomogli da se osijećam puno bolje, stručno odabrali terapiju za moju bolest, to jest krvarenje mozga, mogu reći da sam ponosan sto dostojanstveno opra davate svoju profesiju. Na žalost malo se piše o takvim ljudima koji predaju cijelog sebe svojim pacijentima, SRETNO u daljnjem radu, zelim vam osobno DOBRO ZDRAVLJE i svako DOBRO!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vladimir Knež

Doktor Knež se pokazao kao izniman stručnjak. Cijeli život imam problema s kralježnicom i ostatkom kostiju, ali uz trotjedne terapije sam osjetio značajno poboljšanje. Primjenjuje sve potrebne metode za sto brži napredak kao i vježbe i terapije. Spreman pomoći, dati odgovore na pitanja i nama laicima i dodatno objasniti što je potrebno i iz kojeg razloga. Iznimno ljubazan i predan poslu, susretljiv i dostupan čak i nakon završenih terapija. Sve pohvale i preporuke za doktora Kneža. Trebamo više doktora kao što je on.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vladimir Knež

Najbolji doktor

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu