Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: fizijatar

Prikaži:
Bolje rangirani

dr.sc. Svetislav Polovina

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Podsljeme

komentara: 7, ukupno ocjena: 15

5,00

Saša Moslavac

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Varaždinske Toplice

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Asja Rota-Čeprnja

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 3, ukupno ocjena: 13

5,00

Mirna Tomašković

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Mr.sc. Nadica Škreb-Rakijašić

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Aida Filipčić

pacijent13 :

Dragi Ivane,
žao mi je vašeg stanja da sam bar prije pročitao vaš komentar.
Ja sam završio na operaciji nakon masaže- rastezanja kod navedene liječnice. Borite se tražite svoja prava.
Slažem se s Vama da liječnicu Filipčić treba izbjegavati po svaku cijenu.

Poštovani Ivane,razumijem u potpunosti što ste prošli, čitam već dugo ove teme i mislim da je velika sreća da sam preživio.
I ja se slažem s vama da treba izbjegavati liječnicu Filipčić.
Nažalost novac je bitniji od života.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Aida Filipčić

Dragi pacijenti supatnici koji ste se našli na ovoj stranici. Uslijed velikih lista čekanja po bolnicama svojom nesrećom obratio sam se dr. Aidi Filipčić zapravo fizijatru u Akromionu.
Trebala mi je hitno operacija kuka koji me nesnosno bolio uz lumbalni dio kralješnice. Naravno nastojao sam produljiti vrijeme do operacije što je Filipčić sretno prihvatila. Nije se ni potrudila da me uvjeri da krenem kod ortopeda u istoj poliklinici na dogovor za operaciju.
Liječnica me nakon dugog čekanja i arogantnih i neljubaznih sestara primila i predložila prvo niz pretraga kao npr. magnetnu rezonancu kod dr. Čavke oko 2000 kn neurološki pregled u Neuronu,privatnu scitigrafiju kostiju objasnivši mi pri tome da u bolnicama više nema
kvalitetnih aparata kao ni liječnika. U međuvremenu mi je predložila da dolazim k njoj na vježbe na pilates lopti gotovo svakodnevno. Cijena je oko 300 kn. Otišao sam nekoliko puta
i nakon toga jao bolova napukao mi je kuk. Nemate uopće pojima koliko boli napuknuta glavica kuka koja napukne uslijed artroze,a forsira se istezanje na lopti na potpuno nemedicinski tkz. američki način. Naravno da sam završio hitno u traumatološkoj bolnici te dobio srećom brzo umjetni kuk. Uz to sam se i naslušao da mi tako i treba kada idem kod neprovjerenog liječnika koji ne poštuje pravila struke. Strahovito sam razočaran liječnicom Filipčić i Akromionom. Tamo je kao da uđete u grobnicu nigdje ni jednog pacijenta, a sestre se upravo začude da tražite pregled. Ne znam da li je gora liječnica, terapije kojih nema ili osoblje koje samo vrši naplatu. Ukoliko ovo čitate preporučam da i dalje strpljivo čekate u državnoj bolnici pa makar to bio i Karlovac ili Koprivnica, jer ima i dalje bolji način liječenja, kao i naravno liječnika u državnim bolnicama

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Nikolina Kristić-Cvitanović

Jako loša liječnica! Prema pacijentima vrlo nervozna i bahata!!
Znanje vrlo upitno!! Ali srećom, odlazi nam iz Dubrovnika, pa nećemo više trpiti njen bezobrazluk i nehuman odnos prema pacijentima.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Stjepko Bućan

Čudotvorca doktora Bučana i njegov tim moguće je samo pohvaliti. Katkad se malo treba pričekati ali isključivo zbog toga jer se doktor posveti svakom pacijentu i usredotoči svoju pažnju.
A o ljudskim osobinama doktora Bučana mogu samo reći da problemu pristupa kao vlastitom!

Doktore svako dobro i puno uspjeha u radu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tamara Vukić

Draga, strpljiva i prije svega profesionalna. Kod nje sam riješila problem kalcifikata u ramenu a nakon op.kralježnice samo mogu potvrditi svoje ranije pozitivno iskustvo. Dugo se čeka na prvi pregled ali to je problem našeg zdravstvenog sustava. Svakako je preporučam!!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu