Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: fizijatar

Prikaži:
Bolje rangirani

Mirna Tomašković

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

dr.sc. Svetislav Polovina

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Podsljeme

komentara: 7, ukupno ocjena: 15

5,00

Saša Moslavac

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Varaždinske Toplice

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Asja Rota-Čeprnja

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 3, ukupno ocjena: 13

5,00

Miljenko Cvjetičanin

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Vrbovec

komentara: 2, ukupno ocjena: 9

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ante Katić

Zna svoj posao, zanima ga i skroz korektan prema pacijentu. Svaka pohvala.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Aida Filipčić

Želim od srca pohvaliti stručnost i ljudskost dr. Aide Filipčić, spec. fizijatrije, i zahvaliti joj da danas nisam u invalidskim kolicima i inkontinentan.

Već dugo godina patim od išijasa i više puta sam prošao fizikalnu terapiju. No kada sam osjetio da mi noga "zapinje" u hodu, liječnica opće prakse uputila me neurologu. Neurolog me nakon kratkog i površnog pregleda ponovno uputio "na vježbe". S obzirom da je mi termin kod fizijatra na uputnicu bio zakazan tek za oko dva mjeseca, prijavio sam se na pregled privatno kod dr. Filipčić. Doktorici je trebalo samo par minuta pažljivog pregleda da zaključi "Hitno obavite CT i s njim neurokirurgu!".

Obavio sam CT i ubrzo sam bio operiran. Na kirurgiji su mi objasnili da sam bio samo korak do invalidnosti. Danas hodam na svojim nogama, svjestan koliku sam sreću imao da sam došao na pregled liječniku koji svoj posao obavlja s toliko znanja, entuzijazma i ljudskosti!

Doktorice Filipčić, od srca Vam hvala!

(Nikad nisam nigdje u javnosti spomenuo ime neurologa koji me je umjesto na operacijski stol poslao "na vježbe". Neću niti sada. Svi smo ljudi, svi griješimo.)

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Aida Filipčić

Dr. Filipčić je odvojila privatno vrijeme za izvanredni pregled. Pomogla je kako svojim znanjem i iskustvom, tako i svojom ljubaznošću i strpljenjem. Silom prilika u posljednje vrijeme obilazim mnoge liječnike i mogu potvrditi da Dr. Filipčić služi na čast svojoj profesiji.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Aida Filipčić

Želim podijeliti svoje izuzetno pozitivno iskustvo doktoricom Filipčić, te sreću i zahvalnost onime što je učinila za moju mamu.
Nakon dvije godine bolova u području kuka, i fizikalnih terapija za kuk koje je moje mama dobivala u zdravstvenom sustavu, bol je postajala sve gora, moja mama je počela vrlo teško hodati i od bolova loše spavati.
Uvjereni da je problem očito toliko ozbiljan da će trebati ugradnja novog kuka, odlučili smo se, temeljem preporuke, otići na pregled u Polikliniku Akromion. Primila nas je doktorica Filipčić. Već nakon kratkog uvodnog razgovora rekla je kako njoj opisani bolovi ne izgledaju kao problem s kukom. Nakon što je pogledala rengenske snimke kičme i zdjelice koje smo donijeli s nama pokazala nam je snimku kralježnice na kojoj je bilo vidljivo da je jedan kralježak „ispao“ iz ravnine“, a da je zglob kuka u redu.
Da ne duljim .... nakon pregleda i malo „namještanja“ moje mame uslijedio je nekoliko dolazaka na vježbanje gdje su pokazane tehnike vježbanja koje će se provoditi kod kuće, proveden je postupak koji se zove „udarni val“, preporučena primjena TENS aparata kod kuće ... i već nakon nekoliko dolazaka moja mama je izjavila kako je kuk više ne boli. Moja mama danas hodala kao osoba od preko 70 ... ali BEZ IKAKVE boli.
Doktorica Filipčić je izuzetan liječnik i preporučujem je od srca! Također moram naglasiti da je i svo drugo osoblje s kojim smo dolazili u kontakt bilo izuzetno ljubazno i profesionalno.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Mirković

Samo riječi hvale za doktoricu! Jedan od najugodnijih pregleda na kojima sam bila! Preporučam ju svima! Stručna, ljubazna, objasni sve, pažljiva i uvijek dostupna. Vrlo dobar dijagnostičar. Nemam boljih riječi za opisati. Liječnica koju pamtite!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu