Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Doktorica Nekić pruža 10% popusta na pregled te potrebnu uslugu novom pacijentu koji se ovdje prijavi.
PRIJAVITE SE OVDJE!

Funkcionalna ljepota

  • Objavljen: 16. Travanj, 2018
2855_maxresdefault.jpg

 

Exilis™ Elite tvrtke BTL predstavlja najnoviju generaciju uređaja u svijetu medicinske estetike. Kao alternativa invazivnoj metodi liposukcije, Exilis™ Elite danas je najbrži i najsnažniji uređaj za neinvazivne estetske tretmane. Zadovoljstvo klijenata također proizlazi iz činjenice da se u 4 tretmana može izgubiti od 4 do 15 cm obujma.

 

 

Ukoliko želite tretman ovim tehnološki naprednim uređajem, posjetite Polikliniku “Dr. Blaženka Nekić” u samom centru Zagreba gdje ćete uz biomehaničku procjenu dobiti prijedlog kako najbolje početi terapiju i na koji način možete očekivati brze i dugotrajne rezultate.

Blaženka Nekić, dr.med. specijalist za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju je osnivač, vlasnik, ravnatelj i voditelj stručnog tima. Preko 20 godina privatne prakse uz neprestano dodatno usavršavanje dovodi do osobnog pristupa u dijagnostici i liječenje je temeljeno na modernim znanstvenim dostignućima.

 

Pitali smo dr. Blaženku Nekić nekoliko pitanja:

 

Zašto su neinvazivni tretmani postali jako popularni?

U potrazi za mladenačkim izgledom i težnji da uspore tragove vremena na licu i tijelu žene su oduvijek a danas sve češće i muškarci spremni prihvatiti različite savjete i i postupke kao što su invazivni i neinvazivne metode uljepšavanja. Medicinski invazivne metode uljepšavanja su u domeni kirurgije i imaju široko područje primjene u području ljepote. Razvoj znanosti i moderna tehnologija uvode različite medicinski neinvazivne postupke iz područja fizikalne medicine u svrhu liječenja i ulješavanja. Medicinski neinvazivni tretmani uljepšavanja su prihvatljiviji radi ugode. Nemaju nuspojava niti komplikacija, provode se bez anestezije i nije potrebno vrijeme oporavka nakon tretmana. Radi se o tretmanima sa sigurnim i mjerljivim dokazima učinkovitosti ukoliko se rade pod kontrolom liječnika.

 

Da li je samo estetika važna?

Ljudska ljepota je sklad tijela, psihe, duha i duše. Vremenom naše tijelo i naš izgled podložne su promjenama koje možemo usporiti i ublažiti. Važno je pamtiti da smo stari onoliko koliko su nam stari držanje tijela i način na koji se krećemo, a ne samo izgled kože i oblik lica i tijela. Moja struka kao specijaliste za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa višegodišnjim iskustvom u radu s pacijentima potakla me da ljepotu gledam kroz funkciju određenog tijela tijela i tijela u cjelini. Spoznala sam da nema ljepote bez dobrog zdravlja niti dobrog zdravlja bez dobre funkcije tijela u cjelini. Liječnica sam i u prvom redu gledam zdravlje pacijenta i u skladu s time namjera je u svakom postupku koji provodimo u Poliklinici dobiti kvalitetan i dugotrajniji rezultat kako po pitanju ljepote tako i po pitanju zdravlja. Naš cilj je dobiti dva učinka kod provođenja medicinski neinvazivnih tretmana uljepšavanja u prvom redu uz uljepšavanje spriječiti tegobe sa mišićno – koštanim sustavom kod osoba koje nemaju tegoba, a u drugom slučaju smanjiti bolove i poboljšati pokretljivost kod osoba koje imaju bolove u mišićima, tetivama, zglobovima i kralješnici. Brza rješenja su kratkotrajna , a naš cilj su dugotrajnija rješenja kojim će pacijent biti zadovoljan jer tijelo uspostavlja pravilnu funkciju koja dovodi do ravnoteže i sklada tijela i na taj način do lijepog izgleda.

 

Kako bi nazvali taj vaš pristup?

Ljepota i zdravlje su povezani stoga sam novi pristup nazvala funkcionalnom ljepotom sa holističkim pristupom. Tijelo je lijepo kada je zdravo a zdravo je kada su sve funkcije uravnotežene. Medicinski neinvazivni tretmani djeluju na izgled kože i oblik lica i tijela a dugotrajniji rezultati su kod osoba koje uz obavljene tretmane provode zdrav način života uz izbjegavanje loših životnih navika.

 

 

O autoru članka

  • Grad Zagreb /
  • Donji Grad /
  • Poliklinika - dr. Blaženka Nekić /
  • Dalmatinska 3
  • Telefon: 01/484-8080
  • e-pošta: poliklinika dot nekic at gmail dot com
  • komentara: 52,
  • ukupno ocjena: 116
4,9
Pogledajte sve objavljene članke