Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: gastroenterolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Ivo Carić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 8, ukupno ocjena: 40

5,00

Milorad Opačić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Nadia Komparić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Zvonimir Matas

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Grad Zadar

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Rosana Troskot-Perić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zvonimir Matas

Jako ljubazan, strpljiv, temeljit, stručan jednom riječju odličan doktor! Preporučujem ga svima, svaka pohvala vidi se ljubav prema poslu koji obavlja..

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zlatko Bulić

Jako zadovoljan pregledom, dijagnostikom i objasnjenjem. Preporuka.

Poruka administratora, 21. Travanj, 2018. u 12:10 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 90 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Dragan Jurčić

Zbog gastroeneroloških problema bila sam u dnevnoj bolnici KB Sveti duh kod dr. Jurčića. Kada sam došla nije me niti pogledao a kamoli pregledao. Nimalo ljubazan nimalo liječničke etike UŽAS od dr. Za vrijeme razgovora - nemogu napisati pregleda kada ga nije obavio cijelo vrijeme mu je mobitel zvonio na svaki poziv je odgovorio.. Zbog bolova koje i dalje imam potražila sam drugo mišljenje. Poruka dr. Jurčić niste na modnoj pisti, niste maneken obucite se u uniformi liječnika budite liječnik.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Silvija Čuković-Čavka

Nakon mnogo traženja stručne gastroenterološke pomoći konačno sam došao kod doktorice Čavke. Isprva ultra pristupačna i ljubazna sa velikim entuzijazmom krenula je u pokušaj pomoći meni. Da ne ispadnem sada neljubazan i kivan, u 2 godine natezanja i hvaljenja mene kako sam super i odlično izgledam, ništa drugo nisam uspio riješiti. Mislim da sam obavio eventualno jednu pretragu koja je bila nešto kao da bacite kamen u ocean i nadate se pogotku problema. Nekoliko puta sam doktoricu čekao pred uredom da mi pomogne jer sam bio jako loše. Konstantno pravdanje da je jako puno posla i da ništa ne stiže i da treba asistenta je već bila normalna komunikacija sa nama. Nakon što mi je napisala da trebamo obaviti ultrazvuk kontrastom koji jedino ona radi na KBC Rebro, konačno sam nakon 4 mjeseca došao na red da bi tek nakon čišćenja i bivanja na tašte saznao da uopće nije dogovorila pretragu i nakon susreta na hodniku ispred odjela gastroenterologije i pitanja da što ja tu radim bilo mi je apsolutno sve jasno. Niti najmanje ne sumnjam u dobre namjere doktorice Čavke ali njene organizacijske sposobnosti, pretpostavljam količina posla i eventualna dobronamjernost prema meni je bila užasno loša i neefikasna. Ne preporučam u ovoj fazi djelovanja.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jasminka Božiković

Jako ljubazna doktorica, mnogo mi se posvetila. Bojala sam se gastroskopije kao vraga, no nakon razgovora s njom u koji je trajao 15ak minuta o simptomima koje imam, jako me opustila i nekako sam stekla u nju potpuno povjerenje. Prestala sam se bojati! Gastroskopiju mi je uz pomoc sestre uradila jako brzo. Pregled nije ugodan, ali nije ni bolan. Podnijela sam ga skroz dobro jer sam vjerovala doktorici i sestri koje su me hrabrile za citavo vrijeme postupka! Jako sam zadovoljna i toplo preporučujem!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu