Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ginekolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Željko Blažinkov

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Slavonski Brod

komentara: 9, ukupno ocjena: 30

5,00

Marija Skelin-Čupić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Drniš

komentara: 6, ukupno ocjena: 30

5,00

Krešimir Barišić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Slavonski Brod

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00

Herman Haller

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00

Ivka Djaković

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 8, ukupno ocjena: 20

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ivica Vlatković

Javljam se kao suprug koji je pratio suprugu na svaki pregled kod doktora Vlatkoviča. Dr. Vlatkovič jednu trudnoću moje supruge vodio je dok je radio u bolnici u Zadru, bio je dežuran kada je puknuo vodenjak i porodio je curicu od 4.kg nakon deset sati rađanja. Drugu trudnoću vodio je kada je otišao u privatnu praksu. Nema razlike u pristupu, strućnosti i ljubaznosti. Jednako se profesionalno odnosio prema mojoj supruzi koja je imala obje rizićne trudnoće ( pogotovo zbog problema nekoliko spontanih pobaćaja) Pravovremeno nas je uputio u Zagreb kod prof. Šimunića koji je postavio diagnozu inzulinske rezistencije koja je bila i odgovorna za spontane pobaćaje.Propisana teapija je pokazala unčikovitost, nakon trudnoće dijete se normalno razvijalo a trudnoču je svaki mjesec detaljno pratio ultrazvukom i labalatorijski. Sve pohvale i prof. Šimuniču koji nas je srdaćno primio u Zagrebu a kod njega nas je također narućio dr. Vlatkovič.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vanja Fenzl

Od ove silne ljubaznosti o kojoj drugi pričaju ja nisam doživjela niti komadić. Bila je totalno osrednje pristojna, čak bih rekla hladna i ostavila dojam da posao obavlja jer mora, a ne jer želi ili voli. Na čekanje i osoblje nemam primjedbi, sve je bilo skroz ok.
Doktoricu bi ocijenila kao izuzetno lošeg dijagnostičara, smjestila mi je trudnoću na totalno krivo mjesto, odisala lošom prognozom i time me samo užasno uplašila. Naručila sam se na drugo mišljenje i uzv je pokazao da je trudnoća smještena doslovno školski, na mjestu gdje i treba. To je stvar koju joj jako zamjeram jer mislim da ona nije neko sa 6 mj radnog staža ili netko tko se tek uči, da si baš takvu početničku grešku dopusti. Ne odiše empatijom koju smatram da bi jedan ginekolog ipak trebao imati. Štura je u objašnjavanju, skroz nezainteresirana za pacijenta. U svakom slučaju, ne bih više nikada posjetila ovu doktoricu niti bih ju ikome preporučila.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Igor Srček

Izuzetno drag i pristupačan doktor, što je rijetkost među ginekolozima. Ne gleda na pacijentice kao brojke što mi se posebno svidjelo. Spreman je dati sve potrebne informacije i odgovoriti na sva pitanja i objasniti sve na laički način, a ne obasipati pukim blebetanjem bez ičeg korektnog. Sestra Nikolina je za desetku! Iako je uvijek u gužvi nikada nije živčana, neuljudna već upravo suprotno, jedna jako ljubazna i hvale vrijedna sestra. Ovaj dvojac može biti primjer svim ostalima!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Snježana Belak

pozdrav. znaci do sada nisam ocjenjivala nikoga ali ovaj put moram. doktorica je preporuka svima. svako pitanje koje vas muci ona ce rijesiti i naci odgovor. super zadovoljna

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivo Visković

Kapa dolje za ljubaznost,preglede,razgovor s pacijentom i objašnjavanje situacije.Pomogao mi je puno,puno u svakom mom problemu.Nikada neću prežaliti što mi je sada predaleko i morala sam promjeniti ginekologa.Najbolji doktor!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu