Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Gorazd Poje (otorinolaringolog)

Grad Zagreb / Maksimir / KBC Zagreb - Rebro Adresa: Kišpatićeva 12 Radno vrijeme: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite radno vrijeme Vaše ordinacije. Telefon: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite telefon Vaše ordinacije. Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
  • Razina pomoći: 3,75 (4)
  • Ljubaznost: 2,67 (3)
  • Vrijeme čekanja: 1,5 (2)
  • Osoblje: 4,33 (3)
  • Zakonitost i etičnost: 66,67% (3)
3,18
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Gorazd Poje

Izvrstan liječnik s vrhunskim pristupom pacijentu - potpuno posvećen ozdravljenju, brizan. A oduševljava i njegova radost kad vidi rezultate svoga rada. Vrhunski operater!

Komentirani doktor: Gorazd Poje

Doktor Poje je mladi i vrlo stručni "otorinac", iznimno uglađen i ljubazan gospodin kojeg krase sve vrline kakve bi trebao svaki liječnik imati. Dakle od pristupa, komunikacije, ljubaznosti a o stručnosti da se i negovori. Nije mi samo jasno da klinika u kojoj ordinira neprepoznaje takvog vrsnog stručnjaka koji se često poziva, pa i u slobodne dane kao što je bio moj slučaj, da napravi pregled i izvrši veoma komplicirane zahvate.
Neznam koji je način odabira pročelnika , šefova klinika ali kada bih bila upitana za savjet pri odabiru odmah bih predložila dr. Poju jer kažem takve ljude , liječnike je jako teško upoznati u našoj cijeloj državi. Zahvaljujem još jednom od srca na pomoći divnom i stručnom profesionalcu, dr. Gorazdu Poi. Gordana Maksimović Marunčić

Komentirani doktor: Gorazd Poje

Ne mogu reci baš nešto pozitivno za njega, operirao me nakon čega mi nije bilo ništa bolje, drugi doktori su rekli da je to što je napravio strašno a on se pravio da je sve u redu.Ne znam , kažu da je stručnjak u svom poslu, ja svojim primjerom to ne mogu potvrditi.

Komentirani doktor: Gorazd Poje

neljubazan,hladan,nesusretljiv... iz iskustva tvrdim da ima boljih otorinaca na rebru

Komentirani doktor: Gorazd Poje

Dosta neljubazan ali vrhunski stručan doktor.
Ovo drugo mi je najbitnije.

Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 8 - 6?

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com