Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 16, ukupno ocjena: 45

5,00

Janko Naka

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 10, ukupno ocjena: 30

5,00

Davor Brajdić

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 11, ukupno ocjena: 20

5,00

Vladimir-Zvonimir Pelegrin

Specijalizacija: vaskularni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 11, ukupno ocjena: 19

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 16, ukupno ocjena: 19

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Krešimir Martić

Dr. Martića bih ocijenila kao iznimno lošeg doktora koji je prava slika našeg lošeg zdravstvenog sutava. Na pregled se čeka satima dok on obavlja operacije (?) za vrijeme kad bi trebao biti u ambulanti. Kad se napokon pojavi, pregled obavlja šturo, ne slušajući pacijenta, istovremeno telefonirajući. Pacijenata ne sluša, priča 's visoka', kolege doktore koji obavljaju privatnu praksu naziva 'šarlatanima'. Nema ljudski pristup pacijentu, ne radi u interesu pacijenata već u vlastitom interesu. Ukratko: loš doktor kojeg ne bih preporučila nikome.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Krešimir Martić

Dr. Martića bih ocijenila kao iznimno lošeg doktora koji je prava slika našeg lošeg zdravstvenog sutava. Na pregled se čeka satima dok on obavlja operacije (?) za vrijeme kad bi trebao biti u ambulanti. Kad se napokon pojavi, pregled obavlja šturo, ne slušajući pacijenta, istovremeno telefonirajući. Pacijenata ne sluša, priča 's visoka', kolege doktore koji obavljaju privatnu praksu naziva 'šarlatanima'. Nema ljudski pristup pacijentu, ne radi u interesu pacijenata već u vlastitom interesu. Kratko: loš doktor kojeg nebi preporučila nikome.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Andrea Plavec-Živko

bevi :

Doktorica Plavec spada u onu vrstu doktora kojima je dobrobit pacijenta na prvom mjestu. Vrlo je strastvena I savjesna u obavljanju svoga posla. Možda svojim odlučnim nastupom ponekad nekoj nešto malo "nježnijoj" osobi nije po volji, ali meni je puno bitnije da znam da sam u dobrim I brižnim rukama, nego da mi netko tepa. Od tepanja nemam koristi.
Inače, odgovorno tvrdim da je od svih mojih ginekologa, a bilo je I muških I ženskih, apsolutno najnježnija I najobazrivija doktorica ginekologije.
Ako želite dobrog doktora, koji će u prvom redu brinuti o vašem zdravstvenom stanju, ne laskati vam ili maziti vas, onda ste kod ove doktorice sigurno na pravom mjestu.

Potpisujem SVAKU rijec

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Andrea Plavec-Živko

Ja sam kod doktorice Plavec od ove godine i jako sam zadovoljna. Doktorica je jednostavno takva po karakteru...kome se ne svidja moze slobodno mijenjati ginekologa. Meni ne treba doktor koji ce me gladiti, maziti i tepati mi, treba bi netko tko ce me uvijek upozoriti i uputiti na bitne stvari, a doktorica Plavec je upravo to. UVIJEK mi je pomogla u vezi svih stvari, dala mi savjet, kad mi je bilo najteze na pocetku trudnoce mi je pomogla i posvetila vise vremena nego doktorica kod koje sam privatno isla. Uvijek ugura i nenarucene pacijentice kad god moze.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Marko Ajduk

Profesionalan, ljubazan, uvijek spreman na razgovor... Ukratko, izvrstan.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu