Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 15, ukupno ocjena: 40

5,00

Siniša Varga

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 10, ukupno ocjena: 30

5,00

Janko Naka

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 9, ukupno ocjena: 25

5,00

Davor Brajdić

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 11, ukupno ocjena: 20

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 16, ukupno ocjena: 19

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Franjo Rudman

Želio bih podijeliti da prije nekoliko godina imao sam ozljedu ruke koju na Rebru nisu željeli niti pogledati. Otišao sam u Dubravu u Novu bolnicu gdje me je primio dr. Rudman, obradio ozljedu, primio u bolnicu, i poslije toga kontrolirao nekoliko puta. Mogu reći da mi je spasio ruku!
Nakon toga sam zbog drugih zdravstvenih problema bio kod njega, jednom me je operirao.
Moram reći da je dr. Rudman pristupačan, profesionalan u susretljiv.
Najbolji doktor kojeg sam upoznao!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Boris Starčević

Samo riječi hvale imam za doktora!!!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Borut Dobričić

Nimalo zadovoljan pruženom uslugom. Veoma neljubazan, pun sebe i nesiguran u svoj rad. Zavrsio na kraju sa infekcijom i kod drugog kirurga okoncao operaciju uspjesno. Ukoliko mu se ne zahvali prigodnim poklonom ocito nista ni od uspjesnog lijecenja. Ima puno kompetentnijih u KB Dubrava od njega.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Darko Chudy

Teško je pronaći prave riječi koje bi opisale dr. Darka Chudyja – njegovu stručnost, profesionalnost, čovječnost, ljubav prema svom poslu i brigu za pacijente. Kod dr. Chudyja sam u listopadu 2016. operirala tumor na mozgu. Od samog početka, dakle, od postavljanja točne i precizne dijagnoze, preko razgovora prije operacije u kojima je nastojao pojasniti sve što me zanimalo i odgovoriti mi na svako pitanje, pa do hospitalizacije, operacije i postoperativnog oporavka, za što ne samo da pohvaljujem doktora, već i cijeli Odjel neurokirurgije KB Dubrava, a pritom moram naglasiti da se radi o ljudima koji se izuzetno trude obavljati svoj posao savjesno i korektno te biti podrška svakom pacijentu, pa sve do odnosa s obitelji pacijenta, dr. Chudy je pokazao što znači biti liječnik u pravom smislu te riječi. Dr. Chudyju pacijent može dati svoje apsolutno povjerenje, on je osoba koja svoje zvanje obavlja savjesno i koja je svoj život stavila u službu humanosti, a svojim radom postavlja standard kojem bi svi liječnici trebali težiti.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Krešimir Martić

Doktor Martić je jedana od najgorih stvari koja mi se dogodila u životu. Plastični kirurg koji me unakazio. Doktor koji nije pročitao nalaz dermatologa, nije poslušao moju molbu da mi običnu seboroičnu keratozu odstrani na meni prihvatljiviji način, a to bi bilo struganje. Odbijao je bilo kakvu metodu ostranjivanja seboroične keratoze osim rezanja, jer se kako je rekao boji tužbe. Uspio me uvjeriti da je rezanje najbolje rješenje, napravio mi duplo veći oziljak nego je rekao da ce biti, da bi mi kad sam dosla vaditi konce, nakon što je pročitao nalaz PHD analize rekao 'Mogli smo to i postrugat, ali nismo bili sigurni'. I TAD me tražio da vidi nalaz od dermatologa u kojem je jasno pisalo da se radi o seboroičnoj keratozi. Plakala sam i dalje plaćem. A on mirno spava jer je njegova karijera sigurna.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu