Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: abdominalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 18, ukupno ocjena: 60

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 9, ukupno ocjena: 24

5,00

Toni Kolak

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 2, ukupno ocjena: 15

5,00

Daniel Unić

Specijalizacija: kardiokirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Dubravka Brekalo Tomić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Dragica Soldo-Jureša

Prvo bih napomenuo kako je ocjena po pitanju čekanja takva jer se radi o dijabetesu, jako puno pacijenata i predanom radu liječnika koji nas nesmatra komadima mesa na traci već ljudima i zivim bićima koje očigledno cijeni kao i ljudski zivot i zdravlje.

Što napisati, razmisljam, gledam i nevjerujem kako ova divna i profesionalna liječnica jos nema nikakav komentar, a zavrijeđuje ga jako.
Prim.dr.Dragica Soldo Jureša odnosi se prema pacijentima kao majka, sestra, kcer i daje sve od sebe, trudi se i ima strpljenja, gleda u nalaze, cita, proucava, pise, razmislja, smije se, razgovara i samim svojim glasom te sigurnošću u samu sebe daje poticaj pacijentima.
To je liječnica koju mogu nazvati ako je potrebito i koja me svojim znanjem, zalaganjem, trudom, učenjem, usavršavanjem dovela na pravi, onaj zdravi put, koja me umirila i dala mi volju za život, koja mi je ustvari spasila taj moj zivot i sada skačem od veselja, blistam, nisam nervozan, vidim jer sećeri su od 5-6, a ne vise 23, 24, 25, 28...
Gospođo primarijus zahvaljujem Vam na svemu, zahvaljujem Vam što ste mi pokazali i naučili me kako se s dijabetesom moze zivjeti i što ste mi spasili život.

Nadalje bi se osvrnuo na sestre bolnice Vuk Vrhovec, 4kat, hvala dragim i lijepim sestrama koje imaju toliko volje ponavljati u nedogled, objasnjavati, smijati se snama pacijentima, vuci nas za ruku i kada zaspete u čekaonici čekajući probuditi nas i pitati dali smo dobro.
Drage i lijepe dame, medicinske sestre hvala Vam sto ste mi dali ogroman pooticaj i što Vam nije bilo teško odgovarati na hrpe mojih pitanja, sto ste me vodili skoro pa za ruku od vrata do vrata i uputili me u sve što je potrebito kako mi bolest nebi napredovala već kako bi zivio svoj zivot kao da nisam bolestan.
Drage sestre i gospođo primarijus HVALA vam od srca za sve....

Marko Leventić

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mislav Čimić

Naše dosadašnje iskustvo u radu s dr. Čimićem je isključivo pozitivno. Vrlo je ljubazan u ophođenju prema pacijentima i rado odgovara na pitanja. Nema medicinsku sestru, ali tehničar koji obavlja skeniranje je također ljubazan. Jedina zamjerka je vrijeme čekanja. Iskrena preporuka svakome tko treba stručnjaka s tog područja.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ante Dumančić

Moram pohvaliti cijelu ordinaciju zbog izrazite profesionalnosti. Ukoliko u ordinaciju dođe vaš loš nalaz sestra odmah zove i hitno vas naručuje doktoru. Uz pomoć dr.riješila sam manje gin.probleme i uredno odradila trudnoću. Voli konkretna pitanja i na sve će vam dati odgovor. Smatram ga izuzetno stručnim i odgovornim. Poslušala sam sve savjete i moram priznati da nisam požalila. Dvoje privatnika mi je reklo da ću moć ostat trudna isključivo uz hormone i kad mi kažu, dok je dr. Dumančić rekao da ne vidi neki veliki problem i da bi se u periodu od par mj., kad se za to odlučim, trudnoća trebala dogoditi. Doktor zna svoj posao, kaže sve kako je, ne uljepšava nešto samo da bi vam bio simpatičniji nego vas liječi i brine o vašem zdravlju. Za vrijeme trudnoće nije bilo nepotrebnog prepisivanja lijekova.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Zajc

Danas bila u KBC Dubrava .primio me doktor Zajc za kirursko vađenje zuba.inace imam velik strah od zubara.ovo danas je bilo pozitivno iznenađenje,odličan doktor,ljubazan,nasmijan.sve je lijepo objasnio,riješio bez boli.svaka čast doktore.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Đurđa Španović

Doktorica šakom i kapom ordinira antibiotike bez kontrole krvne slike, uvijek kaže "za svaki slučaj i jer joj je žao da djecu pikaju". Mislim da joj je prioritet čuvati sebe od odgovornosti a ne napraviti najbolje za dijete.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu