Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: abdominalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 20, ukupno ocjena: 70

5,00

Marko Tarle

Specijalizacija: maksilofacijalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 8, ukupno ocjena: 40

5,00

Toni Kolak

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 3, ukupno ocjena: 20

5,00

Dubravka Brekalo-Tomić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00

Kristijan Ćupurdija

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Đurđa Španović

Dana 17.6. u 15.10 dovela sam djete na pregled kod dotične doktorice koja mijenja našu pedijatricu. U 15.55 odlučila je da joj počinje pauza koja joj inače traje od 16 do 16.30. Oko 16.55 kad jos nije zapocela sa radom odlucila sam pokucati na vrata da ju pitam misli li primiti djecu (u čekaonici se nakupilo vec poveći broj djece) primila je je djete i sa gađenjem mu primila majcu i prokomentirala da je znojan (vani je +30). Ona naravno ne zna kakav je to osip na mom djetetu i komentira da ne želi da djete ista prima jer ne zna dal je zarazan. Uglavnom nakon 2 sata čekanja ona ne zna sta je djetetu i preporučuje da djete dovedem u srijedu kad se naša pedica vrati sa godišnjeg.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Aleksandar Milenović

Ma ima on i neke pozitivne stvari u sebi, ali tip je šminker i pomalo ima frajerski nastup prema pacijentu. To je njegov stil, kojeg i on je svjestan. No vrhunski kirurg šuti i radi svoj posao, ovaj više izgleda kao playboy, .........meni je bio pristojan, no daleko je on miljama od vrhunskog kirurga koji preuzima odgovornost i kad stvari ne izgledaju dobro i to bez neumjesnih šala....za neku lokalnu bolnicu u vukojebini, bio bi dobar kirurg, ali za Vinogradsku, .....čisti Playboy.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Anđelko Vidović

Dr. Vidović mi je izuzetno drag liječnik, koji uvijek nastoji posvetiti dovoljno vremena pacijentu.
Vrlo sam zadovoljan i sretan što me upravo on vodio tijekom hospitalizacije na Zavodu za afektivne poremećaje. Također, izraženo je empatičan i ima razumijevanja za pacijentova stanja. Pacijentu posvećuje dovoljno vremena.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Đurđa Španović

Dakle, nakon četvero djece koji su bili pacijenti spomenute doktorice veliko razočaranje. Moram spomenuti da moja djeca nisu bila boležljiva pa smo uglavnom išli na cijepljenja ili se radilo o sitnim virozama ( na njihovu sreću). Kada je bilo potrebno postaviti dijagnozu o upali vlasišta šalje nas dermatologu. To je još u redu. Možda bi i ona trebala to prepoznati , ali dobro...Dobivamo termin koji nam je predug i idemo ipak privatno.
Ondje dobijemo terapiju i sve potrebno, da bismo od dr. Španović tražili ispričnicu za školu i ona nam, zamislite NE ŽELI dati, jer kao neće lagati za nas???
Ne pita kako je djetetu, je li bolest izliječena nego kaže da ona nema ništa s tim!
Strašna ne briga , katastrofa.
Dobro da niste bolesni, jer ako imate zaista problem i treba ga prepoznati i liječiti, liječite li dijete kod spomenute liječnice- budite oprezni.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Zlatko Reljica-Kostić

U životu sam prošla svašta, ali 11. lipnja 2019. će mi ostati kao jedan veliki ožiljak koji mi je dotični liječnik napravio svojim jezikom, točnije neka zna čitava Hrvatska kako mi je doslovno rekao, sada oprostite na izrazu (,,Boli mene kurac što vaš suprug ima 140 kg i ne može obaviti magnetnu rezonanciju.". Ne želim mu ništa loše jer onaj gore sve čuje i vidi.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu