Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: abdominalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 18, ukupno ocjena: 60

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 9, ukupno ocjena: 24

5,00

Dubravka Brekalo-Tomić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00

Toni Kolak

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 2, ukupno ocjena: 15

5,00

Daniel Unić

Specijalizacija: kardiokirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Andrea Plavec-Živko

Žena je bila apsolutno odvratna. Htjela sam samo pitati kako se mogu upisati kod nje jer nikad prije nisam bila kod ginekologa i prvo(i jedino) što je napravila je derala se na mene "Zašto kucate to je nepristojno" I još puno bezobraznih stvari. Let's get one thing straight - ako su vrata poluotvorena i pacijentica je upravo izišla, logika nalaže da je uredu pokucati kako bih provjerila je li slobodno ući. Što NIJE uredu je deranje na pacijente i vrijeđanje. To što je žena doktorica ne znači da je automatski bolja od ostalih, toliko odvratnu interakciju nisam doživjela već jako dugo.

Side note - sestra u ordinaciji do (Mislim da se doktorica zove Marija Tomić) je bila vrlo ljubazna i uslužna premda, čini mi se, nije bilo mjesta na listi za tu drugu doktoricu.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomo Lucijanić

Stručan, detaljan, uljudan, s puno razumijevanja i strpljenja sve objasni pacijentu, za svaku pohvalu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Berislav Perić

Vrhunski doktor, sposoban i siguran u sebe.. Tokom zahvata opusta pacijenta gdje cak i rizicno vadjenje umnjaka prolazi u opustenoj atmosferi! Same pohvale!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vesna Perić-Matošević

I sa doktoricom i njnom sestrom je svako iskustvo jednako i loše i neugodno, ali što je najžalosnije izuzetno nemarno prema pacijentima koja se eto dječica. Prvo treba 100 godina da ih se uopće dobije na telefon, ne žele praktički nikad napisati upiutnicu (pa čak niti za najobičniju, najosnovniju pretragu krvi), a kamoli neki recept...svaki put dijete privatno vodim jer od njih nimalo koristi. Sve simptome rješavaju s komentarom "sigurno je prehrana u pitanju" i čajem od kamilici...ne slušaju što im roditelji govore, jer kako bi mi išta znali, samo smo uz svoju djecu 24 sata na dan....no najviše me muči činjenica da su to najnemarnije doktorica i sestra ikad...što dalje od njih...i najgori doktor je bolji od njih!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tatjana Tafra-Kodrnja

Kod doktorice sam došao na jednostavni pregled jer sam počeo imati problema s vidom. Pregled je bio površan i brzinski. Kad se u sekundi nisam mogao odlučiti s kojim probnim stakom bolje vidim (a doktorica ih je mijenjala velikom brzinom) onda je postala nervozna. Nakon možda 5-6 minuta bezinskog mijenjanja stakala rekla je da mi dioptriju ne može točno odrediti "jer sam nemiran", te prešla na temeljitiji dio svojeg pregleda. Prvo mi je dala posjetnicu optičke trgovine s kojom vjerojatno ima neki dogovor uz napomenu kako oni imaju najbolje optotehničare. (Da sam htio pregled optotehničara otišao bi u bilo koju optiku jer sve nude besplatne preglede!) Potom je počela reklamirati neke kapi za oči i umjetne suze, osjećao sam se kao da sam s trgovačkim predstavnikom. Na koncu mi je dala preporuku za dvoje naočale s manjim dioptrijama. Uglavnom, po izlasku iz ordinacije bacio sam sve promotivne materijale koje mi je dala i ubrzo se naručio na privatni oftalmološki pregled. (Gdje mi je dioptrija jednostavno utvrđena, dobio sam jedne naočale uz dioptriju koja nije ista kao ona koju mi je preporučila dr. Tafra-Kodrnja. Nakon nekoliko tjedana nošenja naočala rekao bi da mi je ova diotrija pogođena.) Žao mi je da ovakvi liječnici doprinose nepovjerenju u sustav javnog zdravstva i očito godinama lagodno žive "u zavjetrini" financirani iz javnog proračuna. A nama svima je zbog takvih liječnika postalo lakše otići na privatni pregled nego se boriti s vjetrenjačama.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu