Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 13, ukupno ocjena: 30

5,00

Siniša Varga

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 10, ukupno ocjena: 30

5,00

Janko Naka

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 9, ukupno ocjena: 25

5,00

Branko Bilić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 7, ukupno ocjena: 20

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 16, ukupno ocjena: 19

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Andrea Plavec-Živko

Dakle, o Andrei Plavec-Živko ne mogu na žalost reći baš ništa pozitivno. Ne samo da ne mari za zdravlje pacijentica, nego je prema pacijenticama otvoreno neugodna. Kao prvo, nedostupna je - jako se dugo čeka. Voli da ju pacijentice načekavaju satima, ili termin mjesecima. Zatim, želi raditi isključivo s naručenim pacijenticama. Bez obzira koliko vam je hitno ili bitno, da li vam trebaju samo kratke konzultacije, samo uputnica, lijek, ili nešto slično, ona želi da se naručite i čekate termin mjesecima. Na nenaručene je izrazito bijesna i takve strogo kažnjava čekanjem satima, prima ih na kraju radnog vremena (nije da ima gužvu, nego jednostavno takav tretman imaju nenaručene), a kad ih primi, onda je bijesna i dere se. Ako, dakle, ipak dolazite nanaručeni, što vam ne bih preporučila, najbolje je da dođete prije pauze. Ubrzo nakon pauze stavljaju ceduljicu da taj dan više ne primaju iskaznice. Makar na vratima piše da primaju iskaznice do 12 odnosno do 18 h, zapravo je to vrijeme kraće - barem je tako bilo svaki put kad sam se ja tamo zatekla u to vrijeme. Jednom sam došla popodne s nalazima, nenaručena. Trebao mi je doktor odmah radi liječenja, nisam imala vremena da se naručujem i čekam termin mjesecima. Primila me je malo prije 19.30. Tri minute je bila podnošljiva, a onda je podivljala što sam još bila tamo jer sam imala nešto za pitati, počela je urlati da odem, urlikala je kako mi je učinila ogromnu uslugu što me je uopće primila nenaručenu, a ja ju zadržavam da na vrijeme ode doma. Nisam mogla znati da ne želi da joj pacijentice dolaze nenaručene jer joj to nije pisalo na vratima. A na vratima joj to nije pisalo jer, naravno, ne smije tako raditi - ipak ne smije ostaviti žene bez zdravstvene zaštite mjesecima, ali je zato prema nenaručenima tako otvoreno agresivna da to same shvate i prestanu dolaziti. Jednom sam došla naručena na početku radnog vremena - tada nije bila toliko neugodna. Međutim, kasnila je na posao pa me je požurivala da odem jer je munjevito odrađivala pacijentice kako bi nadoknadila vrijeme zbog kašnjenja. Dakle, svjedočila sam tome da na početku radnog dana kasni na posao, ali na kraju odlazi s posla ravno u 19.30, kad završava rad s pacijenticama. Ne u 20.30, kad joj završava radno vrijeme, nego u 19.30, kad završava rad s pacijenticama.

Kod nje nisam uspjela ništa obaviti. Trebala sam obaviti pregled, međutim, ona je to odbila uz objašnjenje da nije potrebno (kad je ostatak struke smatrao da je potrebno). Ako trebate napraviti ultrazvuk određenog dana u ciklusu, ili u određenom razdoblju ciklusa, kod nje si to nećete moći obaviti. Možete obaviti uzv kad ona ima slobodan termin, a ako vam to ne pada na traženi dan, to je vaš problem. Kod nje ne možete dobiti ni informacije ako vas nešto zanima. Odbija razgovarati. Jednom sam joj došla na razgovor, a ona je otvoreno pokazivala koliko je ljuta što sam došla, na moje pitanje je frktala i puhala, iskrivila je lice u gnjevnu grimasu, i odgovorila mi derući se. Kod drugog pitanja još se jače derala tako da sam od trećeg pitanja odustala i otišla. Jednom kad sam joj donijela nalaz od jedne pretrage, rekla je da to nije nalaz te pretrage kako je na papiru pisalo crno na bijelom, nego od jedne druge (???). Vrlo začuđena ovom bizarnom izjavom, krenula sam joj objašnjavati da je sigurno onako kako je bilo navedeno na papiru, jer se pretraga ipak na meni obavljala, pa sam bila sigurna da je onako kako piše na nalazu, međutim, nakon par riječi me je vrlo grubo prekinula - počela se derati na mene da nikako ne može biti onako kako piše na nalazu nego onako kako ona kaže.
Sve u svemu, nikad mi nije posvetila vrijeme. Svaki put je me ekspresno otjerala iz ordinacije, manje ili više grubo. I niti jednom se nije ponašala normalno. Nikad još nisam srela tako agresivnog i nekooperativnog zdravstvenog djelatnika. Tako da želim upozoriti žene da se klone ove ‘doktorice’ - ona nije vrijedna ni vašeg zdravlja, ni vremena, ni novaca.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Matilda Tandara

Matilda Tandara je arogantna,bahata i neljubazna. Tužno da se netko ovako ponaša.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Leonardo Patrlj

O predstojniku Klinike za abdominalnu kirurgiju KBC Dubrava, prof.dr.sc. Leonardu Patrlju

Danas počesto slušamo kako u ovom užurbanom vremenu liječnici i bolničko osoblje zaboravljaju svoj humani poziv. Pacijenti su, u strahu i neznanju, prepušteni sami sebi. Ponekad, liječnici nemaju vremena razgovarati s pacijentima. Posebno teško je biti liječnik u ovakvom užurbanom ozračju koje nije zaobišlo ni zdravstvo.

Biti gluhoslijepa osoba nije nimalo lako, no još je teže biti gluhoslijepi pacijent. Gluhosljepoća, dvostruko istovremeno oštećenje vida i sluha, uvijek ograničava osobu na više načina, no u bolnici to naročito dolazi do izražaja jer nema pristupa informacijama i komunikaciji, često smo usamljeni i izolirani u svojoj bolesti.

Ipak, još uvijek postoje liječnici i sestre kojima je humanost prije svega. Upravo me to potaklo da uputim jednostavne i tople riječi o kirurgu Leonardu Patrlju osobno, ali i cijelom timu, posebno glavnoj sestri Ireni (i drugim sestrama na odjelu). Želim iskazati VELIKU ZAHVALNOST!

ZAHVALJUJEM na profesionalnom i stručnom pristupu, primili su me u najkraćem roku te uspješno, sa svojim timom, operirali i učinili da gotovo nimalo ne osjetim posljedice svoje bolesti. Uspješna operacija vodila je do uspješnog oporavka te sam drugi dan već otpuštena na kućnu njegu.

Posebna ZAHVALA i za ljudsku toplinu koju sam osjetila tijekom boravka na odjelu. Njegove sestre uvijek su pronalazile strpljenja i načina da komuniciraju sa mnom, da mi prenose sve informacije ali i odgovore na sva moja pitanja. Nisam se osjećala sama ni izolirana jer one su uvijek bile kraj mene.

A najveća ZAHVALNOST njegovom razumijevanju mojih potreba te podršci u komunikaciji u omogućavanju imati prevoditelja i svoju doktoricu kraj sebe kad god mi je zatrebalo.

U takvom humanom ozračju prestaneš biti samo pacijent, već imaš i ime i osobnost koja se poštuje. Mjesec dana nakon operacije nastavila sam sa svojim aktivnostima, slijedim svoje snove. Svaki dan zahvaljujem što još uvijek ima liječnika poput Leonarda Patrlja.

Još jednom VELIKA ZAHVALNOST njemu, LIJEČNIKU SA ZNANJEM I SRCEM!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Vladimir Kovač

Danas nakon vise od dvadeset godina od operacije trostruke skolioze preko 60 stupnjeva, mogu samo pohvaliti doktora Kovaca jer me kraljeznica nije nikada zaboljela, normalno sam rodila i evo drugo dijete je na putu. Dosada bila na dvije kontrole i doktor je uvijek ljubazan i pristupacan.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Predrag Knežević

Zahvaljujući dr Kneževiću i sestrama na odjelu, najstresniji događaj u životu nam je postao podnošljiv. Tako lijepo sve objasni da ga na kraju nemaš šta pitati.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu