Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak

Prikaži:
Bolje rangirani

Prim. Gordana Štajminger

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 15, ukupno ocjena: 35

5,00

Sandra Marinović-Kulišić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 5, ukupno ocjena: 25

5,00

Aleksander Ernst

Specijalizacija: kardiolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 8, ukupno ocjena: 19

5,00

Marija Santini

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Rifet Herić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 9, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Josip Juras

Uz iznimnu stručnost, doktor Juras je požrtvovan, pažljiv, pristojan i brižan prema svima. Nažalost, jedan od rijetkih koji je svoju dužnost liječenja i brige za pacijenta shvatio u punom smislu te riječi. Uz to što je najbolji doktor na svijetu, prije svega je čovjek, uvijek nasmijan i opušten, opravdano ulijeva sigurnost i povjerenje u najbolji mogući ishod. Uz njega je trudnoća i porod jedno predivno iskustvo kakvo bi svima i trebalo biti. Doživotno smo zahvalni njemu i cijeloj njegovoj ekipi u rađaonici na svemu što su učinili za nas!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Josip Juras

Imam samo riječi hvale za ginekologa Jurasa. Stručan, dobroćudan, iskreno mu je stalo do njegovih pacijenata. Vodio je kraj moje trudnoće te porod i hvala mu od srca na svemu. Uz njegovu pomoć i vodstvo je sve bilo puno lakše. Osim što je izniman liječnik, po mom mišljenju, on je i iznimno dobra, zanimljiva i humoristična osoba. Čast mi je poznavati liječnika poput njega.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Karmela Husar

Odlična Doktorica

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Bojanić

Svakome treba doktor kao što je doktor Bojanić, samo riječi hvale za pristup, profesionalizam i jednostavnost

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Karlo Tomičić

Naaajbolji doktor na svijetu! Sve pohvale za ljubaznost, pristupačnost, objašnjenja i brizi za pacijente! Kao mlada djevojka, morala sam na laparoskopiju jajnika koju je obavio doktor Tomičić. Veoma sam se bojala, ali je doktor Tomičić razgovorom otklonio sav taj strah i operacija je uspješno prošla. Odličan je! Prvenstveno je čovjek koji ima srce i dušu, a zatim doktor! Svaki me dan došao pogledati na odjel i prije otpuštanja kući, dao upute i objašnjenja za oporavak. Što se tiče operacije, kontrolnih pregleda i svih upita za vlastito zdravlje, doktoru Tomičiću svaka čast! SVE POHVALE I PREPORUKE!

Veoma sam se razočarala medicinskim sestrama. Kad sam stigla u bolnicu, ležala sam na prljavom krevetu prošle pacijentice koju su otpustili. Nisu marile za to. Nakon operacije, povraćala sam anesteziju i bilo mi je veoma loše, a medicinskim sestrama je bilo veoma teško doći do mene, dati mi nešto protiv bolova, presvući me i počistiti s obzirom da sam povraćala, a isto tako odvesti do wc-a. Naravno, sama nisam mogla jer je prošlo tek par sati od operacije. Isto tako je bilo i slijedeći dan i sve do kraja dok nisam bila puštena kući. Kad sam došla na vađenje konaca koje je vadila druga doktorica jer je doktor Tomičić bio na operaciji, užasno me boljelo i jedna je starija medicinska sestra rekla kako sam za psihijatriju, a nije primijetila da ju čujem što govori. Bile su užasno nervozne, teško im je bilo raditi svoj posao, a kad su bile u blizini svih doktora (naročito vizite), sve su se držale fine i drage, a zapravo su neprofesionalne i veoma bezobrazne. Moram napomenuti da je to sve bilo na odjelu : ZAVOD ZA HUMANU REPRODUKCIJU.

Doktoru Tomičiću još jednom sve pohvale i preporuke, a medicinskom osoblju zamjeram puno toga...

Eto, moje iskustvo..

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu