Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak

Prikaži:
Bolje rangirani

Prim. Gordana Štajminger

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 15, ukupno ocjena: 35

5,00

Sandra Marinović-Kulišić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 5, ukupno ocjena: 25

5,00

Rifet Herić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 9, ukupno ocjena: 15

5,00

Marija Santini

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Mirna Tomašković

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Slavko Orešković

Grozna osoba i doktor. Na silu mi je išao gurati špahtlu nekakvu u vaginu koja je bila skroz zatorena, vrištala sam od bolova, nije koristio ni najmanje lubrikanta i skoro me htio operirati tj "otvorit to" kak je on rekao odmah na živo. Pobjegla sam sa stola i više se nikad nisam vratila tom dnu od čovjeka. Ne znam samo kako je on postao ravnatelj petrove bolnice u jednom trenutku jer to samo mama može voljeti.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mihajlo Strelec

Meni je dr. Strelec predstavljen kao najveći stručnjak u cijeloj Petrovoj bolnici. Operaciju je predstavio kao najmanji mogući zahvat i da će to biti "piece of cake" za njega.Prvo je operacija trebala biti u srijedu, a na kraju je bila u petak. Sada o samoj operaciji, dosta traumatično kada vas golu dovedu u ledenu salu sa još tri druge žene, sve kao ovce na traci, a doktori su unutra puštaju muziku i plešu, dok je vama knedla u grlu što od srama, straha itd.. Probudili su me 30 ili 40 minuta nakon što su me stavili pod anesteziju, da mi priopće da nisu ništa mogli napraviti. Idiot mi je probušio mjehur sa kamerom, zašio ga, KRIVO umetnuo kateter koji sam morala nositi zbog moguće upale mjehura pa da se brzo prazni - i ironije li, zbog krivo umetnutog katetera držala sam urin 14h nakon operacije. Dok nisam počela vrištati da će mi trbuh eksplodirati, oni mi nisu izvadili kateter. Nakon što sam se pomokrila, doktori iz noćne su mi krenuli na silu gurati novi kateter nekoliko veličina veći od onog koji Strelec nije dobro umetnuo. To je bilo u petak navečer, zbog neuspješnog umetanja katetera, cijeli sam vikend morala ići mokriti svakih sat vremena i jedva ustajala iz kreveta zbog šavova, sve me je peklo, nisam dobila ni antibiotik premda su mi napomenuli da forsiraju da imam taj kateter tamo zbog toga da ne dobijem upalu. Tek kasnije kada sam došla doma, shvatila sam da je Strelec zarezao moji klitoris blizu uretre kako bi gurnuo taj prokleti kateter. Evo prošle dvije godine, i morala sam naći novog kirurga koji je moje probleme rješio u potpunosti bezbolno, stručno, a sama operacija nije bila ni upola opširna kako je Strelec predviđao daljnji tijek moga liječenja. I znate što, nakon vađenja konaca, oboje smo znali da je pogriješio jer kada sam izlazila iz ambulante me je gledao kao psića kojeg šalje na klanje. Sretno onima koji završe pod njegovim nožem.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dinka Pavičić-Baldani

Ova doktorica je sva divna i krasna, ali i toliko beskorisna. Možda je stručnjak za neke rutinske stvari, ali meni je obećala brda i doline, a nije mi ni najmanje pomogla sa mojom dijagnozom, kada god sam je hitno trebala jer bih imala jake posljedice estrogena na koji me stavila, čekala bih po minimalno dva tjedna da me primi.
Nimalo se nije potrudila naći mi drugog liječnika koji će onda napraviti ono što ona ne može i ne zna jer bi to bilo previše, priznati da nešto ne zna. Zato su me operirali i UPROPASTILI u petrovoj, toliko da sam dvije godine stavila cijelo liječenje na čekanje jer nisam imala ničiju pomoć u traženju drugog liječnika i kvaliteta života mi je značajno pala jer nisam mogla normalno vrišiti malu nuždu.
U svakom slučaju, vrlo oprezno sa ovom liječnicom, grlit će vas i ljubiti kada uđete u ordinaciju, govoriti kako je sve to super, divno i krasno, kako ćete biti brzo gotovi itd, a s druge strane neće gotovo pa ništa napraviti za vas i vrlo vjerojatno ćete provesti pola liječnja samo čekajući na nju da se pojavi na poslu i da dobijete termin kod nje, koji vrlo vjerojatno neće biti koristan u mjeri u kojoj biste očekivali.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Darko Antičević

On je vrhunski liječnik, uvijek na raspolaganju i zaista predivna osoba. Sve je riješilo na najbolji mogući način. Obavlja svoj posao profesionalno, ljubazno i sa velikom empatijom prema pacijentima!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ozren Kubat

Odličan liječnik. Ljubazan, čovjek koji brine za svoje pacijente i pomaže im maksimalno.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu