Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak

Prikaži:
Bolje rangirani

Prim. Gordana Štajminger

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 14, ukupno ocjena: 30

5,00

Branko Miše

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 6, ukupno ocjena: 24

5,00

Sandra Marinović-Kulišić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Rifet Herić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 9, ukupno ocjena: 15

5,00

Marija Santini

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Držislav Kalafatić

Nakon teškog poroda koji je zbog opasnosti od gušenja djeteta završen vakuum ekstrakcijom u jednoj ZG bolnici, prema istoj bolnici i tri vrlo poznate privatne ZG ginekološke poliklinike, dogodio mi se decenzus maternice. U jednoj klinici su mi rekli da će mi pomoći Kegelove vježbe pa sam privatno plaćala fizijatra za sve vježbe koje mogu pomoći u podizanju maternice. U drugoj poliklinici su mi rekli da dignem kredit i otiđem na operaciju u inozemstvo jer mi u Hrvatskoj nitko ne može pomoći kao mladoj ženi. U trećoj poliklinici su mi savjetovali da pokušam podizanje laserskom fototerapijom gdje sam samo jedan tretman platila 1500kn. Slučajnom preporukom dolazim do doc.Kalafatića. Prvo, uopće se nije radilo o decenzusu maternice, već oslabljenom vratu maternice. Drugo, operativnim zahvatom koji je trajao 40min, riješen je moj problem. Sada ponovno idem k njemu na popravak nakon loše izvršene epiziotomije na istom porodu. Sve loše što se dogodilo pri i nakon poroda, srećom popravio je on. Mislim da je doc.Kalafatić prije svega svojim znanjem, pristupom, humanošću i toplinom, jedan od najboljih stručnjaka u RH!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Milan Arnautović

Stomatolog me svim silama zelio odgovoriti da dodjem kod njega (ispala mi je plomba iz zuba). Razlog je bio sto sam zeljela doci kao osiguranik zdravstvenog osiguranja. Naime, njemu to ne odgovara posto ne dobiva toliko puno novaca, te mi je porucio ukoliko mi je to sto dolazim preko zdravstvenog najvazniji faktor, neka ne dolazim. Nije bas zvucao kao netko tko zeli pomoci pacijentu, vec mu je novac najvazniji prioritet.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Renato Jeličić

Gost 7940 :

Imate li informaciju kada dr. Jeličić radi ujutro, a kada popodne. Hvala.

neparni popodne
parni ujutro

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Đapić

Najbolji doktor kod kojega sam bila. Ljubazan, pristojan, pristupacan i objasnio mi je strucno sve sta sam ga pitala i sta ga nisam pitala. Imam skoliozu 40 stupnjeva, svi doktori kod kojih sam bila do sada su se ponasali kao da je to najgore stanje koje su vidjeli i time me uplasili i plakala sam danima i brinula se kako ce sve zavrsiti. Dok mi je doktor Đapic u jednom pregledu objasnio sve sto nitko od njih do sada nije. Puno mi je pomogao i ako dođe do operacije obaviti cu kod njega radi iznimne strucnosti i vjerujem mu da ce sve dobro proci.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirna Tomašković

Doktorica je jako dobra, pažljiva, prije nego nešto napravi s bebom lijepo objasni što će i kako će. S bebom je nježna i igra se s njim. Smirena je, atmosfera je kod nje opuštena, a ne napeta kao kod nekih doktora. Samo riječi pohvale za doktoricu.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu