Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak

Prikaži:
Bolje rangirani

Prim. Gordana Štajminger

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 14, ukupno ocjena: 30

5,00

Branko Miše

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 6, ukupno ocjena: 24

5,00

Sandra Marinović-Kulišić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Marija Santini

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Mirna Tomašković

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Sandra Novak

Dva dana sam zvala jer su mi hitno trebale uputnice i nitko se nije javljao morala sam u ambulantu po njih čekati u redu iako u bolovima! Što je sa još hitnijim i težim slučajevima? Ovo nije samo jedan minus, ovo je opasnost jer ipak se radi o zdravstvenoj ustanovi!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: prim.dr.sc. Lena Kotrulja

Prezadovoljan s prim. Kotrulja. Prvi put došao po preporuci prijatelja. Vrhunska stručnjakinja, a k tome vrlo pristupačna i odlična u komunikaciji s djecom. Bio sa sinom (6 g.) kojem je dijagnosticirala problem i uspješno ga riješila. Osoblje u ordinaciji ljubazno i susretljivo. Za svaku preporuku!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Marina Ivanišević

RenataHudolesnjak :

Draga Femme, ja bih prvo rekla da pristojnost nalaze da se predstavite sa imenom i prezimenom ili u protivnom sutite. Ovako mi n znamo tko komentira i samim time smatram da je komentar placeni hejt. Drugo, ja sam puna rijeci hvale za profesoricu Marinu Ivanisevic. Strucnost i znanje na zavidnoj razini, stekla sam dojam da ne postoji stadij trudnoce u kojem profesorica ima nedoumica sto napraviti pa cak mozda i laicki receno predvidjeti moguce komplikacije. Isto tako osobno smatram kako se na ovom portalu ne ocjenjuje simpaticnost doktora nego strucnost i znanje. Al istini za volju profesorica je uz to sto je veliki strucnjak u prvom redu, ali je profesorica isto tako vrlo pristupacna i jako simpatina i topla u komunikaciji. Naravno da je profesorica “stroga” u nastupu ali to je i razumljivo s obzirom da svaka njena odluka direktno utjece na buducnost novog zivota. Dakle profesorica Marina Ivanisevic je strucnjak za pozeljeti i svatko tko bude imao srece doci u ruke profesorice Ivanisevic nece biti u neizvjesnosti i neznanju za vrijeme trudnoce.

Poštovanje Renata, moje ime je Marija Jakeljić. Pravila komunikacije na Internetu ne nalažu nužno ostavljanje imena na forumima jer vama moje ime ne znači ništa budući da me ne poznajete. Ali, ako smatrate da je prikladnije - eto i imena.
Također, ne shvaćam potrebu s vaše strane da dovodite u pitanje moje iskustvo i mišljenje, kad ovaj portal služi točno tome - da se podjele OSOBNA iskustva i mišljenja.
Ponašanje dr Ivanišević prema meni ne spada u kategoriju "simpatičnosti" jer ne očekujem od doktora da budu simpatični, riječ je o profesionalnosti, čak i osnovnoj pristojnosti. Vrijeđanje i napad na potpuno zdravu trudnicu (i to tijekom plaćenog pregled u privatnoj ordinaciji) je za puno veće mjere od negativnog komentara na forumu. Nažalost, za to nemam trenutno vremena, bolje da se posvetim svojoj bebi.
Shvaćam da ste imali dobro iskustvo prema dr Ivanišević, isto kao i ja veliki dio trudnoće. isto kao i puno drugih pacijentica. Tužno je i zabrinjavajuće da postoje i negativna iskustva poput mojih, a nažalost nisam jedina. Srdačan pozdrav, Marija

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Luka Bilić

Imala sam dioptriju -4,00 i -3,00. Tri mjeseca nakon operacije jako sam zadovoljna rezultatima, dioptrija je 0,00, vid 100%. Malo je reći da sam se preporodila.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Luka Bilić

Super doktor, transparentan što se tiče svega, zna svoj posao, pregledi brzi i detaljni, profesionalizam na razini

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu