Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Koprivničko-križevačka županija / Grad Koprivnica

Prikaži:
Bolje rangirani

Wajih Hammoud

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Petra Kertez

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 4, ukupno ocjena: 6

5,00

Dražen Sačer

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Walter Brlečić

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Sanja Švarc-Janjanin

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Goran Bojanić

Jako pozitivno iskustvo, pristupačan, ljubazan i profesionalan.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Andrej Mraz

Naglašavam da je moje mišljenje izneseno u ovom postu potpuno subjektivno te da se kao takvo tretira, ukoliko ste imali suprotno iskustvo, blago vama. U mome slučaju, doktor je naravno postavio vlastitu dijagnozu nakon prelgeda, poslao ne namagnet koji je trebao dijagnozu potvrditi. Magnet je međutim, pokazao suprotno stanje u zglobu nego što je doktor dijagnosticirao. Doktor na sljedećoj kontroli, prilično nezainteresiran za magnet, potvrđuje svoju prošlu dijagnozu na što naravno ima pravo, te me naručuje na novu kontrolu za mjesec dana. Za mjesec dana naglo se odlučuje za dijagnozu u nalazu magneta nakon mojih upita o nalazu, no umjesto da me naruči za operativni zahvat koji bi trebao uslijediti, šalje me kući i naručuje za novi pregled na kojem ćemo "vidjet hoće li me operirat". Za mjesec dana doslovno ista priča, bez ikakvog pomaka, bez ikakve zainteresiranosti doktora da riješi problem.
Poanta moje priče je da mi je doktorova pasivnost i krajnja nezainteresirajost odgodila oporavak godinu dana, jer dok sam odustala od dotičnog, našla novog ortopeda te se naručila za operaciju, prošlo je izvjesno vrijeme. Ne tvrdim da doktor nije stručan ili ne zna svoj posao, u to neću ulazit jer ni sama ne znam ništa o ortopediji, ali žao mi je što je samo još jedan primjer nezainteresiranog i hladnog hrvatskog zdravstva.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Ranko Vondraček

Najbolji pedijatar! Na svako pitanje uvijek smo dobili odgovor, nikad grub ni bezobrazan. Sestra je isto odlicna!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dimče Sertić

Za doktora sve pohvale.. vodio mi je 2 trudnoce, sad vodi i trecu. Nikad grub ni bezobrazan. Nikad nikakvog loseg iskustva pa se zato i cudim negativnim komentarima. Sa sestrom isto nikad problema!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Nadica Šomodi

Doktorica Nadica Šomodi je iznimno stručna i pažljiva. Mom sinu je pristupila na način da ga je opustila i pomogla mu da se ozrazi i kaže svoj problem. Vrlo je požrtvovna i želi otkloniti svaku, pa i najmanju sumnju u neku bolest. Nije joj teško i nekoliko puta dnevno pregledati istog pacijenta ukoliko se ukaže potreba za tim. Jest da se čeka, ali to je problem brojnosti njenih pacijenata. Jednom smo bili kada smo došli 130 ti na red, s tim da je na hodniku bilo još gomila nestrpljivih i grubih pacijenata. Osobno od prvog dana imam samo riječi pohvale za doktoricu i sestru Mariju koja uvijek s puno strpljenja sluša i pokušava napraviti sve što je u njenoj moći da se pacijent osjeća ugodno.
Rastužuju me komentari koji govore suprotno, jer sam i sama čekala dugo i vidjela koliko sami pacijenti znaju biti bezobrazni i grubi. Prema nama je uvijek bila na visokoj profesionalnoj i etičnoj razini. Sve pohvale sestri Mariji i Doktorici Nadici. Hvala vam

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu