Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Istarska županija / Grad Pula

Prikaži:
Bolje rangirani

Tatjana Ravnić-Bunčić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 7, ukupno ocjena: 14

5,00

Silvija Keceli-Mesaroš

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Nadia Komparić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Ivor Ledinski

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Mauricio Juričić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Snježana Cukerić-Kotiga

Jako ljubazna liječnica ima izrazito nježan i nadasve ljudski pristup. Naime nalazila sam se u izuzetno teškoj situaciji uzastopnih pobačaja, ali srećom da sam naišla na toplu judsku riječ i bezrezervnu podršku ove liječnice. Uz njenu svesrdnu pomoć, stručnost i apsolutni angažman, uspjela sam iznijeti trudnoću do kraja i roditi prekrasnu djevojčicu. Doktorice snježana, vječno sam Vam zahvalna na svemu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dragan Belci

Zaista najbolji i najstrucniji doktor u Puli. Svaka pohvala za strucnost a i empatiju preko pacijentu, jer je ljubazan, strpljiv i zna objasniti pacijentu sve u detalje. svaka pohvala!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Snježana Cukerić-Kotiga

Doktorica Cukeric mi je vodila trudnocu i nisam nimalo zadovoljna. iako su termini tocno zakazani cekala bih satima na pregled pa onda opet satima na UZV. termine sam jedva dobivala i morala cekati 20-ti u mjesecu da se zakazem. Pri pregledu joj se uopce neda objasnjavati o stanju, promumlja nesto sebi u bradu i nije niti susretljiva niti empaticna a cak je na rubu uljudnosti. NIti jedan razgovor o trudnoci nije trajao duze od minute, rekla bi samo nuzno. Djeluje kao da ne voli svoj posao i da joj sve to ide na zivce. jako razocaravajuce jer je nama trudnicama to razdoblje blazeno stanje a doktorica se ponasa kao da je to neko nepozeljno stanje i da joj zapravo smetamo sa dolascima.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dubravko Marković

Nazalost veliku vecinu zivota provodim po raznim bolnicama po Hrvatskoj i inozemstvu ali ovakvu bahatost, prepotentnost jos nisam dozivio!
Primarijus Markovic nema nikakvog sluha prema pacijentu, neda pacijentu doci do rijeci, bahati se kao da je u najmanju ruku Bog.
Kad sam ga prvi put ugledao na viziti, usetao je u sobu sav samoponosan i vazan. Dosao do mene i rekao: Ne brinite se, sve ce biti u redu... Od jednog primarijusa se ocekuje da ce vam reci sta vam je, na sto se sumnja i koje su mogucnosti daljnjeg ljecena.
To je bio prvi susret i prvi monolog. Takav odnos u zivotu nisam vidio. Od doktora i osoblja ne mozete dobit nikakvu informaciju u vezi icega, sve se taji.Informacije moze dobit samo rodbina određenim danom u određeno vrijeme, nedaj boze da se samom pacijentu koji lezi na odjelu nesto kaze, sta on ima znat sto se s njim događa.
Povrsnost i neorganiziranost je na jako visokom nivou...Osoblje baulja ko muhe bez glave po odjelu a najcesce ih se moze vidit u sobici sa kaucom kako ispijaju kave i puse. Kad ih pokusate naci po hodniku, nema šanse da na nekoga naletite. Nedaj Boze da ste nepokretni i vezani za krevet jer u sobama (barem u mojoj) nema zvona za zvati pomoc.
Ljekova na odjelu nema ni onih najosnovnijih kao sto je Manitol, cuo sam dvije med. sestre kad su o tome pricale a i ja sam nisam dobio Manitol koj je za moju dijagnozu bio vise nego indiciran. O sanitarnim cvoromiva se ne zelim ni prisjecati. Sve u svemu jako ali bas jako ruzno iskustvo. Pozz primarijusevim psima i oruzju s kojma se hvali umjesto da se primi posla...

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Dolores Janko-Labinac

Kod dr.Janko Labinac sam bila jako puno puta kao pacijent.
Uvijek je bila jako ljubazna i profesionalna.Jako dobar dijagnostičar.
Uputila me je uvijek na dodatne pretrage i prepisala adekvatne terapije.
Osoblje u dnevnoj bolnici neurologije je ljubazno.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu