Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Istarska županija / Grad Pula

Prikaži:
Bolje rangirani

Tatjana Ravnić-Bunčić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 8, ukupno ocjena: 19

5,00

Silvija Keceli-Mesaroš

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Ivor Ledinski

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Doris Ladavac

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Mauricio Juričić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Denis Komel

Moje iskustvo sa doktorom Komelom je potpuno suprotno predhodnim komentarima. Ja sam jako zadovoljna. Napravio mi je ultrazvuk ramena, vrlo dobro mi je objasnio nakon ultrazvuka moju povredu (tako da kao lajk mogu razumijeti) i dao mi je dobar savjet za terapiju.
Meni Doktor Komel nije ostavio dojam da je "hladan" , nego je ozbiljan, tih i koncentrirano radi svoj posao. Osjecala sam empatiju za moju situcaciju.
Zadovoljna sam i toplo ga preoprucam.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ksenija Ladavac

Kod doktorice sam pacijent preko 25 godina. Uredno sam svake godine dolazila na kontrole i papa testove unatoč čekanju od minimalno 3 sata , ali baš svaki put. Na svakom pregledu čekanje u predvorju traje tri sata , a pregled 35 sekundi , koji je napravljen površno i bez imalo interesa,ne dozvoljava da se išta pita , a kamoli komentira ili nešto nedaj bože zatraži.Što god sam pitala , presjekla me u pola pitanja ,bez da izgovorim do kraja što mislim. Tako joj je promaklo da u meni raste tumor , a otkrio ga je drugi liječnik na slučajnom sistematskom pregledu. Jedino opravdanje joj je bilo," kako ja to nisam vidjela ", i komentar nakon operacije , "stvarno ste imali sreće". Vrhunac je bio da mi prekine bolovanje 40 dana nakon totalne histerektomije, jer nju HZZO kontrolira i ona bi mogla platiti kaznu jer mi je dala bolovanje. Ostati ću njena pacijentica samo da bih dobila uputnicu kad mi bude nužna, ako mi i to ne uskrati.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Zvjezdana Ćatović

Predobra doktorica, stvarno najbolja u svojoj struci. Zapravo bi se puno doktora i medicinskih sestara trebalo ugledati na rad doktorice Ćatović.Vrlo je stručna i sve podrobno objasni, daje dobre savjete i uvijek te sasluša, pomogla mi je i dala terapiju koju jako dobro podnosim.. Njena predanost poslu i pacijentu ulijevaju puno povjerenje.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Elena Gattoni

Doktorica je skoro ugrozila zivot djeteta i majke , katastofa .. zalosno je imati takvu osobu na vazan dan rodilje,dijete je završilo u Rijeci a majka zadobila 30 savova samo jer je dok. Imala los dan i nije slusala pacijenticu ... Najzalosnije od svega ocjena poroda je bila 10/10.. Nikad vise kod nje!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Boris Grdinić

Sve pohvale doktoru Grdiniću. Nižu se moje zdrave godine zahvaljujući što je prontno i ispravno reagirao kod moje bolesti. Odličan dijagnostičar, pažljivo sasluša i sve objasni, a uz sve to je vrlo strpljiv jer shvaća psihičko stanje bolesnika - ukratko dr. Grdinić je kompletan liječnik. Svakome bih ga toplo preporučila i puljska bolnica može zaista biti ponosna što ima jednog takvog stručnjaka te sigurno zaslužuje biti najdoktor

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu