Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Zagrebačka županija / Grad Samobor

Prikaži:
Bolje rangirani

Ebtehaj Navaey

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Samobor

komentara: 4, ukupno ocjena: 25

5,00

Jerko Rebić

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Grad Samobor

komentara: 5, ukupno ocjena: 5

5,00

Ivica Knežević

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Samobor

komentara: 25, ukupno ocjena: 40

4,95

Branka Videc-Rafaj

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Samobor

komentara: 8, ukupno ocjena: 20

4,90

Ksenija Jakopinčić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Samobor

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

4,85
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ivica Cvetković

Samo riječi pohvale za gospodina doktora Ivicu Cvetkovića i sestru Mariju. Sretno , samo tako nastavite

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ilonka Artuković

Mogu samo pohvaliti doktoricu i njenu stručnost.Izvrsna u odnosu sa djecom.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Branka Videc-Rafaj

Odlična doktorica!

Poruka administratora, 29. Prosinac, 2018. u 10:55 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Igor Pecić

prijavila sam se na ovaj portal jer sam toliko frustrirana sa tom ordinacijom da je to užas.
nije čak ni do dr Pecića, makar bi se i tu svašta moglo reći , ali ona sestra nije vrijedna zraka koji udiše. bezobrazno, jadno, bijedno stvorenje. konstantno živčano i užasno neljubazno i preko telefona i u živo. nikome ne preporučam tu ordinaciju. ja sam na žalost primorana biti tamo, zato sve preglede plaćam kod privatnih ginekologa ali se nadam da ću vrlo skoro otići od tamo, makar išla u drugi gradu drugu županiju. jadno...

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ilonka Artuković

Svatko ima pravo na svoje mišljenje i izražavanje svog stava, kako gđa. anirib, tako i ja. Nakon njenog komentara, odlučila sam izraziti svoj.
Pacijenti smo dr. Artuković već 4 godine, starije dijete je bilo nedonošče koje sa sobom nosi 1001 problem i treba biti pod povećalom samim svojim prijevremenim rođenjem.
Dr. Artuković je našoj djeci svaki puta postavila 101% točnu dijagnozu, dapače, i za neke dijagnoze za koje u bolnicama ni specijalisti nisu bili sigurni, da bi se na kraju ispostavilo da je njena, inicijalna dijagnoza točna. Njena stručnost niti u jednom trenutku nije bila upitna obzirom da su se pojedini stručnjaci u bolnicama čudili tako dobro postavljenim dijagnozama.
Njeni savjeti i upute su na razini "normalnog" pedijatra koji djeci ne propisuje sve i svašta već se trudi da dijete ozdravi. Svako dijete pregledala je detaljno, pažljivo, dapače, s puno nježnosti i osmijeha.
Da, istina je da je kod nje često gužva ali u ordinaciji je često istovremeno više djece (u različitim prostorijama), upravo zato da bi bila brža. Često sam se znala tamo zateći da jedno dijete inhalira, previja, dok je u drugoj prostoriji sistematski.
Osobno, uvijek strpljivo čekam koliko god to trajalo jer sam sretnija znati da će ju ona pregledati nego da odmah dođem na red nekom drugom. Ima susjednih ordinacija u kojima nikad nije gužva. Iz osobnog iskustva znam i zašto nije gužva i zašto nisam njihov pacijent.
Kada smo naručeni, ne očekujem da ćemo baš uvijek doći na red u dogovoreno vrijeme jer uvijek postoje izvanredne situacije koje zakompliciraju dogovorene termine, a telefonski se niti ne trudim dobiti niti nju niti sestru jer niti jedna niti druga uglavnom nisu za telefonom jer - rade.
Prvi puta sam se logirala na ovaj portal jer smatram da je dr. Artuković sve, samo ne nestručna. Ovaj portal ima svojih prednosti i nedostataka, osobno smatram da bi bilo krasno da se svakoga od nas ponaosob može javno ocijeniti u svom radu, možda bi se svatko od nas više potrudio u svom poslu ali isto tako smatram da liječnicima nije nimalo lako da ih se javno, imenom i prezimenom može ocijeniti i komentirati, ponajviše mislim na one liječnike koji su stručni i kvalitetni u svom poslu, a javno ih se proziva neznalicama.
Voljela bi da gđa. anirib napiše primjer u kojem je dr. Artuković postavila krivu dijagnozu ili je svojim "neznanjem i nestručnošću" utjecala na zdravlje djeteta, ovim putem je molim da to i navede.
Doktorici Artuković hvala što postoji, uz nju je život daleko lakši kad roditelj zna da ste Vi dio djetetovog života!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu