Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Splitsko-dalmatinska županija / Grad Solin

Prikaži:
Bolje rangirani

Doc. dr. sc. Ivan Brakus

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Grad Solin

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Tonći Stipić

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Grad Solin

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Boran Dvornik

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Solin

komentara: 7, ukupno ocjena: 10

4,90

Dražana Mamić

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Solin

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,80

Primarijus Lidija Pejković

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Solin

komentara: 22, ukupno ocjena: 70

4,67
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Primarijus Lidija Pejković

Sve što jedan liječnik - ginekolog treba imati kao liječnik i čovijek nalazi se u ovoj doktorici.
spremna za razgovor sa pacijentom, dobar diagnostičar, korektna i stručna.
Vrlo ljubazna, spremna saslušati pacijenta, ne obavlja preglede rutinski. Izuzetno se zauzima za pacijenta, vrlo pristupacna i susretljiva, zna znanje!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Primarijus Lidija Pejković

Doktorica zaslužuje svaku pohvalu. Osim što je jako stručna i odgovorna, izrazito je pažljiva, ljubazna, spremna odgovoriti na sva pitanja i dati savjet. Za hitna stanja uvijek nađe vremena. Odmah prepozna svako odstupanje od normalnog stanja, postavi ispravnu dijagnozu i prepiše pravi lijek. Prijateljskim pristupom opusti pacijenticu pa i pregled prođe jednostavno. Na prvom pregledu sam odlučila da je neću mijenjati dogod radi i zahvaljujući njoj redovito idem na preglede pa i probleme riješimo na vrijeme. Uvijek me ohrabri i smiri jer znam da sam u najboljim rukama.
Preporučila sam je svim svojim prijateljicama, Pogotovo kad se netko od njih žali na problem koji ne može riješiti, savjetujem da otiđe kod nje.
Pohvala i sestri Mariji, uvjek je ljubazna i profesionalna. Tim za ocjenu 10.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Primarijus Lidija Pejković

Vodila mi je trudnocu koja mi je prva bila i strpljivo je odgovarala na sva pitanja. Pregled joj je ravan onom kod privatnika.. Nemam nego samo rijeci pohvale za nju.., da je vise takvih doktora svijet bi bio lipši, to je najdivnija zena na svijetu. Kamo ona, tu i ja. Da nam je više takvih.
A razmišljala sam voditi trudnoću privatno (jer je to kao bolje, po pričama) no ostajem definitivno ovdje. Svakako bi ju preporučila!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Kristina Drnasin

Izvrsna pedijatrica, izvrsna dijagnostičarka. Izrazito stručna i temeljita, nište ne prepušta slučaju. Ima izvrstan pristup djetetu i strpljivo odgovara na sva pitanja. Nije sklona raspisivanju antibiotika, radije će zakazati dodatni pregled.U sklopu ordinacije ima ultazvučnu dijagnostiku u čemu je iznimo stručna. Tu sam vodila svoju djecu na pregled. Također moja unuka je pacijent doktorice Kristine gdje je obavila sve preglede (ultrazvuk dojenačkih kukova, mokraćnog mjehura, abdomena i bubrega) što je velika prednost jer sve obaviš na jednom mjestu, bez nepotrebnog čekanja i gubljenja vremena. Sestra Marija je susretljiva i ljubazna.
Topla preporuka svima!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Kristina Drnasin

Izvrsna pedijatrica, izvrsna dijagnostičarka, svakome bi je preporučila! Predana je poslu i brizi o malim pacijentima. Izrazito je stručna, temeljita i u toku, ništa ne prepušta slučaju. Doktorica se potpuno posvećuje malom pacijentu, sluša što joj pričate i strpljivo odgovara na sva vaša pitanja.Bebici od tjedan dana je odmah prepoznala problem i poslala na liječenje te nas na taj način spasila od daljnjih negativnih posljedica. Ako je potrebno uvijek će dati napraviti dodatne pretrage, ne škratari na uputnicama. Treba pohvaliti i vrlo simpatičnu i uvijek susretljivu sestru Mariju.
Odlična doktorica, šteta što nema više takvih.
Dr. Kristina hvala Vam što se brinete o zdravlju moga djeteta!

 • 1
 • 1
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu