Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Vukovarsko-srijemska županija / Grad Vinkovci

Prikaži:
Bolje rangirani

Domagoj Marinić

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Grad Vinkovci

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Marija Mišetić

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Vinkovci

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Vesna Filipović

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Grad Vinkovci

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Ali Chreki

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Grad Vinkovci

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Astrid Periškić-Marković

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Grad Vinkovci

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zdenka Japundžić

Doktorica je iznimno pristupačna i ugodna, pregled vrlo efikasan i ne traje predugo. Sestra, s druge strane, iako profesionalna u ambulanti, apsolutno zanemaruje javljanje na telefon, iako se telefonom naručuju i produžuju recepti za lijekove. Govorim iz vlastitog iskustva gdje sam znala zvati i do 50 puta tijekom smjene, osjecajuci se blesavo, da bi mi se ili ne javljalo, ili bi mi se spustila slusalica.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tihana Čilić

Kod dr. Čilić sam od kad je počela radit. Sve ovo vrijeme nikad nije bilo negativnih iskustava. Uvijek ljubazna, spremna pomoći i ništa joj nije teško. Spasila mi je zub (s jaaako puno truda), za kojeg bi vjerojatno 90% stomatologa reklo da je za izvadit. Ja sam sam već bio odustao od njega, ali dr. nije. Hvala joj na tome, i on je još uvijek je na mjestu!!! Još jedna vrlo bitna stvar, jako dobro i brzo dijagnosticira problem. Ukratko izvrsna (5+)!!!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Tihana Čilić

Izvrsna (5+)!

Poruka administratora, 21. Travanj, 2018. u 10:57 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 90 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Maja Klobučar

Doktorica Maja mi je otklonila svaki strah i predrasude o zubarima.
svaki odlazak kod nje je poput odlaska u salon za relaksaciju.,uz predivnu glazbu za opuštanje i meditaciju i njezinu smirenost poželiš ostati još duže na stolici.
Neizmjerno sam joj zahvalna na predivnim zubima . Od relativno loših zubi napravila mi je nisku bisera na koje sam ponosna ..
Za svaku preporuku !

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Marija Sotinac

Dvije godine me liječi i svaki mj. me samo želi skinuti s bolovanja, čak i nekoliko mj. nakon teške operacije, te više pažnje posvećuje tome nego liječenju ili isprobavanju nekih boljih metoda liječenja, a ja jedva hodam i trpim bolove gotovo svakodnevno. Dođem 7 dana zaredom na injekcije malo mi se bol smanji ali i dalje boli i jedva hodam, a za 2 tj. imam zakazane terapije, kaže da me mora skinuti s bolovanja jer joj inspekcija tako kaže "neopravdano bolovanje". Daje mi lijekove kad ja to želim, šalje me u toplice kad ja to tražim, šalje me na kontrole isto kad ja to želim, na terapije isto tako, pa mogu i sam onda biti doktor. Dok ja govorim da me boli i ne tražim lijekove, injekcije, terapije ili bilo što drugo ona se toga neće sama sjetiti, tek kada kažem da me uputi nekamo ili da mi da lijekove ona reagira. Imam osjećaj da se 30 god. provlači nekako u toj medicini i da nikada nije savladala to područje rada. Poznavanje zakona i prava pacijenata su joj minimalna do te mjere da moram printati zakon i donijeti joj na uvid kako bi mi dala ispis kartona btv. u kojem sam našao hrpu grešaka i tražio da ih odmah ispravi. O mom liječenju iza mojih leđa priča s poslodavcem zbog kojeg sam i završio na operaciji i tužio ga ili osobama koje se to ne tiče niti imaju pravo znati moje privatne stvari.

Sestra je više manje nadrndana i neljubazna nikad ne znaš smiješ li pokucati i postaviti pitanje jer nekad joj je to ok, a nekad te tako pogleda drsko da odmah požališ što si i došao, ali popravlja se.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu