Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Vukovarsko-srijemska županija / Grad Vukovar

Prikaži:
Bolje rangirani

Mario Begović

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Vukovar

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Ivana Pavlović

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Grad Vukovar

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Siniša Majski

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Vukovar

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Mila Vasilj-Mihaljević

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Vukovar

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Robertina Tekmetarović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Vukovar

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ninoslav Jolić

Odlican stomatolog. Radu pristupa odgovorno i sistematicno, ima strpljenja da saslusa i shvati sta mu se govori, sto ga izdvaja od drugih. Zahvaljujem.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ninoslav Jolić

Odlican stomatolog. Radu pristupa odgovorno i sistematicno, ima strpljenja da saslusa i shvati sta mu se govori, sto ga izdvaja od drugih. Zahvaljujem.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivana Pavlović

Iskustvo s ovom doktoricom je izvrsno. Mojoj majci je pomogla i zauzela se za nju iako je nikada prije nisam susreo u životu. Posvećuje se pacijentu svim svojim znanjem i ljudskom toplinom, a entuzijazmom savladava loše uređen zdravstveni bolnički sustav u RH.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Renato Šumski

Izuzetno neugodna i odvratna osoba koja ne zaslužuje ni čašu hladne vode a kamoli licencu i zvanje doktora te uopšte mesta među medicinskim osobljem. Naime,situacija s ovim gmazom je sledeća,06.11.između 23h i ponoći s dečkom sam se javila na hitnu internu u vukovarsku bolnicu,požalila se o čemu se radi te su me uputili na hitni ginekološki odjel smatrajući da bi mi oni pomogli. Došla sam na ginekološki odjel,primila me med.sestra kojoj zaista ne znam ime,ali da znam imenovala bih je jer je zaista bila ugodna i pristojna,spremna da pomogne maksimalno. Radi se o tome da sam imala dva ciklusa u mesecu,očekivana menstruacija bila je 04.10.,no kasnila je 3 dana te sam je dobila 07.10. Da bi stvar bila gora menstruacija je trajala jedva 3 dana,uz jako slabo krvarenje,bez imalo bolova i grčeva. Zatim,mentruaciju opet dobijem 29.10.,22 dana nakon prethodne i već prvi dan primetim obilna krvarenja,žestoke bolove i krve ugruške koji su bili poput komada mesa. Ta poslednja menstruacija trajala je do subote,03.11.da bi mi se 05.11.tokom mokrenja pojavila krvava sluz i jaki bolovi u predelu zdjelice. Izdržim tog 5og,no sutradan ceo dan provedem u krevetu zgrčena i umotana,ne smogavši snage ni da se ustanem. Na nagovor momka odem 06.11.na hitnu i tu se na tom ginekološkom odjelu sretnem s dr.mr.GMAZOM RENATOM ŠUMSKIM koji se prvo izdere na mene šta imam dolaziti na hitni prijem ako nije ništa hitno,ako se ne savijam od bolova,ako su to samo krvarenja jedva vidljiva. Zatim obavi pregled kao da pregledava kravu ili kakvu životinju,nimalo nežno i bez imalo osećaja,toliko da su mi od muke što od deranja i neugodnosti što od bolova pri pregledu krenule i suze na oči. No,on i dalje nastavlja sa popovanjem pitavši s kim živim,da se nisam možda posvađala s momkom i slične stvari te govori kako SE U NEMAČKOJ PLAĆA 150€ AKO SE USTANOVI DA OSOBA KOJA JE DOŠLA NA HITNU NIJE HITAN SLUČAJ!!!!!! Pa heeeeej,državo,gde mi živimo???? Dokle više ovako,dokle ćemo plaćati nešto i pridonositi nečemu ako će se prema nama ponašati i ophoditi kao da smo najveći ološi i pogane životinje??? Kome se tužiti,kome pisati šta,kome se obratiti i s kim se udružiti kako ovakvih GMAZOVA KOJI SVOJU NOĆNU SMENU KORISTE ZA SPAVANJE I GLEDANJE TV-a NE BI VIŠE BILO NE SAMO U RH VEĆ I ŠIRE
Toliko sam izrevoltirana i bespomoćna da poželim da se više nikada ne primaknem bolnici ni kontrole radi! Ovakve neugodnosti ni najgorem neprijatelju ne želim!!!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Renato Šumski

Ova spodoba ne zaslužuje da nosi titulu liječnika. Da ima imalo pravde ostao bi bez licence. Nadam se da će crknuti od srčanog udara ili neke spore i bolne smrti. Odvratna spodoba

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu