Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Grad Zagreb

Prikaži:
Bolje rangirani

Marta Krolo

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 26, ukupno ocjena: 120

5,00

mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 28, ukupno ocjena: 120

5,00

Jolanda Kanižaj-Rajković

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Trnje

komentara: 24, ukupno ocjena: 115

5,00

Tomica Bagatin

Specijalizacija: maksilofacijalni kirurg

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 23, ukupno ocjena: 90

5,00

Vladimir Basić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 46, ukupno ocjena: 90

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Nikola Bulj

Doc. Bulj je vrhunski, profesionalni doktor te ujedno iznimno simpatičan i pristupačan.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Šime Manola

Pacijent :

Kod dr. Manole sam došla PRIVATNO po drugo mišljenje, nakon godinu dana skupljanja nalaza, u potrazi za uzrokom svojih tegoba sa srcem, saslušao me i uputio na bolničko lječanje tj. dijagnosticiranje problema u KBCSM. Tu je, na žalost, završio i njegov angažman, u 4 dana bolničkog lječenja ukazao se jednom s konstatacijom da ne znaju uzrok mojih problema, na otpustu iz bolnice bez dijagnoze (iako sam u KBC REBRO za 2 dana imala zakazanu operaciju srca) nisam ga mogla ni vidjeti niti čuti telefonski. Hladan i neprofesionalan pristup me jako iznenadio, uz to ostavio u neizvjesnosti gdje dalje... operacija ili ne?

Poštovani, ove godine bio sam osam puta u KBCSM centru za aritmije. Apsolutno imam suprotna iskustva i sukladno istima moram reagirati. Doc. Manola je bio uvijek pristupačan, spreman za razgovor te iznimno stručan i profesionalan. Možemo biti samo zahvalni što su nam dostupni tako kvalitetni doktori. Ako vam ekipa u KBCSM ne može riješiti problem, onda vam nitko ne može riješiti problem. Želim vam brz oporavak! LP!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Šime Manola

Ponosan sam što doc. Manola zajedno sa svojim timom koristeći revolucionarne metode rješava aritmije i drastično poboljšava kvalitetu života. Hvala Vam što ste nam na usluzi!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sandra Petaros

Kad bih rekla profesionalan pristup lagala bih ovo je puno vise od toga. Ova doktorica sa takvom toplinom i dobrodoslicom docekuje pacijente da je to zaista prekrasno. Ja koja se stomatologa jako bojim sam se osijecala tako sigurno i zaista sam odusevljena. S takvim lijepim pristupom i ljubaznoscu doktorice i njezine divne asistentice jednostavmo izgubis pojam o strahu. Vise nego profesionalna usluga, sve je pojasnjeno sto ce ti raditi, kada, koliko, kako jednostavno sam vise nego odusevljena. Prvo radna atmosfera ovog dream teama je tako vesela i ugodna da izgubis pojam gdje si. Sve pohvale i za asistenticu koja odlicno obavlja svoj posao. Jednostavno zelim da samo tako nastave i da ima nebo bude granica

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Bernard Budimir

Moja draga polusestra umrla je prije godinu dana. "Lijecio" ju je dr. Budimir s ekipom s 3. kata na Jordanovcu.
Slusala sam dosta crnih prica, ali nisam mogla vjerovati dok se i sama nisam uvjerila. Slampavi, lijeni, bescutni. I sestre i doktori. Boli ih briga, ionako ce njihovi pacijenti umrijeti. Sestre zivu pacijente prezimenom, bez gospođa, neotesane su i nekulturne. A dr. Budimir i dr. Kukulj su vrh. Dr. Budimir u iscekivanju svojeg treceg djeteta ostavio je moju polusestru bez ikakve terapije puna 3,5 mjeseca. On je otisao na godisnji ili nesto tako a da joj nije kazao tko je za to vrijeme njezin ordinatius. I 3,5 mjeseci nista. Tada sam bijesna dosla gire pitat sta im je pa su se onda ipak odlucili da se pozabave mojom sekom. Naravno, bilo je kasno za sve. Za to vrijeme zlocudni tumor metastazirao je u jetru. To joj je Budimir priopcio usput sa vrata 3 dana prije njezine smrti.
Zelim jos napomenuti da su joj na pocetku radili bronhiskopiju, ali je uzorak stigao do patologa tek nakon 5 dana (patolog je stavio 3 usklicnika) pa je bio neupotrebljiv. Tada su nam lagali kako treba ponovit bronhoskopiju jer je prokrvarila. Kada sam se nakon visemjesecnog nedobivanja ikakve terapije pokusala pozvati na red doktoricu Kukulj, prvo mi je jedna mlada doktorica nogom zaprijecila ulaz u njezinu sobu ( u vrijeme informacija) a kad sam nasilno usla nisam mogla vjerovati da je ta zena lijecnica. Umjesto da bude ozbiljna ona je pricala kako je u Americi, sestru je iz svoje sobe dozivala "nurs", za njzine mucnine pocetkom zracenja kazala da je to normalna pojava na sto se radiolog zgrazao.
Budimir je za cijelo to vrijeme bio nezainteresiran, vidno nam je pokazivao koliko mu idemo nazivce sto zelimo znati o tijeku boledti moje seke. Nije nas htio primiti, nije htio razgovarati, nije htio raditi svoj posao. Trazili smo da nas primi ravnatelj, napisali smo vise pisama i zamolbi, ali nitko nije odgovorio niti slova. I da, zaboravila sam reci da smo 4 CT radili preko veze u drugoj bolnici kako bismo dobili na vremenu, jer Budimir nije odredio da se odjednom ucini CT pretraga toraksa, glave i abdomena nego se nakon jednog CT sjetio.... "a sad bi mogli bubreg", "sad bi mogli pluca", "sad bi mogli glavu", a vrijeme je prolazilo.
Gadi mi se i cuti za Jordanovac. Od tada savjetujem svima onima koji su prisiljeni lijecit se na Jordanovcu: ili debela veza (ravnatelj) ili odmah u samom pocetku dobra lova. Mona seka je dr. Kukulj nosila parfem ne bi li joj nastavila prekinutu terapiju, ali to je bilo premalo, ostali su nas pacijenti opravdano upozoravali da ona prima lovu a da je parfem nista.
Nikada nisam susrela ljude kao sto su Budimir i Kukulj s Jordanovca. Ljudsko smece!!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu