Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Grad Zagreb

Prikaži:
Bolje rangirani

Vladimir Basić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 42, ukupno ocjena: 80

5,00

mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 16, ukupno ocjena: 75

5,00

Gordana Krupić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 16, ukupno ocjena: 55

5,00

Kristina Horvat

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 23, ukupno ocjena: 55

5,00

Inga Mandac-Rogulj

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 15, ukupno ocjena: 45

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ivanka Borčić-Basrak

Katastrofa od doktorice, ostavlja traume u djetinjstvu bespotrebnim pretragama, antibioticima i neljubaznošću..

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tajana Kušeta-Antić

užasno iskustvo, doktorica Kušeta hvali se da je bila na listi najdoktora godine a odnos prema pacijentima nikakav, trud nikakav, a sposobnost vrlo upitna obzirom da je nakon njezine obrade zuba isti bolio. Prilikom prvog dolaska počelo je pametovanje kako za 200 kn pacijent ne može očekivati uslugu kao kad plaća 400 kn (uslugu sam uzeo na popustu, tj. stranici Ponudi Dana, dakle usluga bi morala biti jednaka neovisno o popustu na koji je doktorica sama pristala oglasivši se na takvoj stranici).
Prilikom ponovnog dolaska-reklamacije bila je vrlo bahata i bezobrazna, rekla je da normalno da zub boli nakon zahvata (?) i da idem dalje lijeciti taj zub (mahajući rukama rekla da neće ništa raditi na meni i da odem) i ponovila pricu o odnosu cijene i pruzene usluge (pritom spominjala razliku cijena kave u Dubrovniku i Zagrebu. Na kraju je doktorica Kušeta zaprijetila i da više ne dolazim kod nje.
Istodobno sam krenuo kod druge privatne zubarice i iskustvo totalno drukčije, ta druga zubarica je kulturna, normalna i puno kvalitetnije obavlja svoj posao a sve za jeftiniju cijenu (i to redovnu)

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Berivoj Mišković

Zahvaljujući stručnosti, pozitivnosti i strpljenju ovog liječnika ja sam napokon čudom postala majka iz šestog pokusaja jer sam dosla njemu. Jako stručan, ljubazan, nasmijan a ozbiljan kad to od njega situacija trazi, ulijeva nadu i pozitivnost. S mojom trudnoćom učinio je čudo, zahvaljujuci njemu konacno sam rodila i postala majka! Ovo je Boziji covjek, zahvalana sam do kraja zivota... sve pohvale zaista odlican lijecnik!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Gina Frković-Solomun

dcvita38 :

Vrlo bahata i nesusretljiva osoba. Čovjeka ne vidi kaj čovjeka nego ga gleda kroz nalaze. Vrlo promijenivog raspoloženja. Donesena mi je dijagnoza krvi, ali nikada nije našla za shodno da me pogleda i eventualno pojasni bolest. Donijela općenitu dijagnozu, grupa poremećaja, umjesto da donese točnu. Prije nego sam otišla na operaciju žući, napisala da sam otišla bez njezine dozvole, kao da je ona vlasnik sada moga tijela i određuje što ću ja. I sada to stalno na svaku povijest bolesti prepisuje. Na istu krvu sliku prije tjedan dana nije mi trebalo ništa, a sada trebam dvije terapije, drugim riječima niti sama ne zna što radi. Odlučila sam promijeniti hematologa, jer ne daj bože da me ona vodi cijeli život. Svakako ju zaobiđite ako možete. Da je najveći stručnjak na svijetu, jadni ste kada morate doći u ruke takve Ego tripašice.

Nazalost i ja sam ju susrela

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Gina Frković-Solomun

Doktorica je izuzetno nesusretljiva, uopce NE SLUSA pacijenta, drzi se visoko, zadire u privatnost pacijenta. Mene osobno je klevetala i pisala lazne informacije na nalaze, bavila se vise time sto sam pusaca ne hematologijom, drzala me na ljekovima koje ja nisam mogla podnijeti i kad sam dozivila strasne bolove izazvane tim ljekom a ocito zna samo sopati ljude kortikosteroidima pogotovo trudnicama, nije me htjela ni saslusati. Zinula sam a vec je bila vani. Da se sama nisam skinula s medrola koje je ona prepisala da dalje uzimam a nije vise bilo potrebe neznam kakve bi mi kosti danas bile. Ne slusa pacijente, ne upucuje ih u ozboljnost neuspojava, ako ste slucajno pusac za sve je kriva cigareta(a sama pusi), dok sam lezala u bolnici usudila se reci sestrama da mi zabrane da izadem van(cekala sam bebu da idemo kuci). Jako zalosno... jako zalosno... Bavi se svime osim sa onim cime bi trebala. Ljubaznost ona nije upoznala.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu