Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Grad Zagreb

Prikaži:
Bolje rangirani

Vladimir Basić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 41, ukupno ocjena: 75

5,00

Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 14, ukupno ocjena: 70

5,00

Gordana Krupić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 16, ukupno ocjena: 55

5,00

Kristina Horvat

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 22, ukupno ocjena: 50

5,00

Krešimir Kostović

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 15, ukupno ocjena: 45

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari

Ordinacija, osoblje i doktor savršeni, ljubaznost, prijaznost, nježnost, svi nasmijani. Doktor je pregledao jednogodišnje dijete da ono nije ni primjetilo, a mi kao roditelji smo dobili pregršt savjeta.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Andro Gliha

Doktor Gliha je vrhunski stručnjak, izrazito dobar, ma odličan sa djecom, strpljiv, i uvijek nasmijan i smiren. Mogla bih nabrajati njegove odlike ali kratko rećeno strpljiv, otvoren i nježan sa djecom. Jako sam zadovoljna sa njim, djete ga obožava iako ga je vidjelo svega cca pet puta i stalo mu se prijetimo sa njim - sada ćemo ići Glihi

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Duško Pall

Zadnjih pola godine sam pacijentica dr. Palla. Za njega i sestru samo riječi hvale.
Doktor je vrlo direktan, nema previše okolišanja kod njega. To mi se sviđa. Sestra vrlo ljubazna, unatoč tome što je pretrpana poslom.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vinko Vidjak

Ova zahvala prof. Vidjaku i njegovom timu je mrvica naspram onog sto su oni ucinili za mene. Sa 29 godina prvo sam obojela od rijetke bolesti pudendalne neuralgije a kasnije sam saznala da bolujem i od venske kongestije zdjelice. Ne mogu opisati kakve simptom sam morala trpiti, cesto sam zeljela da me nema, da se sve zavrsi na ovaj ili onaj nacin jer nemam snage vise da to podnesem. Preko noci zivot mi se pretvorio u pakao. Nakon opercije zivca u Istanbulu stanje mi se popravilo medjutim ni priblizno da imam koliko toliko normalan zivot. Ja i suprug otisli smo u bolnicu u Austriju gdje nam je jedan od svjetski poznatih doktora rekao da imam tezak oblik venskog kongestijskog sindroma i da se nista ne moze poduzeti i da cu od toga umrijeti. Ostala sam sokirana i bijesna kako u 21 st. mogu umrijeti od obicnih vena. U Zg jedan doktor nam je rekao da ako mi itko u Hrvatskoj moze pomoci to je prof. Vinko Vidjak koji ako i nema rješenja smisliti će ga. Tako sam upoznalo tog divnog čovjeka koji je rekao da će napraviti sve što je u njgovoj moći da mi pomogne. Niti u jednom trenu nije mi rekao da sam si umislila simptome (sto mi se cesto dogadjalo). Ubrzo smo počeli sa pretragama i početkom 2016 imala sam 2 embolizacije vena zdjelice.
Moram napomenuti da je prof. bio iznimno strpljiv sa mnom (znam da mu nije bilo lako), i uvijek mi je odgovarao na moje emailove ili me primio kod sebe u ured da razgovara sa mnom i mojom obitelji bez obzira na prenatrpani raspored. Tijekom operacija clanovi njegovog tima uvijek su bili brizni prema meni i susretljivi cak smo se i salili sto mi je uveliko pomoglo da budem smirena. Njegove tajnice uvijek bi me pitale kako sam i kako se osjecam.
U ovih 6 g. upoznala sam hrpu raznih doktora i svega nekolicina se prema meni odnosila kao prema ljudskom biću i bila mi spremna pomoći. Toplina i riječi podrške često su mi više značili jer su mi dali snage i strpljenja da se borim. Takav je i prof. Vidjak, mozda i nije svijestan koliko je meni znacilo to sto sam znala da neće odustati.
Danas skoro godinu dana kasnije ja sam puno bolje, vratila mi se kvaliteta zivot, sposobna sam brinuti se za sebe i za druge. Ja i suprug konacno imamo zivot izvan bolnica i radimo na potomstvu, a sve zahvaljujući predivnom čovjeku, velikom humanisti i stručnjaku i njegovom timu.
Moj dragi doktore od srca Vam hvala sto ste mi vratili život i izvadili me iz tih muka. Molim Vas ostanite uvijek takav čovjek i nastavite se boriti za nas s tim rijetkim bolestima. Zahvaljujem se i cijelom timu bez kojih sve ovo takodjer ne bi bilo moguće. Nikad Vas neću zaboraviti.

Obitelj Mamić i Kotarski

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Senija Brnić

Predivana osoba koja je prije svega čovjek i u potpunosti se posveti pacijentu a zatim, naravno i odličan fizijatar.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu