Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Profil korisnika: Gost 10222

Komentirani doktor: Diana Dropulić-Vidaković

Gost 9321 :

dakle, doktorica je, što se dade iščitati iz posta, profesionalno obavljala posao, bez obzira na vašu hipohondriju. jasno je kazala da vam nije ništa i odmah postavila dijagnozu. Još vas jeslala, na vaše traženje, na dodatne pretrage i vi ju sad ovako prozivate. mogu samo reći - haha.

Poštovani,
i po mojem iskustvu o je bilo najtraumaticnijih nekoliko godina koje sam provela kod nje.
Neugodna, bezobrazna, nemalo puta je povisivala glas, nije nikad hjela objasniti ako bu ju pitala nesto nego poslala sestri da se obucem. kad sam dosla na pregled jer mi je test pokao da sam trudna jedva da me htjela pregledati...ultrazvuk nije htjela napraviti uz jako ruzne kometare... ma vise se ni ne sjecam koliko je ruznog tu bilo..
Par dana nakon toga sam dosla po karton..zajedno sa kolegicom jer to vise nismo htjele trpiti a nisam htjela kod takve doktorice kontorlirati trudnocu..
Mislim da je suvisno bilo sto reci kad samo se u biljeznici morale potpisati da smo podigle karton taj dan...a bile smo 32. i 33. koje smo ga podigle!!..napominjem samo taj dan!!

lp

  • 4
  • 0
  • 4
Komentirani doktor: Dubravka Schwarz

Gost 9837 :

Sa dva mjeseca bebi je diagnosticirala dermatitis. Tada je imao samo koju crtocu na pregibima ruku/nogu, neprimjetno. Dala mi brošuru iz koje cu procitati nesto vise o tome i kremu kako je rekla-afloderm u belobazi. Točka. U ljekarni mi smijesaju kremu i objasne kako se nanosi. Spominju nazov kortokosteroid. Namazem 1-2 dana i neda mi vrag mira ugugla kortokosteroid. Imam sto vidjeti. Sljedeći redovan pregled. Beba ok napreduje no ima na okici malo crvenila, doktorica daje maxitrol i naziva ga laganom kremicom koju mazemo 2x dnevno. Tako ja mazem dok ne potrosim tubicu smatrajuci to terapijom. Slj.put ju pitam koliko dugo se kremica smije koristiti, a ona opet da 2x dnevno. Odustajem. Ponovno guglam i čitam da se radi o kortokosteroidu i antibiotiku (lagana kremica?!) koja se max 5-7 dana koristi i jedna tuba 4tjedna. Dala mi je 4tube. Bacam u smeće. Beba mi sada ima crvene kolutove oko ociju na sra nam je dermatolog rekao da smo pretjerali s maxitrolom. Da. Nisam citala uputi o lijeku. Da. Vjerovala sam joj kao pedijatru, ja prvorotkinja, koja ne zna ni sto je afloderm no kortokosteroid ni dermatitis. Moja greska. Ali ona nas nikad vise nece ostetiti. A naucila me da ne vjerujem nikome osim sebi. Ne pedijatru "prijatelju djece". Jos je promjera. Ukratko-izbjegavati.

Poštovana,
bez obzira što se prvorotkinja ne znaci da ne znate citati upute pa makar i 6 puta bas zbog razloga jer niste sigurni. Ako ne znate koliko dugo treba davati lijek, ako vam nije rekla ili niste mozda culi uvijek se moze ponovo pitati...
Svoje dvoje djece lijecim kod nje vec 6,5 g i nikad nismo imali nikakvih problema..stovise jako je detaljna,ne daje antibiotike na prvu kao vecina pedijatara..
I ja nisam bila sigurna u 1000 stvari ali zato se pita, trazi objasnjenje, postoji i telefon pa se moze nazvati i naknadno nesto pitati, postoji internet..i tako svasta jos sto ste mogli napraviti prije nego sami odredite duljinu terapije.. a ne nakon sto ju provedete..te to nije razlog zbog kojeg nekog doktora mozete prozvati kao loseg..
lp

  • 1
  • 0
  • 1

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu