Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Profil korisnika: Gost 11124

Komentirani doktor: Petra Folnegović-Grošić

Na žalost, o dr. Folnegović zaista ne mogu ništa dobro reći. Nisam osobno njezin pacijent, ali sam nekoliko puta bio u pratnji sa svojom majkom (koja jest njezina pacijentica), a također i sâm na savjetovanju u vezi mame i u tim terminima me se doktorica izuzetno negativno dojmila.

Štoviše, uz "liječenje" dr. Folnegović, mamino stanje se dodatno i zamjetno pogoršalo.

Primijetio sam da lijekove prepisuje po sistemu "Što želite da vam napišem i koliko?"

Također, otprilike 80% vremena seanse s pacijentom koji je s njom u ordinaciji, provede razgovarajući na što na službeni telefon, što na privatni mobitel, s drugim osobama. Javlja se svaki puta kada joj telefon zazvoni, a niti jedan ne traje kraće od 10-15 minuta. Osim što je iritantno i nepristojno, siguran sam da je i neprofesionalno pred jednim pacijentom na dugo i široko telefonski razglabati o psihičkim problemima drugog pacijenta.
(Zašto, na primjer, ne bi mogla odvojiti određeni dio svog radnog vremena, tijekom kojih ne bi naručivala pacijente u ordinaciju, nego "ordinirala" i davala savjete putem telefona? I problem riješen...)

A i onih preostalih 20% vremena, dok razgovara s pacijentom djeluje odsutna, npr. usput nešto crtkara po rokovniku, ostavlja dojam da je problemi pacijenta baš i ne zanimaju.

Uza sve to, iako se kod dr. Folnegović-Grošić za pregled naručuje u određeno vrijeme, svejedno se čeka minimalno pola sata (i to sam malo rekao).

Na kraju, tražimo mami novog psihijatra i bio bih zahvalan ako mi netko može preporučiti dobrog psihijatra, koji prima pacijente preko HZZO-a (gotovo nemoguća misija, znam, ali ipak...).

Hvala na pažnji.

  • 0
  • 7
  • -7

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu