Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Profil korisnika: Gost 4923

Komentirani doktor: Mislav Čimić

Gost 4979 :

Definitivno ga zaobić u širokom luku.Operirao je svekrvu,nisu joj na zahvatu dali ni dovoljnu anesteziju operacija protekla veoma bolno,nakon toga joj nije previjao ranu doktor nego neka neuka sestra sama bez kontrole rane nakon tri dana,nakon toga ženu su poslali u gipsaonu kao da bi ju otpustili iz bolnice kad je stigla u gipsaonu i kad su joj odmotali ranu a ono gnoj i upala sedimentacija 70.Doktor se samo ćudio,već mijesec dana muku mući u krevetu sa bolovima,došao neki dr.primarijus u vizitu i samo se čudio kako je dr. Čimić loše obavio posao .Uopće u taj gnojni i upaljeni prst nije smio stavljat šipku,kao trebao je znat što radi.Sada nakon tih mj.dana doktor u Čimić u vizitu ide svakih 5 dana radi reda,a kada mu se pacijentica požali na bolove prijeti otpustom iz bolnice,jako je arogantan.

Ne laži!Kao prvo ti nisi njegovo pacijentica i nemaš pravo glasa.Kao drugo tko si ti da ucjenjuješ njegov rad?Vrlo zapanjujuć je vaš način na koji pišete.Ne znate razlikovati č i ć,a i mjesec od mijesec.Dite u prvom razredu je pismenije čudi me kako si upalila računalo,a pravila gramatike su na nivou temp. na Antartici Jedino šta ti želim poželit je zdravlje,a za pamet je već kasno.VELIKI POZDRAV ZA MOG NAJBOLJEG DOKTORA ČIMIĆA!!! BY:LUCIANA TALIĆ
Btw.Mogla si skinit anonimnost jer ti je ovo prejadno da se javljaš anonimna

  • 21
  • 24
  • -3
Komentirani doktor: Duje Tomašević

Dr. Duje je najbolji i najprofesionalniji doktor kojeg sam srela. Jako ljubazan i susretljiv spreman pomoci. uglavnom, steta shto je otisao iz doma zravlja jer takvog doktora treba traziti.

  • 18
  • 0
  • 18

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu