Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Profil korisnika: Gost 6902

Komentirani doktor: Ksenija Miljević-Horvat

Gost 7115 :

Poštovani, Vaše uvjerenje da ste zadovoljni kod dr. Miljević proizlazi iz činjenice koju ste sami iznjeli u prvoj rečenici. Već dugo ste njeni pacjenti. Pokušajte malo kod drugih liječnika opće prakse. Ubrzo ćete uvidjeti razliku i shvatiti o čemu se ovdje govori. Imao sam prilike biti kod drugih liječnika opće prakse i od svih njih, dr Miljević je najgori mogući odabir. Neefikasna, aljkava, lijena i nesposobna a sve te mane prikriva osmjehom i lubaznošću. Nekima možda osmjeh ljekovito djeluje i takvi neka se slobodno upute kod dr. Miljević. Onima kojima treba stvarna, brza i profesionalna medicinska pomoć preporučam da potraže pravog liječnika.

Čitam komentare za ostale liječnike u domu zdravlja...svi su pohvaljeni lijepim riječima.. za ("dr" Miljević samo pokude..Naime,moje iskustvo kod Miljević kao pacijenta, je samo pokuda. Moja majka i ja smo bili pacijenti prije 4 godine..namučili smo se se sa Miljević..majka je završila u bolnici i kad su obavljene sve pretrage, ustanovilo se da je Miljević davala krivu terapiju i lijekove majci, tako da je majka jedva ostala živa...prijavio sam Miljević i naravno prebacio nas kod drugog liječnika...NEUSPOREDIVO! Stoga draga gospođo,koja sve pasivno promatrate, dok imate terapiju strujom, a koju vam vjerojatno radi sestra, kao i sitne prehlade, gripe (jer je Miljević očito samo ekspert za te sitne bolest) čini vas zadovoljnom pacijenticom..ne dao Bog nečeg većeg, vjerujte ubrzo bi promijenili mišljenje...

  • 21
  • 0
  • 21
Komentirani doktor: Ivan Rašić

Gost 4571 :

Ja sam operirala nos kod dr.Rašića i jako sam zadovoljna!

Molim te reci mi jesi operirala samo zbog sinusa ili grbu ili šta točno?

  • 3
  • 0
  • 3

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu