Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Profil korisnika: Gost 7337

Komentirani doktor: Davorka Sivec-Pipan

Doktorica ima učestale projmene raspoloženja što rezultira nedovoljnim interesom za moje zdravlje, često ima bahati ton i ne vjeruje mojim simptomima. Predugo se čeka na red, ne znam što me čeka kada uđem unutra, a najčešće ne uspijem doći do kraja sa svojom misijom, a to je da simptome koje već godinama imam upotpunim ispravnom dijagnozom i terapijom. Doktorica je prije ček znala krivo ispuniti uputnice, recepte i ispričnice (dok smo bili u srednjoj školi) pa bi ih onda korektorom ispravila?!?! NEČUVENO!!! Nije doktorica loša osoba i zna ponekad imati razumijevanja, ali jednostavno se tu ne radi o simpatičnosti i dragosti, nego o stručnosti. Radije bih da je uvijek loše volje (naravno, bez da me vrijeđa), ali da me posluša i riješi moj problem. Ovako moje zdravlje pati, a bonus je što je često i loše volje pa izbjegavam odlaske doktoru jer nema smisla. Žalosno.

  • 1
  • 3
  • -2
Komentirani doktor: Živana Jadrešić

U Zagrebu sam 16 godina, od početka sam kod dr.Jadrešić. Mogu samo reći da je doktorica savjesna, odgovorna i odličan dijagnostičar. Za med.sestru također samo riječi hvale.

  • 5
  • 1
  • 4

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu