Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Profil korisnika: Gost 9884

Noviji komentari
Komentirani doktor: Davor Zoričić

Gost 11405 :

Prije operacije maternice me pregledao. Njegov pregled je toliko profesionalan, bezbolan...ma sušta suprotnost od svih mojih iskustava. Vrlo je ljubazan, obziran i daje ti realne savjete kako bi ispravno sagledala situaciju. Najbolji ginekolog kojeg sam u Puli upoznala!!!!!!

Bjeh pacijentica pulske ginekologije. Upoznah cijelu svitu stručnjaka 80-ih i 90-ih godina. Iako bjeh lik sličan onima ih filma "Ljudožder vegatarijanac", gospodin doktor Davor Zoričić pokaza prema meni profesionalnost, ludskost, razumijevanje i prije svega vjernost Hipokratovoj zakletvi. Bjeh mi jako žao što ga ponovno ne izabraše za rukovoditelja pulske ginekologije. Ne povjerovah u razloge koje, za njegovu smjenu, navede poznata pulska "Stjuardesa", Ta i Gusić se šetao pulskim Sudom pa ga ponovno izabraše za, doduše od samih djelatnika osporavana, šefa kirurgije! Lijepi pozdrav njemu i svima onima koji u pulskoj OB-i ne dijele ljude po imovinskij kartici, nacionalnosti i vjeroispovijeti i koji, unatoč teškim radnim uvjetima, svakodnevno korektno obavljaju svoj plemeniti posao! Iz grada sva Maura, moralna i materijalna nasljednica jednoga od dvojice Maura

 • 1
 • 2
 • -1
Komentirani doktor: Anthony Ban

Gost 10359 :

Nevjerojatno bahat čovjek. Operirao je baku, niti riječi o operaciji, niti o posljedicama, premda smo ga nekoliko puta tražili.
Čuli smo da će uskoro dobiti specijalizaciju iz plastične kirurgije (nije li malo prestar za specijalizaciju?) pa se možda ne želi družiti s običnim ljudima??
Uspjeli smo poslije doći do informacija preko njegovih kolega i sestara.
Jadno!

A od koga da nauči etičko ponašanje prema ljudima? Nikako od šefa,lika još neugodnijeg od njega koji zamišlja da je Bog, a pacijenti su si sami krivi što mu dolaze (bestidni komentar njegova starijeg sina) i stvaraju "ludnicu",kao što često voli komentirati stanje u čekaonici pred kolegama.

 • 19
 • 0
 • 19
Komentirani doktor: Floriano Ferenaz

Nala :

Iako mlad, doktor Ferenaz u mom se slucaju pokazao kao veliki strucnjak, koji bi i onima s nekoliko desetaka godina vise iskustva mogao ocitati pokoju lekciju. I u sali i u ophodjenju sa pacijentima.
Vec prilikom prve posjete njemu pokazao se kao izvrstan dijagnosticar, iznimno zainteresiran za pacijenta. Proucio je desetak godina unazad stare nalaze, temeljito odradio pregled, a kasnije i operaciju. U svom postupanju samnom bio je jasan, strpljiv, te je razgovaro jezikom koji i ja kao laik razumijem.
Osim sto je izniman u svom poslu, takav je i u ophodjenu s pacijentima. Strpljiv, ljubazan, pa i zabavan.
Definitivno obrazac po kojem bi doktori trebali raditi.
I jedan od onih zbog kojih se vise, za ortopedske operacije, ne bi trebalo iz Pule bjezati u Lovran.
Hvala mu!

Svi mi koji smo iz pulske traume "pobjegli" u Lovran, učinili smo to s debelim razlogom. Iskreno se radujemo za autora/autoricu ovog teksta i za sve buduće pacijente da ne dožive ono što smo mi. A mladom liječniku želimo sve najbolje da ostane takav i u buduće,a to neće biti laka misija poznavajući okruženje u kojemu djeluje.

 • 15
 • 0
 • 15
Komentirani doktor: Doris Ladavac

andrejp :

Bez čekanja, brza i kvalitetna usluga, ljubazna...

Kad bih takvih žena bilo više u Hrvatskoj! Stručna i cijenjena liječnica, vrlo zgodna žena i uspješna supruga i majka. Bravo Doktorice!

 • 19
 • 0
 • 19
Komentirani doktor: Zdenko Petrinjak

Mi smo njegovi dugogodišnji pacijenti i izuzetno smo zadovoljni njegovom stručnošću, etičnošću, ljubaznim i vrijednim medicinskim sestrama i lijepo uređenom i čistom ordinacijom.

 • 11
 • 0
 • 11
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu