Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: infektolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Branko Miše

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 7, ukupno ocjena: 24

5,00

Marija Santini

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Ivica Knezović

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Dubravka Lišnjić

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00

Marko Kutleša

Specijalizacija: infektolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Snježana Rakušić

Dr. Snježana Rakušić - oličenje liječničkog nemara!

Nakon 2 mjeseca vrtoglavica (nepovezanih sa srednjim uhom i sl.), stalnom temperaturom (oko 37,4) užasnih mučnina, tahikardije, glavobolja, straha, višestrukih dolazaka na hitnu, hrpetine privatno obavljenih pretraga, moja djevojka i dalje nije imala dijagnozu. Tada ju je internista iz poliklinike Bates poslala kod infektologa na kompletnu obradu. Naletila je na Dr. Rakušić koja ju je hladno odbila i poslala doma sa dijagnozom "SLABOST I UMOR, INFEKTOLOŠKA (SEROLOŠKA) OBRADA NEMA SMISLA TE JU NIJE POTREBNO RADITI".
Odmah smo krenuli sa još detaljnijim pregledima mozga, sinusa, itd., koji su na svu sreću dobri.
Nakon toga smo u ambulanti "na blef" obavili bris grla nakon čega je odmah dijagnosticiran STREPTOKOK (koji u njoj tada stanuje već poduže vrijeme)!!
Odmah smo PONOVNO tražili uputnicu za zaraznu gdje je ovaj put nova doktorica krv naravno dala izvaditi s obzirom na stanje pacijenta. Nakon 9-10 dana nalazi su bili gotovi ,dijagnotsicirana je MONONUKLEOZA (VEĆ PREBOLJENA), EBV VIRUS i MCV VIRUS!!!
Stanje je i dalje loše te se sumnja na autoimune bolesti, koje između ostalog, nastaju zanemarivanjem ovakvih i sličnih virusa i bolesti, te nestrogim mirovanjem.
Jad i bijeda od medicine u Hrvatskoj opčenito, a za dotičnu "doktoricu" nemamo riječi te razmišljamo o tužbi.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Anita Marinović

trebao sam kratko pregled uha jer je bilo začepljeno,prethodni dan sam kontaktirao sestru da mi veli kad je najbolje da dođem. rečeno mi je da dođem u 7 ujutro, 15min do 7 već je bilo pet pacijenata prije mene, javim se sestri koja kaže da treba pričekati..ok nije problem, problem je u tome što doktorica Anita nije počela primati pacijente od 07 sati ujutro već od pola 9, naravno ni to nije bio veliki problem, problem i kap koja je prelila čašu bila je ta da su počeli dolaziti pacijenti koji su prijevremeno bili naručeni..tako da sam ja odustao od čekanja..što se tiče stručnosti nemam prigovora, što se tiće sestre i kordinacije jaako loše ..loše je to što gledaš penzionere i stare ljude koji čekaju lijek ili uputnice pred ambulantom 1. sat prije početka radnog vremena.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Snježana Rakušić

Dr. Rakušić zaobići u širokom luku. Ovakvo iskustvo ne bih poželjela nikome. Dijagnoza je krivo postavljena, propisani su mi antibiotici za koje je na kraju ispalo da ih nisam ni trebala piti jer je u pitanju ipak bila sasvim druga bolest. Neljubaznost, otresitost i vikanje neću niti komentirati. Mogu shvatiti da doktorica ima stresan posao ili loš dan, ali svaki dolazak je bio neugodniji od prethodnog.
Ovakvo ponašanje bi se moglo očekivati na ulici, a ne od liječnika u zdravstvenoj ustanovi!!!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Snježana Rakušić

Na infektivnom odjelu(ambulanta), dolazeći svaki dan, čekajući po 3 ipo sata, nakon što bih dočekala, doktorica bi rutinski pregledala i poslala me kući, s uputom da dođem sutra. Svaki dan sam imala temp 38(tako 3 mjeseca, bez prekida). Na kraju sam uzaludno dolazila, dok nisam otišla na KBC Rebro, gdje mi je uspostavljena dijagnoza(hvala im!). Budući da sam bila prva godina fakulteta, nisam mogla toliko čekati u ambulanti, rekla sam doktorici, da moram ići na fakultet. Ona je rekla izaberi zdravlje/fakultet. Svatko bi izabrao zdravlje, no međutim ja sam tu izgubila mjesec dana uzalud na infektivnom odijelu(gdje me vežu samo negativna sjećanja), da mi dijagnoza ne bi bila uspostavljena.

 • 1
 • 1
 • 0
Komentirani doktor: Boris Đelalija

Sve naj nad dijagnosticar naj covik naj naj.Pomogo mi je stvarno svaka pohvala

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu